Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pravidla o náladě?  A nechtěl by jsi taky pravidla slušnýho chování tady?? co

. . . .  ono by se s tím zavinačem asi ani nepřihlásil, to jsem teda před tím nevěděl, ale ted to vim. Ale to je jedno,  . . . .

je zajímavý,že jiný členové tady mají @ nebo € nebo obojí a všem to šlape jenom já bych se nepřihlásil

Odesláno

je zajímavý,že jiný členové tady mají @ nebo € nebo obojí a všem to šlape jenom já bych se nepřihlásil

No jo, mají, a pišou že se nemužou přihlasit a ChouLu jim to dává dohromady

Odesláno

To bude záměr - co bysme si tu bez tebe....teď vážně: pokud nejdou mazat příspěvky, přijde mi zcela logické, že nejde ani zrušit registraci.

Zajímavé je, že ostatní ten problém nemají.

Vaše starosti a poslanecký plat bych chtěl vážně mít. :D Jednou jsem si takový nick zvolil, tak nevím, proč by se po letech měl měnit. ;)

Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk 2

Odesláno

zatím se snažím být slušný :nevim

edit: tohle není o prudění ale o tvém principu úpravy nicku a mé náladě

edit: a měl to být g@briel :P;)

Myslím si, že to tady není o nicku, ale o lidech. Vždyť je to totální blbost.

Odesláno (upraveno)

elton: jo je to tady o lidech . . . ;):papa

ale pořád jsem nedostal odpověď kde se dá ukončit registrace . . .

edit: a je to o tom,ze se tady xy-krát někomu měnil nick a pokaždý když jsem žádal ja tak mi to bylo zamítnuto

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

To je přesně ten důvod, proč se za mé administrace nicky prakticky neměnily - když se to totiž umožní jednomu, přijde druhej, po něm třetí,... Když se na tu internetovou existenci podívám jako na paralelu té skutečné, zajímalo by mne, kolikrát jste si měnili jméno v občance. 

Odesláno (upraveno)

:aut  prosím adminy o změnu nicku, celou dobu jsem s malým a teď chci být s velkým :aut jinak odejdu jako malej, z tohoto kroužku :D

ps: je to jen parodie

Upraveno uživatelem elton
Odesláno (upraveno)

ChouLu: ja to tady ve vlakně nezačal i když je to následek něčeho . . .

ja se ptal kde se dá zrušit registrace . . .

hoši budete to mít u Radka těžké :aut:P

Odesláno z aplikací Tapatalk

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Nebudeme, věř tomu. Jinak ChouLu to na četu vysvětlil, že nejde kvůli nějaké ochraně dát do nicku @. Tak neblbni. ;)

Odesláno

Přesně tak, u asi 10 lidí jsem musel z přihlašovacího nicku odstranit dollary, zavináče a podobnou havěť, protože to prostě nešlo a teď jít proti proudu a někomu to tam dát, když s tím stejně začne mít problémy? :myslim

Odesláno

To je přesně ten důvod, proč se za mé administrace nicky prakticky neměnily - když se to totiž umožní jednomu, přijde druhej, po něm třetí,... Když se na tu internetovou existenci podívám jako na paralelu té skutečné, zajímalo by mne, kolikrát jste si měnili jméno v občance. 

Nj, ja to řikam taky, jenže byl tu jistý člen, který už tu není, a tomu se Nick měnil asi dvakrát, nebo třikrát, už nevím, protože bývalý předseda ten jeho tlak nevydržel a nick mu změnil, a pak to začalo že tenhle muže a jinej ne. Ja si neumim představit ten chaoz kdyby byl Kurt najednou třeba Stadion, nebo Medvěd by byl Vlk.

Odesláno

Radek Hurvajz: když už, tak prosím Golfové hřiště. :aut

servisman: tu chybu s časem potvrzuji

Jo a nejde mi Chat - neobnovuje se a když něco odesílám, tak se to ze tří pokusů odešle jednou. Ale možná za to může moje Opera 12.14, netestoval jsem to v jiném prohlížeči. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...