Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To tabulky si můžeš předepsat:

1. Petr - Velký Dřevíč

2. Martina - Velký Dřevíč

3. Miroslav - Dolní Radechová

4. Pavlína - Dolní Radechová

t.j. jméno a obec ;)

:D :D

Odesláno

1. Petr Rousek - Velký Dřevíč

2. Martina Venclíková - Velký Dřevíč

3. Miroslav Prouza - Dolní Radechová

4. Pavlína - právě jsem se dozvěděl, že na nás bude čekat nahoře, neb nemá dobrý pocit z podzemí ;)

Odesláno

Kamarádi a přátelé,

právě jsem domluvil po telefonu se zástupcem rover clubu, který mě dnes kontaktoval, jelikož se stala někde chyba. Rover club má na 18.4. v Pastvinách na hrázi sraz. Dokonce mají domluvenou i prohlídku na stejný čas. :D Oni se domlouvali s hrázným, my s obsluhou elektrárny. Tudíž jsme o sobě nemohli vědět. Parkování mají v plánu na tom samém místě jako my. Tudíž jsme se předběžně dohodli, že prohlídku vezmeme na střídačku. Jedni nejdřív do elektrárny, druhá parta do hráze. Parkování vyřešíme v sobotu na místě. Oběd mají ve stejné restauraci naštěstí až na 13.hodinu.

Takže závěrem chci říci, že si v sobotu prohlédnete i vozy značky Rover. :D

Odesláno

Tedy v sobotu bude v Pastvinách pěkný šrumec :)

A jde o Rover nebo Land Rover? Pokud první jmenovaná, tak to už budou jen historické kousky, neb už asi 10let neexistuje.

Odesláno

Psal mi, že jsou roverclub.cz a že on sám je autorem stránek www.roversd1.cz Dokonce se u nás i registroval, aby mě mohl kontaktovat. Nick Jenda_T

Odesláno

Nechci Vás zklamat :-)

ať víte kdo tam tak nějak bude, zde je fotogalerie z loňska

https://plus.google.com/u/0/photos/112072650634589532016/albums/5995361938006411601

letos je to přesně 10let co skončila fabrika, tzn mladší auto tam nenajdete.

nejstarší tam bude Rover SD1 2400 diesel, jinak ostatní budou kolem roku 1997  a až teda do 2005

já se docela těším, tak si to tam spolu nějak užijeme, pravděpodobně budeme stát namíchaně, ještě uvidíme s Radimem jak bude vypadat situace ráno.

Ahoj v sobotu

(dlouhej šašek s brejlema, s dvoustovkou v horším stavu a neustále někde pobíhající s červenou složkou budu já)

Jenda

Odesláno

jojo, to jsou takoví nadšenci kteří  přijedou nečekaně potěšit oka každého milovníka aut.

Letos teda zatím o žádném nevím, ani Miník žádný není náhlášen, jen samí Rover/MG + jeden klubák s Alfou, tak ho nevyhánějte.

Odesláno

tak mrknu na prvni sraz Peugeotu ,ale s moji laskou Roverem R75 V6   jako dlouholety clen a fanda anglickych aut ....jezdici standartne ve francouzoj a pro poteseni v anglicanoj .....:)

Odesláno

Kamarádi a přátelé,

právě jsem domluvil po telefonu se zástupcem rover clubu, který mě dnes kontaktoval, jelikož se stala někde chyba. Rover club má na 18.4. v Pastvinách na hrázi sraz. Dokonce mají domluvenou i prohlídku na stejný čas. :D Oni se domlouvali s hrázným, my s obsluhou elektrárny. Tudíž jsme o sobě nemohli vědět. Parkování mají v plánu na tom samém místě jako my. Tudíž jsme se předběžně dohodli, že prohlídku vezmeme na střídačku. Jedni nejdřív do elektrárny, druhá parta do hráze. Parkování vyřešíme v sobotu na místě. Oběd mají ve stejné restauraci naštěstí až na 13.hodinu.

Takže závěrem chci říci, že si v sobotu prohlédnete i vozy značky Rover. :D

Jak se tohle muže stát samo o sobě?? Kdyby jsi to chtěl naplanovat tak to nevyjde :D :D

Odesláno

Přemo, snad se tam nějak srovnáme nebo hold budeme cca o 300m dál od hráze. V sobotu ráno to tam vyšpekulujem. :myslim

Jak se tohle muže stát samo o sobě?? Kdyby jsi to chtěl naplanovat tak to nevyjde :D :D

Říkal jsem si to samý. :D Budeš mít, co fotit. Nabij si baterky. :P:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...