Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chlapi dnes som zistil že nemám ani kvapku oleja V nadobke do serva. Chcem sa spýtať aký olej mám kúpiť, čo tam ide za značka. Peugeot 407 2.0

Odesláno

Určite tento áno, mňa vyšiel z eshopu 8€.. Ja mám 407SW 2.0HDi 2005.. Matne sa mi zdá, že 1.6HDi majú iné servo a teda možno aj iný olej.

Po doliatí ti bude možno peniť, treba viac krát povytáčať plný rajd, skontrolovať, doliať, atď.. Mne to pomohlo.

post-45974-0-19903200-1422369916_thumb.j

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahojte!

Ja viem, že tu sa už okolo toho veľa napisalo, ale stale neviem aky olej do servo....mne každy ponuka červeny a pritom tam mam farbu ako motorovy.

Takže aky olej tam ide? 1,6 Hdi motor

• O 7 let později...
Odesláno

Zdravim, 

tiež potrebujem doliat olej do serva. V Peugeot servise mi predali total fluidmatic ATX....ale sa mi to nezdá....poradíte?

Mám P 407 1.8 16 V

Dik

Odesláno

Pro zajímavost!! V jednom nejmenovaném servisu liji do serva klidně LHM+ -minerální hydraulickou kapalinu zelené barvy, určenou výhradně do hydraulických systémů citroenů od DS po  Xantie a XM včetně!!

• pavelu96 changed the title to olej do serva
Odesláno (upraveno)

Třeba některé první modely 307 mají od výroby červenou, a některé zelenou (mám 2 307 z roku 2002, jedna má psanou červenou kapalinu-tuším sjela z linky v červenci, druhá zelenou -prosinec). Později už měly jen červenou...

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...