mirek03 Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 Nazdarek, vim ze me tady asi ukamenujete(hledani sem zkousel), nemam cod k orig radiu me 406 vim ze mi ho zjisti podle VInka ale mam tento dotaz:v kterem Pezoutu nechteji za toto zjisteni ani korunku??? (jsem z moravy tzn. Brno,olmik,zlin atd),diky za vlastni zkusenosti:roker Citovat
MJSytic Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 Kamenovat tě nebudu, ale myslím si, že když jim tam (do peugeotu) zavoláš, tak tě to určitě bude stát pár korun za tel, ale budeš mít jasnou a jistou odpověď, ne? Citovat
mirek03 Odesláno 20. říjen 2005 Autor Odesláno 20. říjen 2005 Mas recht,ja si jen myslel jestli nekdo nedoporuci z vlastni zkusenosti(proste tutovka). Citovat
Miku Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 Nechal jsem si ho zjistit v Peugeot Hodoňovice a naučtovali mi 1/2 hodinovou sazbu (200,-Kč) Vyzkoušel jsem to a funguje Citovat
Arnie Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Já to taky zkoušel, v Auto Peugeot Tichý v Ostravě zdarma, druhý den mi volali, bohužel kód nefunguje, asi ho někdo přede mnou změnil. Tak teďka zkusím ještě sehnat původního majitele nebo hledat někde odblokování. Citovat
P607Olda Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Jak to tak sleduju tak kod se neda menit (z predchozich diskusi plyne ze je vypaleny v ROM). Asi mas vymene za jine radio (to byl vysledek minulych diskusi). Prohledej poradne radio a instrukcni knizku, jestli tam neni zapsany. Asi pred mesicem se to probiralo s vysledkem, ze nekde jsou schopni to za 600 Kc precist z pameti ROM. [upravil dne 1.11.05 P607Olda] Citovat
Fx Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 To mi pripomina, ze mam doma stale jeste radio Philips 4030 na kazety, kdyby nekdo chtel... Vc. navodu (D) a karty samozrejme... Citovat
jbily Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Auto Tichý, Havířov, na druhý den, první návštěva osobně, sdělení kódu po telefonu. Citovat
jezek Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Auto Alba Bratislava... Bez problemov vyhladaju kod radia podla VIN, riesia to do hodiny a po telefone... osobna skusenost. Citovat
LBlaha Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 V Kolíně to bylo zadarmo a na počkání. Citovat
Dave_k Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: jezek Auto Alba Bratislava... Bez problemov vyhladaju kod radia podla VIN, riesia to do hodiny a po telefone... osobna skusenost. To je docela drsný. VIN máš na palubce takže vytáhneš rejdiou a zavoláš a vše je zadarmo. To nerad vidím. :bojim:bojim Citovat
Reidlost Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Nazdárek,mám 406 z 9/2000,radio clarion na cd a když jsem chtěl v Třebíči v peogeotu zjistit kod podle VIN tak mi řekly že v praze o ten kod nemaji.pak jsem vyndaval radio a kod je nechtělo.kod bude potřebovat jen při výměně kos za kus a potom musíte s autem zajet do servisu aby sladily radio s řídící jednotkou Citovat
jezek Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Ked uz ti radio ukradnu, ide len o tvoje zadostiucinenie, ze zlodejovi sa ho nepodari rozchodit... Mne osobne to je uz dost jedno. A aj tak sa mu ho rozchodit podari, aj bez kodu... Citovat
Dave_k Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: jezek Ked uz ti radio ukradnu, ide len o tvoje zadostiucinenie, ze zlodejovi sa ho nepodari rozchodit... Mne osobne to je uz dost jedno. A aj tak sa mu ho rozchodit podari, aj bez kodu... To mi je jasný. Pokud to budou chtít ukrást tak to ukradnou. Jediný na co sázím je, že do jinýho auta jak do 406ky ho nedáš a ještě to je docela starej model. Takže zájem skoro nulovej. Citovat
pjelinek Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: jezek Auto Alba Bratislava... Bez problemov vyhladaju kod radia podla VIN, riesia to do hodiny a po telefone... osobna skusenost. To je docela drsný. VIN máš na palubce takže vytáhneš rejdiou a zavoláš a vše je zadarmo. To nerad vidím. :bojim:bojim Citovat
pjelinek Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 tak jednoduchý to zase není, musíš se jim tam ukázat s techničákem a tam si ten VIN ověří, jinak by se to asi dost zneužívalo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.