Přejít na obsah

Josef91

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

O uživateli Josef91

  • Datum narození 19.11.1991

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Chrudim
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

2 733 zobrazení profilu

Josef91's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

18

Popularita

  1. Josef91

    Jak zlepšit zvuk výfuku

    Dobře a levně se dá zvuk změnit koncovkou výfuku. Je potřeba změnit průtok vzduchu, já si do koncovky strčil kus 0,5mm plechu a vytvaroval ho tak, aby se mi zvuk líbil, potom jsem si plech ke koncovce přivařil, aby mi to třeba na emisích nezdemolovali, nebo nedej bože nevyndali.
  2. Děkujeme za moc příjemnou sobotu. Rádi jsme se s vámi poznali.
  3. Povolování té plastové matky se provádí tak, že zatlačíš na zadní světlo, tím zmáčkneš těsnění a matice jde lehce povolit. (utažení ovšem tímto způsobem z pochopitelných důvodů nedoporučuji)
  4. Ahoj také sedíme v restauraci pod hradem. Po jídle vás najdeme.
  5. Ahoj, děkuji @Pepito za nabídnutí účasti na akci, jestliže všechno klapne, dorazíme.
  6. Toto je klasický problém HDI (prý to má vliv na snižování spotřeby )
  7. Josef91

    pokus

    Prej kozla, to je dobrý.
  8. Josef91

    Nesmysly na silnici

    No tak to je krásný
  9. Josef91

    Jaké máte sousedy?

    Asi tak tři měsíce nazpět, mohlo být tak kolem 23. hodiny jsem na chodbě slyšel dost hlasité výjevy. Myslel jsem si , že jde soused domů ožralej tak jako každej večír, vylezl jsem tedy ven, že jej patřičně srovnám. A hle to není soused, juknul na mě borec z URNY se samopalem v ruce, že prej si mám zalízl domu, protože maj zásah. Dozvěděli jsme se poté ,že se soused stihl ožrat dříve než má zvykem, poté seřval babu se slovy, že je vyžírka a nakonec ji vrazil do zad kuchyňskej nůž.
  10. Josef91

    Nesmysly na silnici

    Ta lopata je nej
  11. Ahoj, chtěl bych vám tímto představit svůj automobil. Jedná se o Peugeot 206cc 1.6 jezdící na to správné palivo určené pro automobily. Náš automobil byl vyroben v roce 2003, a na jaře 2015 jsem jej přivezl z Německa s necelými 150tkm na tachometru. Původně jsem jej koupil ženě jako takové popojíždědlo, jenže po pár projížďkách se zasekla a řídit jej už nechce, takže na mně vlastně zbyl. Musím říci, že už mi to ani nevadí, protože mi přirostl k srdci. Umí mi totiž vyvolat úsměv takzvaně od ucha k uchu a po rychlé projížďce se staženou střechou takové to šimrání v břiše, nevím možná je to tou hbitostí se kterou se spouští do zatáček, možná je to tím jak mě přitáhne do sedaček, možná je to tím zvukem linoucím se z výfuku, nebo povrzáváním a nedokonalostmi toho auta, možná je to v kombinaci všeho co jsem teď napsal. Prostě mne to auto umí vtáhnout do děje. Vím, že o tom teď básním jako bych našel svého bájného jednorožce a možná si i řeknete, že je to jenom peugeot a já jen tak plácám. Ale já se opravdu na každou jízdu těším protože si ji náležitě užiju. A je jedno jestli jedu opatrně protože vezu rodinu. A nebo jen tak blbnu. K tomu všemu je to auto vážně úsporné. Nejen, že díly jsou za ,,hubičku´´, ale spotřebu mám do 5,5l/100km benzínu. Mně osobně toto autíčko po všech stránkách vyhovuje. Naložím bagáž, ženu a dvě děti a můžeme jet na dovču, nebo na víkendové výlety po naší malebné zemičce. Stejně tak jezdím s autem každý den do práce a na nákup. Navíc 206cc je velice praktické vozidlo, ještě se mi nestalo, že bych v něm něco nepřevezl - viz foto. Auto si zásadně opravuji sám, mám totiž panickou hrůzu ze servisů, navíc to mám jako koníček a skvěle se při tom odreaguji. Dělal jsem si na něm repasi zadní nápravy, rozvody, pořídil si diagnostiku. Takové ty menší opravy a standartní údržbu ani nemá cenu popisovat, to si asi děláme všichni, nebo alespoň ti šťastnější z nás. Celkově z mých zkušeností po téměř třech letech provozování a 30tkm mohu prohlásit, že pug je mimořádně spolehlivé auto. Mimochodem jestli se to může, chtěl bych poděkovat firmě autorozvody z Holic, k nim jezdím pro levné díly. Závěrem bych chtěl říci že se budeme snažit se s Vámi setkat na nějakém tom srazu v příštím roce, a rád se také stanu řádným členem, popřípadě se budu také snažit se o nějaké své zkušenosti podělit a nebo si s vámi jen tak pokecat.
  12. Josef91

    Pokus

    A tak jsem to tedy zkusil.
  13. Josef91

    "Noční" svícení

    Ahoj, aby ti osvětlení fungovalo jak jsi popsal bylo by nejvhodnější, kdybys vytáhl + kabel k LED právě z podsvícení přístrojovky (budíků). Jinde mne opravdu nenapadá kde bys jej naměřil tak jak potřebuješ. Sice jsi nenapsal kde chceš konkrétně podsvícení umístit, ale já bych se to snažil vyřešit spíše přes klasický vypínač, nebo IR dálkové ovládání.
×
×
  • Vytvořit...