chuck11 Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Koukám, že v partě máte daný typ kol oblíbený, když je má i Fóbie . Jinak fakt pěkná 4O6 Citovat
Print Odesláno 16. červen 2015 Autor Odesláno 16. červen 2015 (upraveno) Tyhle kola akorát R18 má i ta zelena Octavia I co stojí vedle tady ještě pár foto. Jinak předožka je tam z důvodu že jsem ještě nesehnal novou kapotu na lakování. Ta co je na autě sice ještě nerezne ve předu jako ostatní ale ze spodu pod odhlučněním motoru začíná být povrchová rez tak chci nalakovat kapotu která je ve 100% stavu. Tkaže zatím jezdím z koženkou až seženu a nechám nalakovat novou a koženka pujde dolů. + náš domací Peugeot gang 106-406-407 Upraveno 16. červen 2015 uživatelem Print Citovat
Karkulák Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 Krása, na static to máš hodně nízký, jsem docela zvědavej až ještě složíš ten předek. kolik potom budeš nápravnicí a vanou nad zemí? Jinak ta nová barva na středech kol je super, řekl bych že mnohem lepší kombinace k tý tmavý karoserii Citovat
Print Odesláno 18. červen 2015 Autor Odesláno 18. červen 2015 Diky kluci :-) Hele jak nizko budu netusim ale muzu ti to klidne zmerit. Auto pujde casem urcite jeste niz ale aktualne me brzdi par veci napr. soudruh z Japonska uz mi vice jak 2 mesice posila predni horni nastavitelny ulozeni tlumice (camber plates) abych zbavil auta negativniho sklonu prednich kol a mohl nastavit poz. odklon cca 4° a na zadku vymenim ramena za ramena z coupe ktere jsou delsi tim padem vzadu vznikne tkz. Acko a auto bude mit vzadu dalsi prostor ke snizzeni. Ale me spousta veci .... Zacal jsem renovovat kola anejak se mi to naschromazdilo takze i to je duvod proc sem auto dodelal az pred tydnem Citovat
Rikic339 Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Tak to je tvůj mazel zrovna ve středu jsem se tam stavoval a nevěřil jsem vlastním očím co to vidím.. Chodil jsem kolem toho asi čtvrt hodiny, krásná práce!! Citovat
Print Odesláno 20. červen 2015 Autor Odesláno 20. červen 2015 Diky ale vubec netusim kdo jsi :-D Citovat
Print Odesláno 11. červenec 2015 Autor Odesláno 11. červenec 2015 Auto aktuálně zase rozebraný snižujem a snižujem....... tady ještě jedna fotka z XS Citovat
agresssor Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Asi nejsem ten spravny clovek ale me uz se to proste nelibi .... Predni kola zalezly, zadni vylezly a do acek. Misto kol sou salamy tak velky ze je videt hrana rafku, coz dle myho nazoru neni vubec hezky. Ale jak rikam je to muj nazor. Promin.... Citovat
Print Odesláno 12. červenec 2015 Autor Odesláno 12. červenec 2015 Tak zadní kola jdou pri snížení u 406 do Aček samy takže to neovlivním ale jsem za ty ačka rád. přední kola jsou zalezlí kvuli snížení až príjdou odklony budou zase stejne vylezly co zadek. a ty uzký pneu jsou naschvál abych mohl jít níž kdybych mel normální rozmer pneu tak mi pneu pri takovým snížení dojebe lemy. Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 A takhle Ti to vzadu sedi normalne ? To nemuze vubec pruzit, ne ? Citovat
misho.1709 Odesláno 18. červenec 2015 Odesláno 18. červenec 2015 Krása Ten predok sa mi na prvý pohľad nepáčil, ale teraz už hej Som zvedavý na ďalšie úpravy Ako si doplnil lištu do predného nárazníka, zo zadného? Plus tú chrómovú Citovat
Print Odesláno 19. červenec 2015 Autor Odesláno 19. červenec 2015 (upraveno) vzal jsem listu ze 406 sedan ze zadního narazníku + ten chrom ze sedana. a trochu si pohrál. dokonalé to bylo až na druhy pokus a planuju přední sedačky z Peugeotu 206rc a nechat je přešít aby ladil ze zeadníma + polorám do zadu. + dat do kupy lak. a samo že to víc položit. a pak pujde na prodej tak snad se najde dobrodruh co to koupí Upraveno 19. červenec 2015 uživatelem Print Citovat
Nick406 Odesláno 19. červenec 2015 Odesláno 19. červenec 2015 vzal jsem listu ze 406 sedan ze zadního narazníku + ten chrom ze sedana. a trochu si pohrál. dokonalé to bylo až na druhy pokus a planuju přední sedačky z Peugeotu 206rc a nechat je přešít aby ladil ze zeadníma + polorám do zadu. + dat do kupy lak. a samo že to víc položit. a pak pujde na prodej tak snad se najde dobrodruh co to koupí Co pak zase 406 pro zábavu ?? nebo už nic ? Citovat
misho.1709 Odesláno 19. červenec 2015 Odesláno 19. červenec 2015 Dik Inak nechceš to predať radšej v takom stave ako je teraz? Myslím bez sedačiek, rámu, s lakom...Akú plánuješ cenu? Citovat
Print Odesláno 20. červenec 2015 Autor Odesláno 20. červenec 2015 (upraveno) Nevím chci jeste odjezdit prístí sezonu a pak to prodat láká mě něco kde bych šel po výkonu. a chci udelat veci co sem chtel abych mel v dusi klid jeste sem zapomel na 4pístky z coupe a to bude asi všechno. Cenu v rozmezí 120-130 000kč. Vím že je to dost ale v aute bude skoro 3x tolik. Upraveno 20. červenec 2015 uživatelem Print Citovat
Satepek Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Dneska jsem si na tebe vzpomněl. Cestou z práce jsem kolem tohodle pašíka projížděl a normálně jsem musel zastavit a zajít se podívat.. Tohle bylo dost brutální, takový máš cíl? Citovat
Tony Stark Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 Že to je u nadra v Třinu, před pumpou? Potkávám ho na cestě, jezdí s tím jak posraný. Citovat
Satepek Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 Že to je u nadra v Třinu, před pumpou? Potkávám ho na cestě, jezdí s tím jak posraný. Jojo, jezdím kolem denně do práce, ale všiml jsem si až včera. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.