Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsme slibovali, připravili jsme pro Vás na vánoční večírek dvě vozidla značky Peugeot.

Letos se můžete těšit na vozidlo Peugeot 308SW a také na novou faceliftovou 508mu!

Doufám, že se vám letošní výběr vozidel líbí :) 

post-39775-0-45339000-1415631821_thumb.j

Odesláno

Myslíš, že by to byla taková hrůza? Případně ji třeba přes někoho půjčit v Brně.  Klidně se hlásím, že ji vyzvednu, dovezu a zase vrátím. ;)

Odesláno

508 super, ač mi přišlo, že má stejně (podobné) sedačky, sedělo se v nich velice pohodlně a dokonce i lepší posez mi přišel oproti před faceliftem ;)

Odesláno

108 jsem nekoštoval, ale v nové C1 jsem se cítil příjemně (Ne nebyl jsem pod vlivem :D). Takže na 108 jsem zvědavej :super Jestli na Vánočním nebudu, tak doufám, že se s ní snad potkám někdy/někde příště ;)

Odesláno

V té Lednici by to nemusel být problém, jen nevím jak se toto domlouvá. :( Pár rad či alespoň popisů jak je to u jiných prodejců (zapůjčení, odevzdání, časy apod.) bych případně ocenil. Třebas přes SZ. ;)

Odesláno

Zpravidla to závisí na ochotě daného prodejce. Ideální by tam bylo asi zajít, představit náš klub a že nedaleko pořádáme akci, kde budou různé předváděcí vozy a zda by tam nechtěli přivézt něco svého, případně nám zapůjčit vůz za účelem prezentace jejich firmy atd. To půjčování je velmi individuální, většina prodejců vůz zapůjčí pouze s někým z jeho zaměstnanců.... 

Odesláno

No tak takhle to asi nedám. Maximálně to zkusit po telefonu, ale to nevidím s pozitivním koncem, že by se auto v so vyzvedlo a v ne vrátilo. :nevim

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...