Přema Odesláno 19. duben 2018 Odesláno 19. duben 2018 Nějak tak to vypadalo před 3mi roky a 2 poslední fotky teď radim.1008, Pepito a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. duben 2018 Odesláno 21. duben 2018 Tak pergola hotovson. radim.1008, Péťa, regius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Ajdamek Odesláno 22. duben 2018 Odesláno 22. duben 2018 Taky jsem vylepsoval, ochrana proti vetru, slunicku a sousedum Péťa, Charlie 1 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červenec 2018 Odesláno 14. červenec 2018 Tak dnes dodělána elektrika, dvě zasuvky uvnitř pergoly a dvě z venku a osvětlení pergoly Led paskem na DO s nastavitelnou intenzitou sviceni. Moc děkuji šikovnému @ChouLu! Charlie 1 a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
ChouLu Odesláno 16. červenec 2018 Odesláno 16. červenec 2018 A už jsi dostal pozvánku? Hned vedle je hladomorna Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. červenec 2018 Autor Odesláno 23. červenec 2018 (upraveno) Příprava na dlažbu a dlažba,juchu snad v polovině Srpna.... Upraveno 23. červenec 2018 uživatelem Charlie 1 Citovat
Milan+ Odesláno 23. červenec 2018 Odesláno 23. červenec 2018 Stavba velká ale prostor sezení malý. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červenec 2018 Odesláno 23. červenec 2018 já dnes zakomponoval pod strechu minivěž a lampu na komáry , vše na DO jak jinak , už mi jen chybi krabička na zdroj pro LED . @ChouLu ? Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. červenec 2018 Autor Odesláno 24. červenec 2018 před 10 hodinami, Milan+ napsal: Stavba velká ale prostor sezení malý. Jak jsi psal 90%casu tam budem trávit sami tedy 2dospeli+2deti,plánuju tam velký stůl+8zidli ten se vejde v pohodě. Jinak sezení je 3,7mx3m což mi tak malé nepřijde Jo chtěli jsme tam kuchyňku na lednici,talíře a nádobí,aby to nebylo na očích,a někde uklízení,proto je tam jestli sis všimnul bude před sezením venku 3m dlažby,aby v případě větší akce se dal postavit stan 3x6m,který tu měl někde vyfocen Péťa...přišlo mi megalomanský stavět pergolu jen sezeni6x6m ,aby jsme tam pak seděli ve 4 či 8,za druhé by se to nevešlo do zahrady kvůli sítím,a pak za třetí vyšlo by to zas o něco dráž,už teď je to dráha sranda a to chybí ještě fasáda,omítky,dlažby,nábytek,umyvadlo..atd... Citovat
Milan+ Odesláno 24. červenec 2018 Odesláno 24. červenec 2018 Ty dáš na sousedy ať to je. Ale tady bych se na kuchyň vy....., snad ji máš v baráku,to tam doneseš a max na rychly program umyjes, to samé wecik barak, uklidit zahradní techniku, to jsou dnes luxusní zahradní domky z plastu. A stavět u tohodle stan, ani při 30 lidech jsem ho nepotřeboval. Mám myslím vnitřek altánu 3x3 a stůl na 6 židli polohovacich, takže 3,7 aby si nikdo moc neprekazel je opět hrana. Toť moje zkušenosti. Kdybych neměl přízemí o 1m výše, tak bych to řešil třeba jak Pe.Tr. Ideál vše po ruce a dřevo, nevím proč dneska cihlaku říkají pergola či altán. Já když to klapne s chutí k práci tak možná tak ještě pořeším tocite schodiště do zahrady z patra do přízemí a na zahradu. Citovat
kveton Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 KLuci, mám dotázek, musim předělat střechu nad dílnou, kde jsou trámy, OSB a na nich ipa. Budu to komplet měnit a tám se vás zkušených, můžu na OSB tu ipu natavit nebo se nějak kotví? Měl jsem v plánu dát asfaltovou penetraci a ipu natavit díky za rady Citovat
Milan+ Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 Když už, tak pokud je pod vše zdravé, tak jdi do fólie. Je to věčný, lepenku budeš za X let zase předělávat. Citovat
KoudaK Odesláno 12. září 2018 Odesláno 12. září 2018 Teď zde ležím a trávím oběd.. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.