Majkie Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 ..aneb, když cítíte potřebu na srazu machrovat, chce to odpovídající trénink. A ten tendle bobík očividně podcenil srandista PS: jde o krátké video, ukradl jsem to z posledního článku na www.tuzing.com, kterej je mimochodem taky mimořádně vypečený, takže doporučuju. Sorráč, ale ten odkaz nějak nefachčí.. Máte-li zájem, tak to zkuste při jednom i s tím článkem.. Tam to video načíst jde:bojim [upravil dne 12.10.05 Majkie] Citovat
Kurt Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Tak to je hustý video! BTW: je skoro tak dobrej, jako Bohouš 205GTI! (mně odkaz funguje) Citovat
Bohouš Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Původně zaslal: Kurt Tak to je hustý video! BTW: je skoro tak dobrej, jako Bohouš 205GTI! (mně odkaz funguje) Jelikož mě to video nejde, tak nevím jestli se mám urazit, nebo ne :D:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 ...to se až nechce věřit, jak může být někdo blbej.... ...příměr k Bohoušovi nechápu, max. v tom, že celkem rychle projel tu trasu.... ....na druhou stranu, kdyby machroval s Tatrovkou, tak by to bylo ještě mnohem horší Citovat
Kurt Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 ...příměr k Bohoušovi nechápu, max. v tom, že celkem rychle projel tu trasu.... Jasně, že jsem myslel to, jak zvládal projet trasu. To ostatní - nenapadá mě žádný živočich, ke kterému by se dal přirovnat, abych jej neurazil (živočicha). Tedy zdůrazňuji, že Bohouš 205GTI má oproti tomu typovi z videa v hlavě rozhodně víc!!! Citovat
Guest ZILA Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 to je magor to si pod to auto mohol lehnut hnetka:D:D:D Citovat
Jirkap Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 tak to je docela husté..... ještě, když to auto na něm leží Citovat
Holly Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Ha ha to je prdel, to bych nikdy nevěřil, že se budu smát když někoho přejede auto..... Citovat
Gotrek Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Co na to říct. Lidé jsou prostě různí a někteří frajeři zřejmě moc rozumu nepobrali... Citovat
John Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 Tak ho docela lituju upřímně, ale hold co se dá dělat... si za to mohl sám... Citovat
Vertex Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 Tak to je dobrej frajer, docela bych se nedivil, kdyby ho ještě k tomu přejela ta sanitka Citovat
uulik Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 No pěkné to není,ale jak to že to auto jelo samo? Když pak na něj najelo samo zase zastavilo?? Citovat
Tommy306 Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 řídí docela dobře, ale kdyby si přejel hlavu, tak si vůbec neuškodí... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 Holt lidi jsou růzmí. Toto beru jako čin masochisty bez rozumu. Citovat
Crack Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 Nenapadá mě než jediný slovo:mogor...proč s toho jako lez:bojim Citovat
Dave_k Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 Hustý!!!! Pěknej blbec. Machruje a pak ho přejede vlastní auto. Myslím si že sani?áci asi koukali. Přejetej borec a auto nikde. A když jim na otázku \"kdo ho přejel?\" přišla odpověď \"On sám\" asi zůstali koukat. :D:D Citovat
vector Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 Původně zaslal: uulik No pěkné to není,ale jak to že to auto jelo samo? Když pak na něj najelo samo zase zastavilo?? No jelo proto, že mělo zajištěný plyn a volant. Zastavilo, protože protáčející se kola nemají takovou přilnavost a člověk narvaný pod autem má celkem odpor. Tady u té frajeřiny se nesmíš dostat přededveře a musíš mít kvalitní gumy, protože když bouchne, auto vyrazí neučekávaným směrem, nebo taky ne, ale kdo by to zkoušel... Když už se dostal před auto, nechápu, proč se nechal narvat pod něj. Taky to vypadá, že neměl pořádnou helmu a tohle se bez ní prostě nedělá. No ale jemo to nevadilo, protože toho v té palici zase tolik nemá co by potřeboval chránit. Citovat
Crack Odesláno 21. říjen 2005 Odesláno 21. říjen 2005 Uplně jsem zapoměl odpovědět na otázku!Je to možný,kámošoj se to taky povedlo,tak sem ho porát vyfotil http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=11&page=2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.