OK406 Odesláno 29. duben 2015 Odesláno 29. duben 2015 „Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří falešně věří, že jsou svobodni.“ Johan Wolfgang von Goethe A ze života: ,,Vzdělání a titul nenahradí inteligenci, rozum a slušnost". ,,Blb vždy zůstane blbem, ať má třeba dva tituly". ,,Srážka s blbcem, je vždy nejhorší". Citovat
Edison Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Interfernet (celosvětová koomunikace dálnopisy) vynalezl Julda Vernů v roce 1863 v románu, který ležel 130 zabetonován v trezoru... http://cs.wikipedia.org/wiki/Pa%C5%99%C3%AD%C5%BE_ve_dvac%C3%A1t%C3%A9m_stolet%C3%AD Princip faxu byl patentován v r. 1843. Dálnopis v r. 1846. Telegraf 1684, resp. 1753 a další léta dle typu přenosové cesty. Tedy J.V. až takový vizionář nebyl. Natož pak K.Č. ;-) Citovat
llug Odesláno 14. květen 2015 Odesláno 14. květen 2015 Tak já jedno dám ..pokud je chlap suchý jak trt tak prý je to tím že dobrý kohůt nikdy nestlustne. No a naopak někdo říká že pořádný býk pod metrák nejde Citovat
Sagic Odesláno 14. květen 2015 Odesláno 14. květen 2015 Optimista se učí anglicky, pesimista čínsky a realista se učí střílet. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. květen 2015 Odesláno 14. květen 2015 Werich: Když se snažíte přesvědčit blbce déle než minutu, baví se už dva blbci. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. květen 2015 Odesláno 14. květen 2015 Malé a měkké je to proto, aby to netlačilo. Citovat
Laďa Odesláno 14. květen 2015 Odesláno 14. květen 2015 ozzy podívej se hned na první příspěvek. Citovat
odee Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 TVL, tak to je moc... Pe.Trův první příspěvek mě rozstřelil tak, že sem si málem vzbudil celou rodinku:-D To bude moje nový moto!!! Jinak já rád říkám, že kdo chce hladá způsoby a kdo nechce, hledá důvody...nevím, kdo to řekl, ale zní to kurde chytře a hlavně v našich končinách to v práci sedí na 99% spolupracovníků:-D Citovat
HonzaRez Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Proč dělat věci dobře, když je můžu dělat blbě? (Neznámý sarkastik) Citovat
FrantaCV Odesláno 2. červen 2015 Autor Odesláno 2. červen 2015 To Odee - světe div se - to řekl sám velký Vladimír Iljič. Budiž mu rozpad pomalejší. Citovat
FrantaCV Odesláno 2. červen 2015 Autor Odesláno 2. červen 2015 A jeden na vrch: Může-li se něco pokazit, pokazí se to. Nemůže-li se něco pokazit, stejně se to pokazí a to tím nejhůře myslitelným způsobem. A něco o Murphyho: Vždy se porouchá ta součástka, která je nejhůře dostupná. Když se jí konečně podaří vyměnit, tak zjistíte, že původní byla dobrá a chyba je někde jinde. Citovat
OK406 Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 Esli ste dobří, nahrnú na vás všecku prácu. Esli ste kurva dobří, dokážete sa jí zbavit! V životě je dobré sa pro neco zapálit. V krematoriu už je pozdě! Štěstí nezávisí na penězoch. Ale v limuzíně sa bečí líp než v autobuse! Nekdy sa sám sebe ptám:Kdo kurva sme? Odkáď sme přišli? Kam míříme?Jaký má smysl lidská existence? Pak si naleju odpověď - a je mně dobře! Tož, Hospoda je jediné místo, kde sa ze savců stanů plazi. Každé ráno shlédnu seznam 50-ti nejbohatších lidí na světě. Když tam nejsu, idu do práce. Citovat
Hafity Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 Jak se do lesa volá, takový hovna z lesa lítaj.... Citovat
FrantaCV Odesláno 5. červen 2015 Autor Odesláno 5. červen 2015 Alkohol váš problém nevyřeší, ale na druhou stranu - mléko taky ne. Citovat
Péťa Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 Když chlap řekne, že něco udělá, tak to taky udělá !!! Není potřeba mu to každý rok připomínat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.