Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printuv Peugeot 406 kombi 3.0 V6 TS6

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tyhle kola akorát R18 má i ta zelena Octavia I co stojí vedle :) tady ještě pár foto. Jinak předožka je tam z důvodu že jsem ještě nesehnal novou kapotu na lakování. Ta co je na autě sice ještě nerezne ve předu jako ostatní ale ze spodu pod odhlučněním motoru začíná být povrchová rez tak chci nalakovat kapotu která je ve 100% stavu. Tkaže zatím jezdím z koženkou až seženu a nechám nalakovat novou a koženka pujde dolů. + náš domací Peugeot gang 106-406-407 :)

post-35380-0-64820900-1434481562_thumb.j

post-35380-0-32871600-1434481571_thumb.j

post-35380-0-74206400-1434481575_thumb.j

post-35380-0-34475000-1434482012_thumb.j

Upraveno uživatelem Print
Odesláno

Krása, na static to máš hodně nízký, jsem docela zvědavej až ještě složíš ten předek.

kolik potom budeš nápravnicí a vanou nad zemí?

Jinak ta nová barva na středech kol je super, řekl bych že mnohem lepší kombinace k tý tmavý karoserii ;)

Odesláno

Diky kluci :-)

Hele jak nizko budu netusim ale muzu ti to klidne zmerit. Auto pujde casem urcite jeste niz ale aktualne me brzdi par veci napr. soudruh z Japonska uz mi vice jak 2 mesice posila predni horni nastavitelny ulozeni tlumice (camber plates) abych zbavil auta negativniho sklonu prednich kol a mohl nastavit poz. odklon cca 4° a na zadku vymenim ramena za ramena z coupe ktere jsou delsi tim padem vzadu vznikne tkz. Acko a auto bude mit vzadu dalsi prostor ke snizzeni. Ale me spousta veci .... Zacal jsem renovovat kola anejak se mi to naschromazdilo takze i to je duvod proc sem auto dodelal az pred tydnem

• O 3 týdny později...
Odesláno

Asi nejsem ten spravny clovek ale me uz se to proste nelibi ....  Predni kola zalezly, zadni vylezly a do acek. Misto kol sou salamy tak velky ze je videt hrana rafku, coz dle myho nazoru neni vubec hezky. Ale jak rikam je to muj nazor. Promin....

Odesláno

Tak zadní kola jdou pri snížení u 406 do Aček samy takže to neovlivním ale jsem za ty ačka rád. přední kola jsou zalezlí kvuli snížení až príjdou odklony budou zase stejne vylezly co zadek. a ty uzký pneu jsou naschvál abych mohl jít níž kdybych mel normální rozmer pneu tak mi pneu pri takovým snížení dojebe lemy.

Odesláno (upraveno)

vzal jsem listu ze 406 sedan ze zadního narazníku + ten chrom ze sedana. a trochu si pohrál. dokonalé to bylo až na druhy pokus :)  a planuju přední sedačky z Peugeotu 206rc a nechat je přešít aby ladil ze zeadníma + polorám do zadu. + dat do kupy lak. a samo že to víc položit. a pak pujde na prodej tak snad se najde dobrodruh co to koupí :D

Odesláno

vzal jsem listu ze 406 sedan ze zadního narazníku + ten chrom ze sedana. a trochu si pohrál. dokonalé to bylo až na druhy pokus :)  a planuju přední sedačky z Peugeotu 206rc a nechat je přešít aby ladil ze zeadníma + polorám do zadu. + dat do kupy lak. a samo že to víc položit. a pak pujde na prodej tak snad se najde dobrodruh co to koupí :D

Co pak zase 406 pro zábavu ?? :D nebo už nic ? :)

Odesláno (upraveno)

Nevím chci jeste odjezdit prístí sezonu a pak to prodat láká mě něco kde bych šel po výkonu. a chci udelat veci co sem chtel abych mel v dusi klid :D jeste sem zapomel na 4pístky z coupe a to bude asi všechno. Cenu v rozmezí 120-130 000kč. Vím že je to dost ale v aute bude skoro 3x tolik.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem si na tebe vzpomněl. Cestou z práce jsem kolem tohodle pašíka projížděl a normálně jsem musel zastavit a zajít se podívat.. Tohle bylo dost brutální, takový máš cíl? :D

post-45967-0-03481400-1438626902_thumb.j

post-45967-0-39123500-1438626902_thumb.j

post-45967-0-82357100-1438626902_thumb.j

post-45967-0-10459300-1438626903_thumb.j

Odesláno

Že to je u nadra v Třinu, před pumpou? Potkávám ho na cestě, jezdí s tím jak posraný.

Jojo, jezdím kolem denně do práce, ale všiml jsem si až včera.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...