Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

StibTova 407 2,2 - KONEC

Recommended Posts

Odesláno

Už jsem o preventivní dekarbonizaci nějakou dobu uvažoval ... :) No a za dva a půl nebylo moc co řešit (teda původně to mělo být za 3.000 ale palivovej systém se nakonec nenapojoval u motoru, je to v nádrži).

Odesláno

Olej se vůbec neřešil je to vidět na tom přefoceném protokolu ... Měním jednou za 10.000km vychází to teď tak na duben ...

Odesláno

Proč si nedělal rovnou i olej ? Když už si byl v BG servisu ? Máš obavy z toho, že po nalití čističe do oleje, ti začnou prosakovat pístní kroužky ? ( Jako jsem měl já na své 2,2I )

Odesláno

Obavy nemám ale olej mám nastavenej na 10 tisíc a ještě se ten interval nenaplnil ... Ale možná nechám olej pak udělat taky tam ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak dnes jsem byl v Lahovicích na odměření podruhé. Ani tentokrát mě přímo k tomu nepustil, nicméně celý průběh jsem sledoval přes plexi ve vratech ... V těch -12 venku super zážitek :D  Celkově se pán na3x rozjížděl na 4 stupeň až do omezovače, pak vybral nejlepší měření. Výsledek je vcelku uspokojivý, o moc víc jsem ani asi nečekal. Je to méně, než mi cca v září 2015 "naměřili" po chiptuningu, ale více, než série udávaná výrobcem. Údaje před : 119kw/211nm, údaje po : 124kw/218nm

Krátké a částečně nazoomované video ZDE

20180228_115338.thumb.jpg.0417169e34c3ef5ed6cfcc8021e005c0.jpg

20180228_083822.thumb.jpg.64d9c4d2755f3653af1e0faded7ce694.jpg

20180228_083243.thumb.jpg.7abfcfd5a19819b1b65ce96fb1fa3cb1.jpg

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Yep .... Zaokrouhleně. Není to mnoho, ale potvrzuje to, že dekarbonizace měla pozitivní efekt. Btw včera večer jsem v rámci vyjetí zbytku nádrže "s chemií" prohnal auto okolo Prahy - D1 na Mirošovice a zpět, Pražský okruh od D1 po Jesenici a zpět, Jižní spojka, Hradecká dálnice asi na 25 kilometr a zpět. Byl vcelku provoz ale i tak se mi to několikrát povedlo rozjet na 200 a jednou až na 220 tachometrových :)

Odesláno

Píše že vybral nejlepší měření ... a kolik ukazovaly ty horší? Zdá tam je velký rozptyl či nikoliv.  :myslim

Odesláno (upraveno)

Netuším. Tohle byl prostě a jednoduše nejvyšší naměřeny výkon... 

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno
před 15 hodinami, StibTo napsal:

po chiptuningu

Cotototo? Něco mi uniklo? Ty máš "cyptuning" na benzínový atmosféře?

Odesláno
před 12 hodinami, StibTo napsal:

Yep .... Zaokrouhleně. Není to mnoho, ale potvrzuje to, že dekarbonizace měla pozitivní efekt. Btw včera večer jsem v rámci vyjetí zbytku nádrže "s chemií" prohnal auto okolo Prahy - D1 na Mirošovice a zpět, Pražský okruh od D1 po Jesenici a zpět, Jižní spojka, Hradecká dálnice asi na 25 kilometr a zpět. Byl vcelku provoz ale i tak se mi to několikrát povedlo rozjet na 200 a jednou až na 220 tachometrových :)

opravdu na D11, která není vůbec nikde rovná, tím nemyslím, že to má zatáčky,ale to, že se vlní nahoru a dolů.jediný úsek k tomu dobrý dle mého názoru co není nahoru a dolů je od McD k mostu na odbočku Poděbrady (35-42 sjezd-jasně i zpět)

Odesláno
Před hodinou, Hafity napsal:

Cotototo? Něco mi uniklo? Ty máš "cyptuning" na benzínový atmosféře?

Jo to už je dýl ... V podstatě jen přidali benzín ... Výsledek měl být ze 120kw na 130kw ale věř tomu ...

Odesláno

Pocitově trochu líp za plynem ale to je tak všechno ... :)  Tehdy prostě byly nějaký prachy nazbyt, tak jsem to zkusil. Samozřejmě vím, že na atmosférickém benzínu toho člověk moc nevymyslí.

Odesláno

Dnes po 3 letech vyměněn AUX kablík, už blbě hrál, nejspíš tím, že byl vyveden (na moji žádost) spodem do loketní opěrky a často byl přivírán ... Tak zkouška nového umístění :)  V době nepoužívání se samozřejmě dá zavřít do přihrádky.

20180304_200711.thumb.jpg.13d825a8768dd985a417c1425aee79e0.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...