lud3k Odesláno 17. listopad 2014 Odesláno 17. listopad 2014 Zdravim.mam dotaz nestalo s eneokomu z vas ze mu prestali fungovat ostrikovace pouze ridicuv me nefunguje? zkousel jsem procistit,profouknout ale porad nestrika:( v tom to pocasi by se hodily oba:D Citovat
OK406 Odesláno 17. listopad 2014 Odesláno 17. listopad 2014 (upraveno) Pokud ti neostřikuje pouze strana u řidiče, tak vidím problém v hadičce. Zkus přehodit hadičky, zda-li bude funkční levá tryska. Zkusit sundat hadičku přímo u motůrku čerpadla ostřikovače. Je na přední pravé straně podběhu a profouknout. Motůrek má dostatečný tlak? Osobně mám na své 406 dané rozprašovací trysky z nového modelu. Stalo se my, že jsem koupil nový rozprašovače a jeden nešel. Tak jsme jej vyměnil a pohoda. Upraveno 17. listopad 2014 uživatelem OK406 Citovat
lud3k Odesláno 17. listopad 2014 Autor Odesláno 17. listopad 2014 ja mam new model.N odpojil jsem hadicku a zkousel jsem foukat do ostrikovace a vzdy tam byla jen bublina..... Citovat
Guest servisman Odesláno 17. listopad 2014 Odesláno 17. listopad 2014 není v hadičce dírka či netěsní , pokud jsem já čistil měl jsem trysky sundané a propláchl obráceně doma v umyvadle, měl jsem tam nějaké nečistoty a ty vyplavaly ven. Citovat
krtek 2 Odesláno 17. listopad 2014 Odesláno 17. listopad 2014 (upraveno) Skontroluj ci niekde nieje skripnuta hadicka a ci su priechodne taktiez ten t-kus ci je priechodny inak nieje dovod preco by to nemalo ist Upraveno 17. listopad 2014 uživatelem krtek 2 Citovat
Guest servisman Odesláno 17. listopad 2014 Odesláno 17. listopad 2014 Hadička od spolujezdce k řidiči se to nemá kde skřípnout Citovat
krtek 2 Odesláno 17. listopad 2014 Odesláno 17. listopad 2014 (upraveno) no hadicka je v tesniacej gume kapoty a ked zavres kapotu uz nevidis co sa tam s tym deje, ten system je rovnaky jak u old tak u new modelu inak dnes som menil motorcek ostrekovacov na new modelu stary motorcek bol zapeceny Upraveno 17. listopad 2014 uživatelem krtek 2 Citovat
MJSytic Odesláno 17. listopad 2014 Odesláno 17. listopad 2014 Prohoď je a uvidíš. Když to nebude stříkat ani na straně spolujezdce, tak je prostě přicpanej. Když bude, je chyba na vedení mezi spolujezdcovým a řidičovým Citovat
Wilgott Odesláno 19. listopad 2014 Odesláno 19. listopad 2014 Odpoj trisku od hadičky a zkus ostřikovače pokud bude stříkat z hadičky je to tryskou. Pokud ne je to vedením. Já to měl vždy triskou dostával se tam bordel.Řešil jsem to malým pal. filtrem přidaným Do vedení ostřiku u pantu kapoty a je to druhý rok bez problémů. Předtím jsem to čistil pořád dělaly se cucky z kapaliny hlavně při mýchání zbytku zimní a dolití letní. Citovat
lud3k Odesláno 5. prosinec 2014 Autor Odesláno 5. prosinec 2014 prosim vas jak mam odelat ostrikovac? v tomto pocasi je potreba to procistit:D Citovat
Guest servisman Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 Kdysy jsem to dělal u své 406, je to tam co si pamatuji nějak nacvaknutý . Měl jsem nečistoty přímo v tryskách. Citovat
sponny Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 Jsou jen nasunutý. Stačí vytáhnout. Citovat
fopikk Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 smerem od hadicky trochu zamacknout plastovou packu a vyndat.jde to samo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.