Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chystáme se o víkendu do polska kuknout na nějaký nábytek, jak je to s čekací dobou než nábytek vyexpedují? je to jako u nás že se čeká cca 3-4 týdny? nebo to mají vše skladem? můžete doporučit nějaké osvědčené místa (obchody)? nejlépe hned za hranicemi. díky za odpoved

Odesláno

no jde mi o to jak je řešená expedice, jestli to mají vše skladem tak by to stalo za úvahu když nee tak nemá cenu projíždět naftu a ztrácet čas.....

Odesláno (upraveno)

hned za hranicema máš zpravidla velký kulový ,to chce město nad 5 tis lidí

allegro.pl   castorama   meble   si zadej jeden z těhle názvů na google .pl 

v pohraničí v čr je mraky krámů,co se baví překupčením ,přihodí si 2-3 tis a do 3t velké sestavy dovezou až domů.Víceméně jsou to destinace cca 70-80 km od čáry .

Na pohovku jsem měl 7-10 dnů .komoda cca 3 dny 

smysl jet z Hradišta do poláků mi trochu uniká ....je tu hodně firem ,co dělají zakázky na míru a masiv,což z PL není a nebude ,kvalita průměr ,lákavá je jen cena .a to není vše.  

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

chtěl jsem se mrknout do katowic cca 220km ale když říkáš že se také na to čeká tak to pro mě postrádá smysl, myslel jsem si že když se dnes skoro vše dováží sem z polska tak v polsku by to mohli k odběru hned. potřebuju sedačku sehnat do vánoc do nového, tak zkusím štěsti u nás co je skladem. díky za info

Odesláno

ne ,bohužel , konrétně Jeseník -25 km od čáry .Jdeš do krámu ,vybereš ,objednají , počkáš ten týden -dva , dovezou.Vše natahané z Glucholaz , z Nysy ,z Castoramy  a bůhvíčeho ještě .

Je -li něco k odběru ihned ,zjistíš z webu ,takže googli

Odesláno

Já jsem tím myslel, že tak jako v ČR jsou některé věci ihned k odběru a některé na objednání, tak je to stejný i v Polsku. A mimochodem, jestli si myslíš, že v Bruntále, Olomouci, Brně nejsou ty věci dotažené z Polska, tak se mýlíš. I tam se najdou.

Odesláno

už samotný název - místo :  Praha Zličín ---MOBELIX  mluví za vše :)

schválně se v hypermarkete - TES...O         koukni na dětské věci ,odkud jsou .....

Odesláno (upraveno)

Nenech se vyštengrovat, že je krátký čas do Vánoc. Spěch je nejhorším rádcem. V klidu se rozhlížej a zjisti situaci, Vánoce vydrž na bedýnkách od ovoce (zakryj je dekama). Je to romantičtější, než být zklamaný.

S Polákama jsme začali hodně obchodovat, a taky jsme se hodně zklamali. A nejhorší je, že oni mají svým způsobem pravdu, prostě něco, co bys automaticky čekal, tam není, např. kvalita.

Raději se domluv s nějakou místní firmou.

Pro představu:

- co je "dálkové ovládání", to asi všichni víte. A že je lustr v pokoji, a jeho vypínač je taky "dálkové ovládání", protože lustr je na stropě a vypínač daleko od něj, u dveří.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

já bych ty poláky tak nehanil, jsou příjmové skupiny co by se jinak k novému nábytku asi nedostaly, někdo si to ,dodělá' doma a je spokojený..., a s tou kvalitou--tak nového pežota taky za 50 litrů nekoupíte a nikdo se tomu nediví ;)

Odesláno (upraveno)

paradoxně v malé průjezdné vesnici ,cca 15 km od Opavy směr Br . je pidifirma ,co dělá zakázky ...

jen pro představu :postel jednomístná styl  masiv ,bytelné ,dětská zábrana na požadovanou míru ,2 šuplíky pod tím  , rošt ,velká nosnost : 4200 v akci , k tomu v krámě jinde matrac v akci standart 2000 kačen  .

Postel unese člověka plus dítě při uspávání . sice jsem tam našel kosmetický kaz pod bezbarvým lakem ,ale v poměru s jakoukoliv komerční postelí ,se to nedá srovnat. Made čr.Odvoz vlastní nebo dodávka dle dohody .Plánuju to samé v 2 provedení styl letiště.Proti rozkládací pohoce z PL ,kde po 2 letech cítím péra ,síla stěn poloviční lisovaná překližka,stáhlý tapec kancelářskýma svorkama...netřeba více k tomu psát

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

Hm, zrovna postel, letiště, žádný "styl" masiv, ale skutečný masiv, jsem si seřezal sám, není k tomu skoro nic potřeba, materiál asi 1500, rošty a matrace se koupí, a je to přesně na míru jak potřebuji. Jestli má někdo tak děsně hluboko do kapsy, spíš než kupovat řídce lisované piliny by si měl poradit sám...

Odesláno

myšut...... a co vzit jemny smirek a pak to prelaknout? problem vyresen behem 5 minut....

Odesláno

Hm, zrovna postel, letiště, žádný "styl" masiv, ale skutečný masiv, jsem si seřezal sám, není k tomu skoro nic potřeba, materiál asi 1500, rošty a matrace se koupí, a je to přesně na míru jak potřebuji. Jestli má někdo tak děsně hluboko do kapsy, spíš než kupovat řídce lisované piliny by si měl poradit sám...

delal jsem si doma kkuchynskou linku, skrin, nocni stolky....vse z masivu nebo z drevotrisky a lamina. Kdyz to zvladnu jak a s mym vybavenim, tak to zvladne kazdej :D, takze se ti vubec nedivim, ja to delam protoze vetsina jsou atypy a ty bych krute zaplatil delnikovi....tak je radsi ivnestuju do lepsiho lamina nebo kvalitniho dreva :). Veci si rad jedzim nakupovat do Kate trading

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...