Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vždy myju ručně a voskuji za 12 let co mám 308 jsem nebyl na myčce teď mám Sonax Xtreme aktivní šampon 2v1 1 l + vosk Meguiar's Ultimate Liquid Wax - špičkový tekutý vosk na bázi syntetických polymerů, 473 ml práce je to tak na 3 hodiny to nepočítám očištění vnitřních plastů a venkovních světlometů cca 5 hodin práce na autě

Odesláno

5 hodine stojí úklid auta tak dohromady za rok. Možná... Ale někdo to holt má jako hobby :D  auto beru normálně kartacema, po zimě nebo v zimě občas tlakovou na odsolení. Ale jako přes léto tak jedny kartáče za sezonu.... Víc nemá smysl.

Odesláno

Míval jsem jakousi wapku z  obi nebo hornbachu tehdy stála do 2000 Kč ale měla všechno plastové takže 3 sezony a kaput. pak mě brácha překecal tak jsem koupil Nilfisk a jsem spokojenej mělo by tam být bronzové čerpadlo akorát příslušenství je dražší ale většinou se dá vystačit s tím co se prodává jako součást toho kterého výrobku. 

Co se týče mytí auta tak jednou max. dvakrát rychlé opláchnutí během zimní sezony pak opláchutí po odkvětu řepky a dalších hodně pilových plodin a během prázdnin jednou do kartáčovky víc nemá smyslu abych se nad autem ukájel hodiny x krát do roka tak z toho jsem dávno vyrost jednou za měsíc přeběhnu interiér vlhčeným ubrouskem a vysavačem a jede se dál. 

Odesláno

Naůijme si čistého vína ;)@Charlie 1 má fungl novou voňavku. To bych mytí taky řešil, ne jako u mých veteránů ;)

Ale svolal na mě pohromu, přijel tchán se svým veteránem a myje si ho. Tak jsem mu tu wapku teda vytáhl :D A to je všechno, jak jsem ochotný se podílet ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...