Pe.Tr Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Loni jsem to prosvihl,letos me skolila nemoc a antibiotika navrch, snad pristi rok. Ani motosalony nedavam. Treba vyjde essen. odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
MJSytic Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Včera jsem se vrátil ze Ženevy Si tě tam nenechali, jo? Citovat
radim.1008 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Čerstvá zkušenost ze včerejška - kontroly batohu, spíš dámských kabelek (nevím proč) jen namátkové, ale zákaz jídla/pití jsem nezaznamenal. Na stánku Fordu Vignale dávali část dne kafe zdarma (fronta byla slušná), jinak nikde nic. Je tam dost stánků, i schovaných za "kulisama". Ceny jako na výstavišti v Ženevě kuřecí nugety s hranolky 14.50; klobása s kusem pečiva (bagety) 7.50 CHF/EUR je to jedno, kurz mají 1:1,00 až 1:1,00. Eura berou jen papírový a vracejí CHF. Takže s sebou co chceš, resp. podle toho, jaxe cítí tvoje peněženka. Hlavně pohodlné boty na to celodenní šmajdání Díky za info. V pátek odjezd. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 není nad tradiční řízek, okurek a chleba hlad je sfiňa Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 ozzy56 - a hlavnce cesky lahvovy nebo plechovkovy na splachnuti Citovat
Veverka Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 ozzy56, Havlicek.Lukas: Oba máte pravdu, nic takovýho tam nemají, i kdybyste platili zlatem Citovat
ChouLu Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Táák letošní ročník je za námi a musím říct, že to opravdu stálo za to Děkuji celé osádce Schreek, h4wk3y a Veverkovi za příjemnou společnost a za rok repete! Citovat
Veverka Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Dtto Bylo to super, takže za rok zase. Ale zpátky tedy asi přes okruh Ferrari nebo jak? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.