twoolf Odesláno 8. prosinec 2019 Odesláno 8. prosinec 2019 Tak ja mam vyreseno. Bosch a Siemens maji jina rozvodova kola na vacce. Prohodil jsem je tedy taky a motor chyta na drbnuti. Synchronizace v jednotce je ok, otacky se zobrazuji. Ted uz se u HDi nebojim niceho jirka307, ozzy56, krtek 2 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hakuna Odesláno 15. prosinec 2019 Odesláno 15. prosinec 2019 Zdravím pánové.měsíc zpět mi 307 HDI 79kw 2002 nechce ráno chytnout.na sprej v pohodě. diagnostika nic neukazuje .baterka .žhaviče filtr palivový vše nové.nafta verva aditivum Vif. ráno na sprej pak celý den při jakékoliv teplotě nadrc chytne.tož nevím Citovat
HonzaC2 Odesláno 15. prosinec 2019 Odesláno 15. prosinec 2019 Jestli mas moznost rucniho napumpovani paliva (nektere motory, pokud je v nadrzi podavaci cerpadlo, to nemaji), tak to pred startem rano napumpuj rucne. Kdyz to chytne hned na drc, tak ti pada nafta a po te by pricinou byla nejaka netesnost v palivovem systemu. Citovat
ChouLu Odesláno 15. prosinec 2019 Odesláno 15. prosinec 2019 klidně horší startér jaké máš otáčky při startu? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 Tak když nemáš balonek tak když přijdeš k autu tak dvakrát třikrát zapni klíček a zase to zopakuj jako když chceš startovat ale zastartuj až po třetím nebo čtvrtém zapnutí. Tím natlačíš naftu čerpadlem z nádrže do systému. Protože vše co popisuješ vypadá opravdu na zapadávající naftu. A dokud bylo relativně teplo tak to nedělalo? Citovat
Hakuna Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 začalo to dělat poprvé v říjnu letos. když byl první mrazik.. čerpadlo tlačí. slyším to když otočím klíčkem.. to už jsem zkoušel třeba 10 x za sebou natlačit naftu.. minule bylo třeba cca 1 C a nic ráno. kolem oběda svítilo slunko 10 C a chytlo.. teď jen na sprej. ráno. ujedu třeba 5 km odstavím auto na 4 hodiny venku 0 C a chytí v pohodě. diagnostika nic neukazuje. čidla vyměněna.. Citovat
Wensdy Odesláno 25. prosinec 2019 Odesláno 25. prosinec 2019 Diagnostikou jsi kontroloval ráno když to nechce chytat a nebo až potom během dne? Měl jsem velice podobnej problém. Citovat
Hakuna Odesláno 25. prosinec 2019 Odesláno 25. prosinec 2019 ještě mi mechanik tvrdí že to může být špatná řídící jednotka Citovat
Wensdy Odesláno 26. prosinec 2019 Odesláno 26. prosinec 2019 Přesně takové starty jsem měl i já. Ráno bez startovacího spreje to nechytlo, potom už během dne úplně v pohodě, přesně jakop tobě. Taky jsem měnil čidla a zkoušel vše možný. Byl vadnej vstřik kterej propouštěl do přepadu. Po výměně vstřiku startuje jak nový. Nech si změřit přepady vstřiků. Nebo taky zkus vyměnit mechanika Citovat
Hakuna Odesláno 26. prosinec 2019 Odesláno 26. prosinec 2019 díky. myslím že to udělám. o těch vstřikách mu to tvrdím pořád Citovat
Hakuna Odesláno 14. leden 2020 Odesláno 14. leden 2020 děkuji za rady na fóru.. opravdu to byl vstřik a připouštěl přepad.. koupen druhý a auto jede jak má.. Citovat
danielmiko Odesláno 14. srpen 2022 Odesláno 14. srpen 2022 Stalo se mi to samé mám Peugeot 307sw hdi 97kw sice nastartuju ale po 5sekundach mi motor vypne pak musím zamknout odemknou a znovu můžu nastartovat jen na 5sekund auto mi prostě nejede chci se zeptat čím to je ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.