Péťa Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Na auta ne Ale jsou věci, se kterýma do kartáčové myčky nezajedu, protože to fyzicky nejde ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Vždy myju ručně a voskuji za 12 let co mám 308 jsem nebyl na myčce teď mám Sonax Xtreme aktivní šampon 2v1 1 l + vosk Meguiar's Ultimate Liquid Wax - špičkový tekutý vosk na bázi syntetických polymerů, 473 ml práce je to tak na 3 hodiny to nepočítám očištění vnitřních plastů a venkovních světlometů cca 5 hodin práce na autě Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 5 hodine stojí úklid auta tak dohromady za rok. Možná... Ale někdo to holt má jako hobby auto beru normálně kartacema, po zimě nebo v zimě občas tlakovou na odsolení. Ale jako přes léto tak jedny kartáče za sezonu.... Víc nemá smysl. Hafity a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Míval jsem jakousi wapku z obi nebo hornbachu tehdy stála do 2000 Kč ale měla všechno plastové takže 3 sezony a kaput. pak mě brácha překecal tak jsem koupil Nilfisk a jsem spokojenej mělo by tam být bronzové čerpadlo akorát příslušenství je dražší ale většinou se dá vystačit s tím co se prodává jako součást toho kterého výrobku. Co se týče mytí auta tak jednou max. dvakrát rychlé opláchnutí během zimní sezony pak opláchutí po odkvětu řepky a dalších hodně pilových plodin a během prázdnin jednou do kartáčovky víc nemá smyslu abych se nad autem ukájel hodiny x krát do roka tak z toho jsem dávno vyrost jednou za měsíc přeběhnu interiér vlhčeným ubrouskem a vysavačem a jede se dál. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Naůijme si čistého vína @Charlie 1 má fungl novou voňavku. To bych mytí taky řešil, ne jako u mých veteránů Ale svolal na mě pohromu, přijel tchán se svým veteránem a myje si ho. Tak jsem mu tu wapku teda vytáhl A to je všechno, jak jsem ochotný se podílet Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 poslední 3 auta jsem nemyl ručně, ani když byly nové--prostě na to kašlu, ruce mám jen jedny Hafity ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Kdyby jsi viděl jak je teď špinava 3008 je pyl nemá cenu resit odpoledne bude pršet tak vyjedu před stání Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 jojo, toho pylu je dost, ale když to rozjedu na 180, tak odfoukne Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 před 12 hodinami, Charlie 1 napsal: Jak to zadavate do ALi? Snow foam lance generator Citovat
Hafity Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Osobně preferuji bezdotykové mytí: ani se toho nedotknu.... Milan+, sitler, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.