Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Pokial mas normalne halogeny, asi najlepsie co tam mozes dat su Osram Nightbreaker.

H1 pre stretavacky, H7 pre dialkove.

Skusal som aj Silverstar, Philips BlueVision, nejake z Metra, VisionBlue a Nightbreaker nie su az tak "do biela", ale svietia najlepsie.

Pomoze aj vylestit svetlomety, pripadne vycistit cocky odvnutra.

Posted

v xenonech jsou výbojky u tebe obyčejné halogenky .... takže jak zaznělo již - Osram NightBreaker Unlimited. Mám a :super

Posted

Keby tie osramy neboli take drahe. mal som ich raz, super svietili, ale po 4, 5 mesiacoch papa a bolo.

Teraz mam Philips, 6€ ks, su tiez dobre.

Mozno by zalezalo kolko a kde, kto jazdi. Na zimu davat Osramy NB, a na leto nieco ine. :myslim

Posted

Podľa mňa cez otvor pre žiarovku, niečím tenkým, dlhým, nakonci vata, alebo handrička, nejaký roztok, lieh.. Ešte som to nerobil, možno niekto poradí so skúsenosťami.. Ale chystám sa na to pomaly.

Posted

jestli mas cocku spinavou zevnitr asi je neco spatne ... mas tam ze strany motoru ten gumovy kryt ??

Posted

Dnes som dostal radu ,lampáš von,destilovaná voda a saponát,a potom už iba samotnú destilku. ,ale čo je alebo neni na tom pravdy neviem,keďže som to ešte neskúšal. :myslim

Posted

led H1 od CREE niekto neskusal?

skousel jsem led H1 ale bohuzel telo zarovky neproslo otvorem, jinak skusenost s led zarovkama takova ze na pohled svitej lepe ale v noci jses druheja vidis prd

Posted

Čočku jsem ze světla vyndal po odrezani plastů ze spodu světla jak je vylisek pro jednotku xenoxu ( asi) tou dírou jsem vyndal čočku a vše vylestil. Pak jsem to slepil lepidlem na autoskla