Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde odovzdať benzín? :)

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, neviete náhodou, kde by sa dal odovzdať olovnatý benzín, ktorý sa už nepredáva na pumpách? ;) Zostali nám doma štyri litre zo starej kosačky a pumpári to nechcú zobrať, už som sa pýtal všade v okolí... Alebo neviete náhodou, ako by sa dal zneškodniť (nejakým práškom alebo niečím podobným)?
Dík za radu... :)

Odesláno (upraveno)

Vidíš, to ma nenapadlo, díky za tip! :)  Ozvem sa, či ma nepošlú tiež doprdele ako pumpári... :D

//vo flaškách už to je naliate - za poštovné ti ho kľudne pošlem, ak potrebuješ niekomu vypáliť barák alebo auto :D

Upraveno uživatelem bluesman
Odesláno

Na to si netrúfam, pretože ten benzín má asi 10 rokov a nikto si už nepamätá, či nebol riedený alebo zmiešaný s olejom... :D

Odesláno

Náhodou, dnes som si k nemu pričuchol a ten matroš ešte slušne píše! :D

Odesláno

Hoši, neviem jak u vás v Čechách, ale u nás sa už niekoľko rokov nedá tankovať olovnatý benzín a ani tu už nejazdia staré Škodovky... (ani zberne nebezpečného odpadu tu nemáme :) ) Slovač je síce chudobný národ, ale nové autá tu majú všetci. :D  Nechcel som to vyliať do kanála, takže skúsim hasičov a ak nič nezaberie, odložím ho naspäť do pivnice a budem čakať na zázrak . :)

Guest servisman
Odesláno

Nevím co řešíš budeš jezdit tak dlouho že jen projedeš svůj benzin, když si nevíš rady daruj  někomu či to vylij na plochu a zapal , Co ti na to napsat co s tím,  Kvůli 4 l starého benzinu :aut   Připomíná mi to povídku od jednoho spisovatele Kam s ním ??

Odesláno

Upratujeme chalupu, takže niekde to dať musím. :D Nová kosačka je len na bezolovnaný Natural 95, nechcem ju pokaziť. ;)
Hasiči to hádam vezmú, a keď nie, tak im to položím pred dvere a odídem. :D

Odesláno

Stare skodovky a jina auta z te doby potkavam i v Praze kazdy den... a nejsou to zrovna nalestene veterany. Nerikam ze jich je 10% ale jsou porad.

Kdysi jsem do stareho Oltcita nalil 20l kanystr "predrevolucniho" benzinu (cca 20 let stareho) a taky to jelo. Sice to trosku smrdelo, kourilo, ale jelo to...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...