Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: zoby

tak co nového Dušane?

Takze motor je uz nahodeny,robi sa nova elektorinstalacia na motor resp ked sa dava programovatelna ECU tak sa povodna vyhodi a dava sa nova,vratane cidiel

Dnes vecer by som mal sem nahodit dalsie foto s prestavby.Ak vsetko pojde podla planu,tak na buduci tyzden by mal motor vrcat,ked nie,tak vrcat budem ja:D

Odesláno

jen tak na okraj, když budeš dávat nová čidla, tak sháním čidlo tlaku oleje (to, které hýbe s ručičkou) a čidlo teploty oleje.

pokud ty staré nebudeš potřebovat, tak bych měl zájem

:xvul

Odesláno
Původně zaslal: zoby

jen tak na okraj, když budeš dávat nová čidla, tak sháním čidlo tlaku oleje (to, které hýbe s ručičkou) a čidlo teploty oleje.

pokud ty staré nebudeš potřebovat, tak bych měl zájem

:xvul

Napis SZ tak za tyzden,to uz by mal motor vrcat a cidla budu k dispozicii

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jo, takhle si hrát s autem je muj sen. Jen mít kde to dělat a mít víc peněz! Minuly tyden jsem menil vodní pumpu a malem jsem zmrznul! Co se týče peněz na tom tak zle nejsem, ale ježdění miluju a většinu peněz projezdim a to co neprojezdim dám (taky díky našim super silnicím) do ND.

Odesláno

Je trochu sklz,lebo k ECU boli dva plany zapojenia,a pokial nemec poslal novy plan zapojenia tak to trvalo,no dal si na cas.

Ale ratam ze dnes by to mohlo vrcat,V kazdom pripade dam sem nove foto,ako vyzera 205 ka,len ma se.. ze nemozem to zatial naladit aspom na ceste,neda sa,nemam zimne gumy a pocasie je ako zo zurnalu.

Odesláno
Původně zaslal: dusan

No dnes urcite bude vrcat,ked nie auto,tak urcite ja;)

hele, dusane, je to tady prilis textove na muj vkus. nahod nejakou poradnou sadu fotek at mame nad cim slintat! :super

Odesláno

Jen jsem todle trochu proletěl, ale jak jsem skouknul tu spojkovou lamelu ... Máš to dělaný na sprinty?

V běžným provoze se todle skoro nedá provozovat a je to na rozlousknutí převodovky.

Jinak pěkný počin.

Odesláno
Původně zaslal: Ladis

Jen jsem todle trochu proletěl, ale jak jsem skouknul tu spojkovou lamelu ... Máš to dělaný na sprinty?

V běžným provoze se todle skoro nedá provozovat a je to na rozlousknutí převodovky.

Jinak pěkný počin.

No ano je to robene na sprinyt a amaterske kopce,prevodovka by to mohla prezit/aspom sezonu,tiez je robena,tak uvidime,v pripade ze prevodovka to nevydrzi tak tam dam odpruzenu lamelu

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak,a PUG nam nastartoval:super,problemom preco az tak neskoro bola programovatelna ECU,ktoru dodavatel zaslal bez periferii,takze sa mu vratila,a objednala nova.Tento tyzden sa ide 205 ka ladit na ceste,a na buduci tyzden doladit na brzdu,po tomto odladeni sem dam vypis s brzdy

Odesláno
Původně zaslal: dusan

Tak,a PUG nam nastartoval:super,problemom preco az tak neskoro bola programovatelna ECU,ktoru dodavatel zaslal bez periferii,takze sa mu vratila,a objednala nova.Tento tyzden sa ide 205 ka ladit na ceste,a na buduci tyzden doladit na brzdu,po tomto odladeni sem dam vypis s brzdy

Gratulace :papa... fotó fotó :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mna by zaujimali ake vyfukove zvody tam davas ... Ak som dobre pochopil klasicka Mi16 ma normalne 4trubkove zvody. Ja mam na BX 16v 8trubkove ladene zvody ( od vyroby ) - skusal som zistit ci by bol niekto schopny vyrobit ladene zvody ktore by oproti seriovym dodali nejake kw ale nikto s ludi kto tie zvody robia nebol schopny zarucit ze vykon bude meratelnejsie lepsi.

Odesláno
Původně zaslal: tief

Mna by zaujimali ake vyfukove zvody tam davas ... Ak som dobre pochopil klasicka Mi16 ma normalne 4trubkove zvody. Ja mam na BX 16v 8trubkove ladene zvody ( od vyroby ) - skusal som zistit ci by bol niekto schopny vyrobit ladene zvody ktore by oproti seriovym dodali nejake kw ale nikto s ludi kto tie zvody robia nebol schopny zarucit ze vykon bude meratelnejsie lepsi.

Pug205Mi16_ManifoldSplit.jpg

205 - Mi16

Made from Mild Steel

Mi16 Conversion Exhaust Manifold

High performance manifold gives better torque and top end.

Designed to clear the 205 or 309 bulkhead and give maximum ground clearance for lowered cars.

Mates to any exhaust system through knuckle joint and 2.25\" (5.6cm) straight pipe.

Uses standard Mi16 exhaust manifold gasket.

Superbly made manifold.

** NEW 2003 design - primary lengths redesigned for more torque **

Price £442.98

:aut

Odesláno
Původně zaslal: tief

Zatial su tam seriove zvody,ale chystaju sa ako sem dal foto Jehlix

PS-Prvy kopec,a na Peugeote sa objavila voda v oleji,kua,bud tesnenie,alebo srejme kanalik na hlave

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...