Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Probíhá poslední kolečko interního schvalování. Během týdne max. 14 dnů budou k připomínkování v sekci pro řádné členy

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

Odesláno

Rád bych tam viděl pasáž zabývající se vykopnutí šmejdů z klubu, i kdyby se jim měla vracet poměrná část členského. Samozřejmě bez pitomého referenda, vše pěkně v kompetenci vedení :papa

Guest minimaxa
Odesláno

Myslím si, že bez souhlasu členů spolku nikoho jen vůli členů vedení "nevykopneš". Ale nepředbíhejme, uvidíme. Toto téma mě zajímá, neb jsem spoludělal stanovy naše (FMK)  ;)

Odesláno (upraveno)

To zas bude vlákno... :roll

Neřešilo se tu to vaše "vykopávání" někde :myslim

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Rád bych tam viděl pasáž zabývající se vykopnutí šmejdů z klubu, i kdyby se jim měla vracet poměrná část členského. Samozřejmě bez pitomého referenda, vše pěkně v kompetenci vedení :papa

Na nejakou definici "smejda" by sis troufnul???

Co totiz muze byt v jednech ocich jednanim zcela evidentne smejdskym, muze byt zase jinych ocich jednanim zcela dle norem. Osobne bych byl velice opatrny davat jakemukoli klubovemu vedeni moznosti "vyrazit s nekym futra" jen na zaklade pocitu, ze prave ON je ten "smejd", s kterym je potreba zatocit.

Odesláno

Samozřejmě že se to tu už veřejně řešilo, výsledkem bylo dát vedení možnost někoho vyloučit za určitých podmínek kdy poškodí klub ať už finančně nebo morálně. Ale nepredbihejme, stanovy budou brzy k debatě kompletní a změny jsou tam i mnohem podstatnější. Myslím že zrovna Minimaxovi by se úpravy líbit budou :D

Guest bluesman
Odesláno

Hlavne si dajte pozor, aby nové stanovy neodporovali zákonu. :)

Odesláno

Neboj úpravy a formulace konzultujeme s právníkem, v tomhle směru by to mělo byt bez problému...

Odesláno (upraveno)

Ale jo, třeba přijde s radou/nápadem, kterou bude stát za to se zabývat... ;)

Odesláno (upraveno)

To zas bude vlákno... :roll

Neřešilo se tu to vaše "vykopávání" někde :myslim

Nevím, co kroutíš očima. Schreek psal o posledním kolečku úprav, tak jsem se jen zeptal, jestli tam nebude pasáž, která mě osobně zajímá. Očividně nebude.

Na nejakou definici "smejda" by sis troufnul???

Co totiz muze byt v jednech ocich jednanim zcela evidentne smejdskym, muze byt zase jinych ocich jednanim zcela dle norem. Osobne bych byl velice opatrny davat jakemukoli klubovemu vedeni moznosti "vyrazit s nekym futra" jen na zaklade pocitu, ze prave ON je ten "smejd", s kterym je potreba zatocit.

Šmejd je u mě někdo, kdo vědomě rozvrací klub. Chceš-li příklad tak Pastor + 8 + Ozzy1. V minulosti třeba Zila, stačí? Klidně bych tam hodil i kohokoliv jiného, kdo veřejně špiní klub nebo přichází s úmyslem vyvolávat hádky, dříve Citron. Dále třeba podvodník obohacující se na jiných členech například Peugeot09. Myslím si, že v některých aspektech přemíra demokracie škodí.

něco doplněno.....

Upraveno uživatelem punkac
Odesláno (upraveno)

Demokracie (ve smyslu "*** končí tam, kde omezuju práva někoho jiného" ) je věc, za kterou se před 25 lety bojovalo a kecy o jejím omezení jsou dle mého mnohem nebezpečnější

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Punkac: Reagoval jsem na tvůj způsob vyjádření, nikoliv na obsah. Tak proto :roll jako u mnohých jiných, co tu (na fóru) vyprsknou první, co jim vleze na jazyk. Nic ve zlým :papa

Odesláno

Takže Nové stanovy jsou v první a nebo už ve třetím čtení :) . Je třeba k nim přistupovat citlivě a bez emocí. A kaj píše bluesman, dodržovat zákon. Jistě měl namysli zákony ČR. Navrhoval bych, aby bylo zahrnuto do Nových stanov i dodržování dobrých mravů, ale i slušné chování + vyjadřování. Ale to by bylo lepší lehce i rozepsat, co to znamená. Aby to nebylo bráno všeobecně. Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...