Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu. Dnes mi při jízdě přestalo fungovat rádio, přístrojová deska (komplet otáčkoměr), tlačítko výstražné světla a také rádio.

Čím to může být? Je nějaká sdružená pojistka? Zatím jsem to neměl čas řešit. Ještě mám nějakou práci.

Předpokládám, že to bude pojistkama, ale pro jistotu se ptám jestli máte někdo s tímto zkušenost.

P206 1.4 Hdi a nemux tuším

Odesláno

Podle návodu pojistka č. 4. Má 20 A. Akorát ta není pro výstražná světla.

Nová pojistka zřejmě odejde taky, protože je tam zkrat (důvod proč odešla původní pojistka). Pak to udělej tak, že nasadíš pojistku přemostěnou žárovkou.

Odesláno

Jj rv je 2003. A doplnění popisu: auto je teď v servisu. Údajně jsou všechny pojistky ok. Sami si s tím neví rady. Ručičky na tachometru atp zůstaly zaseklé v poloze, kdy mi vše přestalo fungovat.

Tipek mi řekl, že stěrače už fungují normálně. Tupec. Ty taky fungovaly. Nic jim nebylo

Nevíte o nějakém schopném autoelektrikářovi v okolí Slavičín - Zlín - Vsetín?

Odesláno

Auto mám už doma. Naštěstí jsem nic neplatil. Ještě to tak

Nefunguje ještě topení zadního skla. Topení jako takové funguje, ale je to tím že je manuálně ovládané

Odesláno

Nevím co tam dělali

Pozice F15 byla K.O. Zkusil jsem jinou dát a hned se odpálila. Zkusil jsem hodit 20 tu namísto 15tky a taky se hned odpálila. Nevíte kde co může být dál?

Odesláno

Hotovo, opraveno. Prosím o uzavření tématu

Na adresu servisu zašlu pěkný email. Jak můžou řešit funkci stěračů atp když je závada jinde. Stěrače a ostatní věci fungovaly normálně, ale to se opakuji.

A to mne chtěli natáhnout, že se objednají nové páčky. K čemu.

Škoda slov. Všem co se zapojili do diskuze děkuji.

Odesláno

Zkusil jsem ještě na parkovišti u obchodu prohodit pojistky, jak sem popisoval výše. Všechny mi ale vyduněly.

U baráku jsem odpojil kompletně všechno co vedlo ke svodu pojistky, tj celý středový tunel - veškerou elektriku. Jediné co jsem nechal v oběhu byly budíky. Dal jsem o5 novou pojistku a ejhle. Budíky naskočily. Tak jsem začal vše postupně připojovat vylučovací metodou. Samozřejmě jsem prošel všechny kabely, zda není někde chyba. Nasel jsem jeden promáčklý, tak jsem ho narovnat a vystužil. No a nakonec jde asi vše. Ještě musím zkusit topení zadního okna. Ale vše jede. Takže asi tak

Nebo byl některý z kabelů moc nahřátý od chladiče rádia a šlo to do skratu. Těžko říct. Hlavní je, že je to ok

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...