Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové.měsíc zpět mi 307 HDI 79kw 2002 nechce ráno chytnout.na sprej v pohodě. diagnostika nic neukazuje .baterka .žhaviče filtr palivový  vše nové.nafta verva aditivum Vif. ráno na sprej pak celý den při jakékoliv teplotě nadrc chytne.tož nevím

Odesláno

Jestli mas moznost rucniho napumpovani paliva (nektere motory, pokud je v nadrzi podavaci cerpadlo, to nemaji), tak to pred startem rano napumpuj rucne. Kdyz to chytne hned na drc, tak ti pada nafta a po te by pricinou byla nejaka netesnost v palivovem systemu.

Odesláno

Tak když nemáš balonek tak když přijdeš k autu tak dvakrát třikrát zapni klíček a zase to zopakuj jako když chceš startovat ale zastartuj až po třetím nebo čtvrtém zapnutí. Tím natlačíš naftu čerpadlem z nádrže do systému. Protože vše co popisuješ vypadá opravdu na zapadávající naftu. A dokud bylo relativně teplo tak to nedělalo? 

Odesláno

začalo to dělat poprvé v říjnu letos. když byl první mrazik.. čerpadlo tlačí. slyším to když otočím klíčkem.. to už jsem zkoušel třeba 10 x za sebou natlačit naftu.. minule bylo třeba cca 1 C a nic ráno. kolem oběda svítilo slunko 10 C a chytlo.. teď jen na sprej. ráno. ujedu třeba 5 km odstavím auto na 4 hodiny venku 0 C a chytí v pohodě. diagnostika nic neukazuje. čidla vyměněna.. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Přesně takové starty jsem měl i já. Ráno bez startovacího spreje to nechytlo, potom už během dne úplně v pohodě, přesně jakop tobě. Taky jsem měnil čidla a zkoušel vše možný. Byl vadnej vstřik kterej propouštěl do přepadu. Po výměně vstřiku startuje jak nový. Nech si změřit přepady vstřiků.

Nebo taky zkus vyměnit mechanika 🙂

• O 3 týdny později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Stalo se mi to samé mám Peugeot 307sw hdi 97kw sice nastartuju ale po 5sekundach mi motor vypne pak musím zamknout odemknou a znovu můžu nastartovat  jen na 5sekund auto mi prostě nejede chci se zeptat čím to je ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...