svec.po Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Zdravím, nevíte někdo čím by to mohlo být? ... náhle mi z ničeho nic zmizela voda z chladiče a samozřejmě teplota šla nahoru. Žádná kaluž pod autem nebyla. Po dolití (tak 3 litrů) mi to netopilo a začalo to topit až teplota vystoupala téměř až na 100° C Díky za radu Citovat
mmartinkovic Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Odvzdusni chladiaci okruh. Nie je to dlhodobo strácané? Pozeral si vodu priebežne, alebo len keď už vypisalo ze nie je? Citovat
svec.po Odesláno 15. prosinec 2014 Autor Odesláno 15. prosinec 2014 Právěže to zmizelo tak z ničeho nic. Nedávno jsem to kontroloval a bylo vše o.k. Vypadá to jak kdyby praskla třeba nějaká hadice, nebo tak něco ... nevím vůbec. Citovat
krtek 2 Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 (upraveno) 100 stupnov u toho motora (LFY)je normalka ale ked sa ti stratilo 3 litre vody musi byt unik viditelny alebo sa to straca dlhodobejsie a nevsimol si si to Upraveno 15. prosinec 2014 uživatelem krtek 2 Citovat
enikybeniky Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Mně takhle tekla tenkrát nová vodní pumpa, co týden jsem dolíval tak 2 litry směsy, taky to nebylo nikde moc vidět. Už jsme pomalu dávali nový těsnění pod hlavu. Citovat
myšut Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 jestli mu to kape z hlavy dozadu na parohy ,jak se ohřejou od zplodin, vodu ani nepostřehne ,že mu mizí... Citovat
ozzy56 Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 tři litry se jen tak neztratí, sleduj to častěji Citovat
krtek 2 Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Mysut -ked ti fridex bude kapat na rozpalene svody tak ti tam narobi dymu nalej fridex na piecku a uvidis co to narobi Citovat
myšut Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 (upraveno) jenže když foukne palice ,může se to ztrácet ne proudem ne louží ,ale po kapkách....ty oblak dýmu nedělaj naráz.Vyzkoušej sám,A jsou XXX možností ,kude se může ztrácet,máš křišťálovou kouli.že to tak přesně víš?já ne Upraveno 15. prosinec 2014 uživatelem myšut Citovat
jakstone406 Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Ahoj. Co mokrý koberec pod topením v autě? Citovat
svec.po Odesláno 15. prosinec 2014 Autor Odesláno 15. prosinec 2014 Trošku jsem pátral a náhodou jsem v motorovém prostoru našel zátku s těsněním z chladiče. Našrouboval zpátky, nalil vodu, ale problém nepřestal.... banaopak se stal mnohem větší průser .. jel jsem a asi po 10ti km opět teplota vody nahoru a z ničeho nic auto začalo ztrácet výkon, jakoby na tři válce , začalo se dusit, z výfuku bílej dám a nechtělo to vůbec jet. Tak jsem alespoň doplachtil na parkoviště a chcípnul to abych nenadělal ještě víc škody a už jsem auto nenastartoval ani po několika hodinách (po schládnutí a opětovné nalití vody) to nejde nastartovat ... jakoby točil startér naprázdno. Tak už vůbec nevím Citovat
ozzy56 Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 voda jde do válců, takže hlava, těsnění pod ní atd. Citovat
svec.po Odesláno 15. prosinec 2014 Autor Odesláno 15. prosinec 2014 voda jde do válců, takže hlava, těsnění pod ní atd. taky se už přikláním tady k tomuto ., ale že by to nešlo ani nastartovat?. Citovat
myšut Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 s vodou rozhodně ne jestli to má zvuk jako kompresor ,hotovka .Vyměň motor nebo hlavu,co je pro tebe jednodušší.A buď rád,že si nezůlstal v polích.. Citovat
krtek 2 Odesláno 16. prosinec 2014 Odesláno 16. prosinec 2014 (upraveno) asi sa vysypala volnobezka na starteru(preto toci naprazdno) ked si zacal tocit motor ktory bol bloknuty koli vode vo valcu ( valcoch )je to len tip Upraveno 16. prosinec 2014 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.