dusan Odesláno 6. únor 2006 Autor Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: zoby tak co nového Dušane? Takze motor je uz nahodeny,robi sa nova elektorinstalacia na motor resp ked sa dava programovatelna ECU tak sa povodna vyhodi a dava sa nova,vratane cidiel Dnes vecer by som mal sem nahodit dalsie foto s prestavby.Ak vsetko pojde podla planu,tak na buduci tyzden by mal motor vrcat,ked nie,tak vrcat budem ja:D Citovat
zoby Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 jen tak na okraj, když budeš dávat nová čidla, tak sháním čidlo tlaku oleje (to, které hýbe s ručičkou) a čidlo teploty oleje. pokud ty staré nebudeš potřebovat, tak bych měl zájem Citovat
dusan Odesláno 8. únor 2006 Autor Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: zoby jen tak na okraj, když budeš dávat nová čidla, tak sháním čidlo tlaku oleje (to, které hýbe s ručičkou) a čidlo teploty oleje. pokud ty staré nebudeš potřebovat, tak bych měl zájem Napis SZ tak za tyzden,to uz by mal motor vrcat a cidla budu k dispozicii Citovat
dusan Odesláno 3. březen 2006 Autor Odesláno 3. březen 2006 Takze v pondelok by uz mal motor vrcat,alebo ja ak nenastartuje:myslim Citovat
Dakaros Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Jo, takhle si hrát s autem je muj sen. Jen mít kde to dělat a mít víc peněz! Minuly tyden jsem menil vodní pumpu a malem jsem zmrznul! Co se týče peněz na tom tak zle nejsem, ale ježdění miluju a většinu peněz projezdim a to co neprojezdim dám (taky díky našim super silnicím) do ND. Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Jak jsi na tom??? Muj motor putuje na Slovac a ja uz mesic badam, co do nej dat????? :D:D Citovat
dusan Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Je trochu sklz,lebo k ECU boli dva plany zapojenia,a pokial nemec poslal novy plan zapojenia tak to trvalo,no dal si na cas. Ale ratam ze dnes by to mohlo vrcat,V kazdom pripade dam sem nove foto,ako vyzera 205 ka,len ma se.. ze nemozem to zatial naladit aspom na ceste,neda sa,nemam zimne gumy a pocasie je ako zo zurnalu. Citovat
dusan Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Capy tak co už to vrrrrrčííííí? No dnes urcite bude vrcat,ked nie auto,tak urcite ja;) Citovat
chechet Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: dusan No dnes urcite bude vrcat,ked nie auto,tak urcite ja;) hele, dusane, je to tady prilis textove na muj vkus. nahod nejakou poradnou sadu fotek at mame nad cim slintat! Citovat
dusan Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Hodim sem aj foto,len poprosim o strpenie Citovat
Ladis Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Jen jsem todle trochu proletěl, ale jak jsem skouknul tu spojkovou lamelu ... Máš to dělaný na sprinty? V běžným provoze se todle skoro nedá provozovat a je to na rozlousknutí převodovky. Jinak pěkný počin. Citovat
dusan Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Ladis Jen jsem todle trochu proletěl, ale jak jsem skouknul tu spojkovou lamelu ... Máš to dělaný na sprinty? V běžným provoze se todle skoro nedá provozovat a je to na rozlousknutí převodovky. Jinak pěkný počin. No ano je to robene na sprinyt a amaterske kopce,prevodovka by to mohla prezit/aspom sezonu,tiez je robena,tak uvidime,v pripade ze prevodovka to nevydrzi tak tam dam odpruzenu lamelu Citovat
dusan Odesláno 11. duben 2006 Autor Odesláno 11. duben 2006 Tak,a PUG nam nastartoval:super,problemom preco az tak neskoro bola programovatelna ECU,ktoru dodavatel zaslal bez periferii,takze sa mu vratila,a objednala nova.Tento tyzden sa ide 205 ka ladit na ceste,a na buduci tyzden doladit na brzdu,po tomto odladeni sem dam vypis s brzdy Citovat
Fusion Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Původně zaslal: dusan Tak,a PUG nam nastartoval:super,problemom preco az tak neskoro bola programovatelna ECU,ktoru dodavatel zaslal bez periferii,takze sa mu vratila,a objednala nova.Tento tyzden sa ide 205 ka ladit na ceste,a na buduci tyzden doladit na brzdu,po tomto odladeni sem dam vypis s brzdy Gratulace ... fotó fotó Citovat
dusan Odesláno 13. duben 2006 Autor Odesláno 13. duben 2006 Zajtra vecer sem hodim zopar photos a nejaky pokec k tomu Citovat
tief Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Mna by zaujimali ake vyfukove zvody tam davas ... Ak som dobre pochopil klasicka Mi16 ma normalne 4trubkove zvody. Ja mam na BX 16v 8trubkove ladene zvody ( od vyroby ) - skusal som zistit ci by bol niekto schopny vyrobit ladene zvody ktore by oproti seriovym dodali nejake kw ale nikto s ludi kto tie zvody robia nebol schopny zarucit ze vykon bude meratelnejsie lepsi. Citovat
JEHLIX Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Původně zaslal: tief Mna by zaujimali ake vyfukove zvody tam davas ... Ak som dobre pochopil klasicka Mi16 ma normalne 4trubkove zvody. Ja mam na BX 16v 8trubkove ladene zvody ( od vyroby ) - skusal som zistit ci by bol niekto schopny vyrobit ladene zvody ktore by oproti seriovym dodali nejake kw ale nikto s ludi kto tie zvody robia nebol schopny zarucit ze vykon bude meratelnejsie lepsi. 205 - Mi16 Made from Mild Steel Mi16 Conversion Exhaust Manifold High performance manifold gives better torque and top end. Designed to clear the 205 or 309 bulkhead and give maximum ground clearance for lowered cars. Mates to any exhaust system through knuckle joint and 2.25\" (5.6cm) straight pipe. Uses standard Mi16 exhaust manifold gasket. Superbly made manifold. ** NEW 2003 design - primary lengths redesigned for more torque ** Price £442.98 Citovat
dusan Odesláno 24. duben 2006 Autor Odesláno 24. duben 2006 Původně zaslal: tief Mna by zaujimali ake vyfukove zvody tam davas ... Ak som dobre pochopil klasicka Mi16 ma normalne 4trubkove zvody. Ja mam na BX 16v 8trubkove ladene zvody ( od vyroby ) - skusal som zistit ci by bol niekto schopny vyrobit ladene zvody ktore by oproti seriovym dodali nejake kw ale nikto s ludi kto tie zvody robia nebol schopny zarucit ze vykon bude meratelnejsie lepsi. Zatial su tam seriove zvody,ale chystaju sa ako sem dal foto Jehlix PS-Prvy kopec,a na Peugeote sa objavila voda v oleji,kua,bud tesnenie,alebo srejme kanalik na hlave Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.