Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printuv Peugeot 406 kombi 3.0 V6 TS6

Recommended Posts

Odesláno

..tak aspon nepis hovadiny, vysokej neni .. uz ted je niz, daleko niz, nez serie.

Odesláno

Printe nic ve zlém, ale nedošlo vlastně na moje slova. 

otázka

Od JVT

Publikováno 20 září 2015 - 20:30:41

Ok je to tvoje věc.

Za mne to nechápu. Udělat z pohodlného, velkého a ještě rychlého kombi nepoužitelnou věc. Na jízdu to není tak na co to vlastně je?  

odpověď

Od Print

Publikováno 20 září 2015 - 21:56:11

Ty si ty v tom někdy jel abys mohl tvrdit že to je nepoužitelný a není to na jízdu? Nejel. Auto už bylo snad na všech koncích Čr a až skoro na druhé straně Německa a všude dojelo. Tak jaký pak nepoužitelný ....  

Na druhou stranu se musí ocenit tvá snaha vytvořit nejnižší vůz Peugeot. :aut Kam se na tebe hrabe P 308 racing cup  :)  :super  :papa 

post-49077-0-03139800-1444578244_thumb.j

post-49077-0-26655200-1444578696_thumb.j

Odesláno

Print: jsi dábel.. já bych s tím nejel ani pár metrů po našich silnicích urval bych okamžitě něco .. ale tak baví tě to a to je hlavní :)  

Odesláno

StibTo: ty píšeš hovadiny  :roll  vysoký je to ještě dost.  :roker

asi Ti není pomoci ... 

Odesláno

No, po těch posledních fotkach musím zcela nekriticky uznat, ze se mi to takhle celkem i líbí ;) Prakticnost na ty naše tragicky vozovky je věc druhá. Pokud by to dal na vzduch a snizoval jen kvůli srazum a focení bude to jiny kafe :super

Odesláno

Přijeť k nám do Týna na d Vltavou a okolí. Věřím, že by si hned měnil podvozek, pokud by si jel například okolo JETE.

Na druhou stranu to vypadá zajímavě.

Odesláno (upraveno)

Uprimne ja jsem na rozpacich, vse co se mi na 406 ce libi si dal pryc. Auto uplne na zemi, kola zalezly v blatnikach, rafky nemaj pneu po cely sirce kvuli snizeni, zavarenej naraznik. Zase na druhou stranu ty svetla jsou bombasticky interier vypada taky hodne dobre:). 

Upraveno uživatelem agresssor
Odesláno (upraveno)

Jenže ono to svým způsobem k sobě všechno ladí kdyby to neleželo tak by ty kola neměli takovej efekt navíc vidím jen změnu na nárazníku což dle mě nevypadá špatně a celkově k autu se to hodí kdyby to bylo na běžný 406 tak to bude vypadat divně ale tady to má hlavu a patu.

Zbytek je jako každá jiná 406 což za mě velký plus žádný zbytečný serepatičky a jak je to jak chce dle mě je to nejhezčí vytuněnej 406 Break co jsem zde a možná kdy viděl vzhledově a hlavně motorově.

Upraveno uživatelem Nick406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...