Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printuv Peugeot 406 kombi 3.0 V6 TS6

Recommended Posts

Odesláno

No ted uz jsem na max protoze me vic nepusti negativni odklon prednich kol. Az udelam odklony tak muzu jeste niz. Ale uz ted jsem na konci zavitu a ten zobacek co zajizdi do tehlice jsem odbrousil a posunul tlumic niz do tehlice. :-)

Odesláno

Ok je to tvoje věc.

Za mne to nechápu. Udělat z pohodlného, velkého a ještě rychlého kombi nepoužitelnou věc. Na jízdu to není tak na co to vlastně je?  

Odesláno

Ty si ty v tom někdy jel abys mohl tvrdit že to je nepoužitelný a není to na jízdu? Nejel. Auto už bylo snad na všech koncích Čr a až skoro na druhé straně Německa a všude dojelo. Tak jaký pak nepoužitelný ....  :blablabla

Odesláno

Printe

nerozčiluj se. Je to jen tvoje věc. Já jsem jen vyslovil svůj názor. Občas se u nás, na parkovišti obchodního centra, sjíždějí majitelé obdobných "nízkých" vozů. Při příjezdu na parkoviště musí přes obyčejný příčný práh, který tam je. Ten práh je pak nutí skoro přenášet své upravené vozy. To je potom paráda.  

Odesláno

Souhlasim s JVT ono je snizovat a snizovat. Pokud se to udela na nejakou prijatelnou uroven je to vzhledove hezky. ale tohle uz je moc. A to ze tady pises jak daleko si s tim dojel je sice hezky, ale pro me je to auto k nicemu ani na dvorek bych s tim nevjel. Hold asi starnu ale tohle jde plne stranou. Jinak me se auto libilo dejme tomu dve stranky zpet. Origo naraznik, prijatelny snizeni atd. 

Odesláno

Řekl bych že tohle auto má na tuning a pro zábavu nikoliv na denní ježdění takže za mě proč ne.....já to mám taky nízký ne teda tolik a tam už občas při denním využití hlavně parkování ve městě na chodnících a podobně je občas potíž jinak retardéry atd.stačí jen projet pomalu jednoduše naučit se s tím jezdit.

Z 90% procent nemám problém a za ten rok se mě stalo jen jednou že jsem musel nechat auto opodál a dojít pěcha protože cesta nebyla ideální najet na obrubník který máš souměrně z nárazníkem není zrovna to pravý a občas to prostě někde škrábnu ale nic fatálního.Vzhledem k tomu že musím jezdit momentálně hlavně do města atd.a spíš dám přednost svižné jízdě což občas tohle brzdí chci změnit podvozek a dát to max o 30mm nejlépe 25mm ale mít to jako druhé auto pro zábavu tak by mě to vůbec nevadilo. 

Odesláno

Pochvalim nebo neprispivam ne? Proc mate ty potreby kritizovat.

Agressore(Vojto) mě se nelibi jak jsi hubeny, jako mam rad hubeny ludi ale ty jsi uz moc hubeny, nechces trosku pribrat? Chapes co tím chci rict, proste sve mladé se libis a chce s tebou su.kat, tak proste jemu se libi nizke auto a chce s nim jezdit. :P

Odesláno

Pe.Tr

Forum = diskutovat, vyslovit názor. Nebo máš v životě raději pouhé přitakávače? Tomu nevěřím. Předpokládám, že jsem svým názorem nikoho neurazil. Věřím i tomu, že níže přiložená citace by byla při osobním rozhovoru vyslovena klidným hlasem.

Ty si ty v tom někdy jel abys mohl tvrdit že to je nepoužitelný a není to na jízdu? Nejel. Auto už bylo snad na všech koncích Čr a až skoro na druhé straně Německa a všude dojelo. Tak jaký pak nepoužitelný ....   :blablabla

Odesláno

Presne tak. Pokud tady vsichni jak bez guli budem jen spokojene pritakavat, muzem to zabalit, vypovidajici hodnota tohoto fora se totiz limitne priblizi nule. Libi - pochvalim, nelibi - kritizuji. Tak to proste je.

Odesláno

Od toho je tu hromada smajliku Petre :) Ja vim, je to malo, ale pokud nemas nulovou socialni inteligenci pochopis, ze treba prave tento prispevek je myslen v dobrem :) Ale dost uz OT.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...