Gabriel 307 Odesláno 22. září 2014 Odesláno 22. září 2014 Pravidla o náladě? A nechtěl by jsi taky pravidla slušnýho chování tady?? co . . . . ono by se s tím zavinačem asi ani nepřihlásil, to jsem teda před tím nevěděl, ale ted to vim. Ale to je jedno, . . . . je zajímavý,že jiný členové tady mají @ nebo € nebo obojí a všem to šlape jenom já bych se nepřihlásil
Radek Hurvajz Odesláno 22. září 2014 Autor Odesláno 22. září 2014 je zajímavý,že jiný členové tady mají @ nebo € nebo obojí a všem to šlape jenom já bych se nepřihlásil No jo, mají, a pišou že se nemužou přihlasit a ChouLu jim to dává dohromady
radim.1008 Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 To bude záměr - co bysme si tu bez tebe....teď vážně: pokud nejdou mazat příspěvky, přijde mi zcela logické, že nejde ani zrušit registraci. Zajímavé je, že ostatní ten problém nemají. Vaše starosti a poslanecký plat bych chtěl vážně mít. Jednou jsem si takový nick zvolil, tak nevím, proč by se po letech měl měnit. Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk 2
elton Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 zatím se snažím být slušný edit: tohle není o prudění ale o tvém principu úpravy nicku a mé náladě edit: a měl to být g@briel Myslím si, že to tady není o nicku, ale o lidech. Vždyť je to totální blbost.
Gabriel 307 Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 (upraveno) elton: jo je to tady o lidech . . . ale pořád jsem nedostal odpověď kde se dá ukončit registrace . . . edit: a je to o tom,ze se tady xy-krát někomu měnil nick a pokaždý když jsem žádal ja tak mi to bylo zamítnuto Upraveno 23. září 2014 uživatelem Gabriel 307
Kurt Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 To je přesně ten důvod, proč se za mé administrace nicky prakticky neměnily - když se to totiž umožní jednomu, přijde druhej, po něm třetí,... Když se na tu internetovou existenci podívám jako na paralelu té skutečné, zajímalo by mne, kolikrát jste si měnili jméno v občance.
elton Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 (upraveno) prosím adminy o změnu nicku, celou dobu jsem s malým a teď chci být s velkým jinak odejdu jako malej, z tohoto kroužku ps: je to jen parodie Upraveno 23. září 2014 uživatelem elton
Přema Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 Já chci být zas Přem@ .....a chci a chci a chci....... :-D
Edison Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 A já chcu €dison Tfuuuuuuj... to je hnusný... Ale chci! Z principu... Aspoň na chvilku...
Gabriel 307 Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 (upraveno) ChouLu: ja to tady ve vlakně nezačal i když je to následek něčeho . . . ja se ptal kde se dá zrušit registrace . . . hoši budete to mít u Radka těžké Odesláno z aplikací Tapatalk Upraveno 23. září 2014 uživatelem Gabriel 307
elton Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 Nebudeme, věř tomu. Jinak ChouLu to na četu vysvětlil, že nejde kvůli nějaké ochraně dát do nicku @. Tak neblbni.
ChouLu Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 Přesně tak, u asi 10 lidí jsem musel z přihlašovacího nicku odstranit dollary, zavináče a podobnou havěť, protože to prostě nešlo a teď jít proti proudu a někomu to tam dát, když s tím stejně začne mít problémy?
Radek Hurvajz Odesláno 23. září 2014 Autor Odesláno 23. září 2014 To je přesně ten důvod, proč se za mé administrace nicky prakticky neměnily - když se to totiž umožní jednomu, přijde druhej, po něm třetí,... Když se na tu internetovou existenci podívám jako na paralelu té skutečné, zajímalo by mne, kolikrát jste si měnili jméno v občance. Nj, ja to řikam taky, jenže byl tu jistý člen, který už tu není, a tomu se Nick měnil asi dvakrát, nebo třikrát, už nevím, protože bývalý předseda ten jeho tlak nevydržel a nick mu změnil, a pak to začalo že tenhle muže a jinej ne. Ja si neumim představit ten chaoz kdyby byl Kurt najednou třeba Stadion, nebo Medvěd by byl Vlk.
Kurt Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 Radek Hurvajz: když už, tak prosím Golfové hřiště. servisman: tu chybu s časem potvrzuji Jo a nejde mi Chat - neobnovuje se a když něco odesílám, tak se to ze tří pokusů odešle jednou. Ale možná za to může moje Opera 12.14, netestoval jsem to v jiném prohlížeči.
Recommended Posts