Kloub Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 Ahoj chystáme se o víkendu do polska kuknout na nějaký nábytek, jak je to s čekací dobou než nábytek vyexpedují? je to jako u nás že se čeká cca 3-4 týdny? nebo to mají vše skladem? můžete doporučit nějaké osvědčené místa (obchody)? nejlépe hned za hranicemi. díky za odpoved Citovat
P607Olda Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 (upraveno) Do Polska, říkáš? A z Hradišťa? Hm... Nemáš nějaký jiný nápad, jak utratit peníze a přidělat si starosti? Upraveno 4. prosinec 2014 uživatelem P607Olda Citovat
Kloub Odesláno 4. prosinec 2014 Autor Odesláno 4. prosinec 2014 no jde mi o to jak je řešená expedice, jestli to mají vše skladem tak by to stalo za úvahu když nee tak nemá cenu projíždět naftu a ztrácet čas..... Citovat
myšut Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 (upraveno) hned za hranicema máš zpravidla velký kulový ,to chce město nad 5 tis lidí allegro.pl castorama meble si zadej jeden z těhle názvů na google .pl v pohraničí v čr je mraky krámů,co se baví překupčením ,přihodí si 2-3 tis a do 3t velké sestavy dovezou až domů.Víceméně jsou to destinace cca 70-80 km od čáry . Na pohovku jsem měl 7-10 dnů .komoda cca 3 dny smysl jet z Hradišta do poláků mi trochu uniká ....je tu hodně firem ,co dělají zakázky na míru a masiv,což z PL není a nebude ,kvalita průměr ,lákavá je jen cena .a to není vše. Upraveno 4. prosinec 2014 uživatelem myšut Citovat
Kloub Odesláno 4. prosinec 2014 Autor Odesláno 4. prosinec 2014 chtěl jsem se mrknout do katowic cca 220km ale když říkáš že se také na to čeká tak to pro mě postrádá smysl, myslel jsem si že když se dnes skoro vše dováží sem z polska tak v polsku by to mohli k odběru hned. potřebuju sedačku sehnat do vánoc do nového, tak zkusím štěsti u nás co je skladem. díky za info Citovat
Laďa Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 Tak ono to stejný jako u nás. Něco mají skladem a něco ne. Citovat
myšut Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 ne ,bohužel , konrétně Jeseník -25 km od čáry .Jdeš do krámu ,vybereš ,objednají , počkáš ten týden -dva , dovezou.Vše natahané z Glucholaz , z Nysy ,z Castoramy a bůhvíčeho ještě . Je -li něco k odběru ihned ,zjistíš z webu ,takže googli Citovat
Laďa Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 Já jsem tím myslel, že tak jako v ČR jsou některé věci ihned k odběru a některé na objednání, tak je to stejný i v Polsku. A mimochodem, jestli si myslíš, že v Bruntále, Olomouci, Brně nejsou ty věci dotažené z Polska, tak se mýlíš. I tam se najdou. Citovat
myšut Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 už samotný název - místo : Praha Zličín ---MOBELIX mluví za vše schválně se v hypermarkete - TES...O koukni na dětské věci ,odkud jsou ..... Citovat
Šalda Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 Témeř vše z Jena nábytek je z Polska, mají sklad v Ivančicích, a od tama se vše dováží do obchodů. O kvalitě se tady nemá smysl bavit. Citovat
P607Olda Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 (upraveno) Nenech se vyštengrovat, že je krátký čas do Vánoc. Spěch je nejhorším rádcem. V klidu se rozhlížej a zjisti situaci, Vánoce vydrž na bedýnkách od ovoce (zakryj je dekama). Je to romantičtější, než být zklamaný. S Polákama jsme začali hodně obchodovat, a taky jsme se hodně zklamali. A nejhorší je, že oni mají svým způsobem pravdu, prostě něco, co bys automaticky čekal, tam není, např. kvalita. Raději se domluv s nějakou místní firmou. Pro představu: - co je "dálkové ovládání", to asi všichni víte. A že je lustr v pokoji, a jeho vypínač je taky "dálkové ovládání", protože lustr je na stropě a vypínač daleko od něj, u dveří. Upraveno 4. prosinec 2014 uživatelem P607Olda Citovat
Kloub Odesláno 4. prosinec 2014 Autor Odesláno 4. prosinec 2014 jj chlapi chápu dobře, vše se vyřešilo tím že to také nemají skladem takže to pro mě padá. díky za info Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 já bych ty poláky tak nehanil, jsou příjmové skupiny co by se jinak k novému nábytku asi nedostaly, někdo si to ,dodělá' doma a je spokojený..., a s tou kvalitou--tak nového pežota taky za 50 litrů nekoupíte a nikdo se tomu nediví Citovat
myšut Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 (upraveno) paradoxně v malé průjezdné vesnici ,cca 15 km od Opavy směr Br . je pidifirma ,co dělá zakázky ... jen pro představu :postel jednomístná styl masiv ,bytelné ,dětská zábrana na požadovanou míru ,2 šuplíky pod tím , rošt ,velká nosnost : 4200 v akci , k tomu v krámě jinde matrac v akci standart 2000 kačen . Postel unese člověka plus dítě při uspávání . sice jsem tam našel kosmetický kaz pod bezbarvým lakem ,ale v poměru s jakoukoliv komerční postelí ,se to nedá srovnat. Made čr.Odvoz vlastní nebo dodávka dle dohody .Plánuju to samé v 2 provedení styl letiště.Proti rozkládací pohoce z PL ,kde po 2 letech cítím péra ,síla stěn poloviční lisovaná překližka,stáhlý tapec kancelářskýma svorkama...netřeba více k tomu psát Upraveno 4. prosinec 2014 uživatelem myšut Citovat
Mišak Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 prosím lokaci oné vesnice? myslíš Velké Heraltice? budu řešit v brzké době lětišťako do ložnice dííík Citovat
oddie Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 Hm, zrovna postel, letiště, žádný "styl" masiv, ale skutečný masiv, jsem si seřezal sám, není k tomu skoro nic potřeba, materiál asi 1500, rošty a matrace se koupí, a je to přesně na míru jak potřebuji. Jestli má někdo tak děsně hluboko do kapsy, spíš než kupovat řídce lisované piliny by si měl poradit sám... Citovat
myšut Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 mišák ...bingo ....ale musíš si pohlídat ten lak ,ať tam nemáš 4 prsty od špíny jak já Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 myšut...... a co vzit jemny smirek a pak to prelaknout? problem vyresen behem 5 minut.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 Hm, zrovna postel, letiště, žádný "styl" masiv, ale skutečný masiv, jsem si seřezal sám, není k tomu skoro nic potřeba, materiál asi 1500, rošty a matrace se koupí, a je to přesně na míru jak potřebuji. Jestli má někdo tak děsně hluboko do kapsy, spíš než kupovat řídce lisované piliny by si měl poradit sám... delal jsem si doma kkuchynskou linku, skrin, nocni stolky....vse z masivu nebo z drevotrisky a lamina. Kdyz to zvladnu jak a s mym vybavenim, tak to zvladne kazdej , takze se ti vubec nedivim, ja to delam protoze vetsina jsou atypy a ty bych krute zaplatil delnikovi....tak je radsi ivnestuju do lepsiho lamina nebo kvalitniho dreva . Veci si rad jedzim nakupovat do Kate trading Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.