Přejít na obsah

siro121

Uživatel
  • Počet příspěvků

    81
  • Registrace

Vše od uživatele siro121

  1. siro121

    Skakanie otacok

    Ano jedna sa motor 2.0 Hdi...presne tak robi to len pri vyssich rychlostich od 4-6 a pri prudkom stlaceni plynu...je to mozne ze ze pred nedavnom som menil spojku a zotrvacnik a uz zase to zacina ?
  2. Zdravim klubacai mam problem z otackami auta, ked stlacim plynovy pedal na podla pri rychlosti napr. 4 -5 tak otacky od 2000 akokeby presmykli. Spojky + zotrvacnik som menil pred cca 40000 km. Pred vymenenim spojky to tiez zacinalo s presmykovanim otacok. Preto sa chcem opytat ci zase ide do prdele spojka alebo to moze byt aj nieco ine.
  3. siro121

    Auto ťažko štartuje

    Tiež som myslel že to bude niečo s imobilizerom alebo či to nebudú vstreky
  4. Nazdar klubaci potreboval by som pomôcť. Mám problém so štartovaním. Keď idem štartovať auto točí, točí a nič. Vyberiem klub a na druhýkrát už chytí. Čo môže byt problém ? Mimochodom mi stále vypisuje na palubnom chybu ten preskrtnuty kľúč.
  5. siro121

    Dialkove ovladanie

    slavino1....cize mam vyskusat vypjit baterku ?
  6. siro121

    Dialkove ovladanie

    2 x som bol menit v obchode s klucmi..a raz so mk is vymenil a dal som tam energiser..tak nevviem uz
  7. Nazdar...Potreboval by som pomoct..Mam problem s dialkovým ovládanim ze nefunguje. V kluce som uz vymenil 3 baterku, po vymene baterky dialkove jeden den funguje normalne a na druhy den uz nejde vobec..kde moze byt chyba?
  8. siro121

    Stredový panel

    baffy vdaka...idem vyskusat
  9. siro121

    Stredový panel

    tak škoda :/
  10. siro121

    Stredový panel

    HonzaZ Ja ta rozumiem uz som to skusal tamto ide v pohode vybrat..ale ja potrebujem vybrat ten iba tebn olast co je pri tlacidlach na radiu alebo klimy...aby tam neboli ziadne tlacidla len cisto ten plast
  11. siro121

    Stredový panel

    Ano tie plasty chcem vybrat co su na klime, radia....potrebujem to dat do folie
  12. siro121

    Stredový panel

    Skusal som to dneska dat vonku ten kryt na tlacidlach radia a nijak to nejde a nechcem to odlomit...Ked si to nahodou rozoberal ako si to daval vonku ?
  13. Nazdar chlapi..chcem sa spytat ci sa da rozobrat ten stedovy panel od tlacidiek radia a klimy...Potebujem tam nalepsit ciernu foliu lebo origanal je uz zniceny
  14. Nazdar chlapi. Mam problem s klimatizáciou. Klima po zapnuti mi fuka len na nohy a na okno. S prednych fukarov nejde nic. Klimu zapinam na auto, vcera to este fungovalo normalne a dnes rano uz len nohy a okno.
  15. siro121

    Auto zdochlo počas jazdy

    Takže si egr úplne zaslepil?
  16. siro121

    Auto zdochlo počas jazdy

    Tak ja som si myslel tiež že to bude Egr ale servisak sa nanho pozeral a je čisté. Takže neviemy to bude možno fakt ten snímač otacok
  17. siro121

    Auto zdochlo počas jazdy

    Jedna sa o motor 2.0 hdi RHR
  18. Nazdar chlapi. Auto mi počas jazdy zdochlo..najprv začala pomaly strácať otáčky a potom to pri rýchlosti cca. 70-80 km úplne zdochlo, otáčky spadly úplne na nulu. Nechcelo to potom naštartovať až asi 3 pokus som ho naštartoval. Aká môže byť chyba?
  19. siro121

    Strata výkonu

    jasne rozumiem.. a ma to niejaky iny vplyv na auto ?
  20. siro121

    Strata výkonu

    AJ ja mam 2.0 HDI RHR...a vymienal si EGR alebo si ho zaslepil ?
  21. siro121

    Strata výkonu

    Mne zatial ziadna kontrolko ani nic este nesvieti. Len to sa mi stalo myslim prvykrat. Takze uvidime . Ak by som zaslepil EGR neni nutna vymena ?
  22. siro121

    Strata výkonu

    takze takto sa prejavuje odchazanie EGR ? Da sa stym jazdit dalej alebo to bude stale horsie ?
  23. siro121

    Strata výkonu

    Neviem čo myslíš konkrétne ale mam naftu
  24. Nazdar chlapci. Prepáčte že zakladám novú tému ale nikde som na fóru nenašiel co potrebujem...dnes som cca 110 km/h keď zrazu akoby vypadol ťah motora cca na 2 sekundy a potom to šlo. Bolo to akoby som vošiel do vody co stoji ne ceste a akoby by to pribrzdilo s autom. Podotýkam ne ceste nebolo nič bola suchá tak so pýtam co to môže byť
  25. siro121

    Zrkadlo

    No ved aj ja..je problém nájsť asi na nete také zrkadlo :/
×
×
  • Vytvořit...