Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.

mam dotaz nestalo s eneokomu z vas ze mu prestali fungovat ostrikovace pouze ridicuv me nefunguje? 
zkousel jsem procistit,profouknout ale porad nestrika:( v tom to pocasi by se hodily oba:D

Odesláno (upraveno)

Pokud ti neostřikuje pouze strana u řidiče, tak vidím problém v hadičce. Zkus přehodit hadičky, zda-li bude funkční levá tryska.

Zkusit sundat hadičku přímo u motůrku čerpadla ostřikovače. Je na přední pravé straně podběhu a profouknout.

Motůrek má dostatečný tlak?

Osobně mám na své 406 dané rozprašovací trysky z nového modelu. Stalo se my, že jsem koupil nový rozprašovače a jeden nešel. Tak jsme jej vyměnil a pohoda.

Upraveno uživatelem OK406
Guest servisman
Odesláno

není v hadičce dírka  či netěsní , pokud jsem já čistil měl jsem trysky sundané a propláchl obráceně doma  v umyvadle, měl jsem tam nějaké nečistoty a ty vyplavaly ven.

Odesláno (upraveno)

Skontroluj ci niekde nieje skripnuta hadicka  a ci su priechodne  taktiez ten t-kus ci je priechodny inak nieje dovod preco by to nemalo ist

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

no hadicka je v tesniacej gume kapoty a ked zavres kapotu uz nevidis co sa tam s tym deje, ten system je rovnaky jak u old tak u new modelu inak dnes som menil motorcek ostrekovacov na new modelu stary motorcek bol zapeceny

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Prohoď je a uvidíš. Když to nebude stříkat ani na straně spolujezdce, tak je prostě přicpanej. Když bude, je chyba na vedení mezi spolujezdcovým a řidičovým :myslim

Odesláno

Odpoj trisku od hadičky a zkus ostřikovače pokud bude stříkat z hadičky je to tryskou. Pokud ne je to vedením. Já to měl vždy triskou dostával se tam bordel.Řešil jsem to malým pal. filtrem přidaným Do vedení ostřiku u pantu kapoty a je to druhý rok bez problémů. Předtím jsem to čistil pořád dělaly se cucky z kapaliny hlavně při mýchání zbytku zimní a dolití letní.

• O 3 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

Kdysy jsem to dělal u své 406, je to tam co si pamatuji nějak nacvaknutý . Měl jsem nečistoty přímo v tryskách.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...