Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nevíte někdo čím by to mohlo být? ... náhle mi z ničeho nic zmizela voda z chladiče a samozřejmě teplota šla nahoru. Žádná kaluž pod autem nebyla. Po dolití (tak 3 litrů) mi to netopilo a začalo to topit až teplota vystoupala téměř až na 100° C

Díky za radu

Odesláno

Právěže to zmizelo tak z ničeho nic. Nedávno jsem to kontroloval a bylo vše o.k. Vypadá to jak kdyby praskla třeba nějaká hadice, nebo tak něco ... nevím vůbec.

Odesláno (upraveno)

100 stupnov u toho motora (LFY)je normalka ale ked sa ti stratilo 3 litre vody musi byt unik viditelny alebo sa to straca dlhodobejsie a nevsimol si si to

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

jenže když foukne palice ,může se to ztrácet ne proudem ne louží ,ale po kapkách....ty oblak dýmu nedělaj  naráz.Vyzkoušej sám,A jsou XXX možností ,kude se může ztrácet,máš křišťálovou kouli.že to tak přesně víš?já ne

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

Trošku jsem pátral a náhodou jsem v motorovém prostoru našel zátku s těsněním z chladiče. Našrouboval zpátky, nalil vodu, ale problém nepřestal.... banaopak se stal mnohem větší průser .. jel jsem a asi po 10ti km opět teplota vody nahoru a z ničeho nic auto začalo ztrácet výkon, jakoby na tři válce , začalo se dusit, z výfuku bílej dám a nechtělo to vůbec jet. Tak jsem alespoň doplachtil na parkoviště a chcípnul to abych nenadělal ještě víc škody a už jsem auto nenastartoval :( ani po několika hodinách (po schládnutí a opětovné nalití vody) to nejde nastartovat ... jakoby točil startér naprázdno. Tak už vůbec nevím :(

Odesláno

s vodou rozhodně ne

jestli to má zvuk jako kompresor ,hotovka .Vyměň motor nebo hlavu,co je pro tebe jednodušší.A buď rád,že si nezůlstal v polích..

Odesláno (upraveno)

asi sa vysypala volnobezka na starteru(preto toci naprazdno) ked si zacal tocit motor ktory bol bloknuty koli vode vo valcu ( valcoch )je to len tip

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...