Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printuv Peugeot 406 kombi 3.0 V6 TS6

Recommended Posts

Odesláno

Tak po nehodě kdy se mi podíval pán s Octávkou podíval do kufru mého sedanu jsem si musel vybrat nástupce na Bazoši jsem si vyhlídl Peugeot 406 kombi s nejsilnějším motorem co se do 406 dával čili 3.0 V6 s výkonem 152kw a 207ps v limitované výbavě TS6. V plánu mám klasický servis (cívky, svíčky, olej, filtry a rozvody) a pak se vrhnu na vhledové činosti jako např. nechat přelakovat hagusy zadní nárazník vyčistit interiér nechat přečalounit levou bederní operku řidičovy sedačky a nechat počalounit sloupky a stropnici do černé koženky. Pak samozřejmě nasadit podvozek a kola. A pak jezdit. Tot zatím vše a tady pár fotek.

post-39118-14109638975167_thumb.jpg

post-39118-14109638975298_thumb.jpg

Odesláno

Zajímá mě srovnání s tím benzínovým turbem. ;) Ať slouží, a doufám že se ti budou další Oktávky vyhýbat.

Odesláno

Nj Octavky se nemaj s mym Pezotkem taky rady... Jednou jsem do jedny nacouval a zrusil ji dvere u ridice podruhy nedobrzdil na ledu a narval to jiny do zadniho narazniku ten taky KO :D

Odesláno

StibTo: Ano foceno na střeše CČM.

Džůny: Zatím velké porovnání nemám ujel jsem stím zatím pouze 120km z Hradce do Prahy 90km/h na tempomat po starý cestě (vzhledem k tomu že za mnou jela přítelkyně se 106 a jet stím víc jak 90km/h je za trest) se spotřebou 8.3l/100km. Takže plnej jsem tomu zatím nedal :) ale i tak jede V6 určitě o mnoho lépe než bejvalý 2.0Turbo :)

Odesláno

Ať ti slouží jak jsem už psal.... a po počátečním servisu ti dělá jen radost...tenhle motor je to nejlepší z benzínu co si člověk může u PSA koupit... jen servis je hold daň za V6....ale to se ti odvděčí svezením a vším... vím o čem mluvím... mám ho už nějakou dobu v coupé a neměnil bych NIKDY!.

Odesláno

Charlie: El. ovkadani sedaček to nemá jsou to manualy. Jinak pak mi napis do sz jak s dilama ze sedana.

John: Taky v to doufám že po počátečním servisu mi bude dělat jenom radost :-)

Odesláno

co máš s tím bokem u řidiče?máš tam díru?

ja ještě ne ,ale mám tam taky popraskanou kůži,tak pak bych si od tebe vzal kontakt a nechal bych i ten bok taky udělat novej....

Odesláno

já už se těším až si to lehne na kolech :D to teprve bude petelice... :o

jinak auto je krásný, sedačka nejní dorvaná, ani nijak poničená, jen ta trhlinka, všechno krásně drží, nevrže, vše čisté, prostě radost... a svezení jak v coupéčku :D;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...