Guest StibTo Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Fajn tak se mi pak pripomen az bude cas prodlouzit, ju ? Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Charlie 1 : na to se da napsat spousta veci... proste karta byvala jen 1, nebylo na vyber. Pokud chce nekdo trochu vybocit z rady a libi se mu jina barva, nabizime tu moznost Pade neni snad tak moc a ziskane prostredky navic nam samozrejme nejdou do kapsy. Jinak pasky/tonery do tiskarny vyjdou na cca 1.000 s DPH a je z toho 100 oboustranne potistenych karet bez ohledu na mnozstvi ci skladbu barev. Spis jde o tu praci s tim navic. Citovat
Béďa Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Medvědě, sice většinou chápu tvé trochu zpátečnické postoje ale zrovna u kartičky mi to hlava moc nebere. Že byla kartička historicky většinou modrá přeci neznamená že to tak musí zůstat. Citovat
Vvitty Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 V cem je tak velky problem dat zakladni modrou (treba proto ze je modra i v oficialnim a stale platnem logu klubu) a ostatni jako varianty pro ty kdo chteji neco jineho? Ti co jsou zvykli budou mit radost, ti co chteji neco jineho budou mit tu moznost se odlisit a mlcici vetsine je to stejne fuk, tak budou spokojeni vsichni PS: Kdysi padaly i hlasy od lidi kteri karticku nechteji vubec protoze ji proste nepouzivaji, nestalo by za to jim vyjit vstric a usetrit kartickari nejakou tu praci s vytvarenim karty a jejim posilanim? Vzhledem k tomu ze dotycni plati hlavne kvuli podpore klubu tak by se ani nemusela resit nejaka extra cena a klub by par drobnych taky usetril PPS: Karticka vypada pekne, dobra prace! [upravil dne 21.7.14 11:10 od Vvitty] Citovat
Šalda Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Já jsem taky stejně jako medvěd zastáncem modré barvy, a nejde vůbec o 50 korun navíc, už jsem tady kdysi psal že by se mělo řádný členství zdražit. Jsem zastáncem modré barvy jednak proto že na klubu byla vždy modrá kartička a navíc je modrá barva i barva Peugeota, když se podívám na jejich show roomy. Proto trvám i nyní na modré barvě a klidně si 50 korun připlatím. Citovat
Aluška Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 To by mě teda nenapadlo, že se bude dělat takovej humbuk kvůli barvě kartičky Mně je to úplně buřt. To řešíte aji barvu kreditky, když se vám nelíbí, co vám banka dá?? Citovat
Medvěd Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Aluško - s bankou nejsem (krom financí v ní uložených) nijak spřažen, s tímto O.S. jsem se vždy domníval, že tak nějak ano. Šalda i Vvitty přesně pochopili oč mi v mém \"brblání\" šlo - nikoli o padesát Kč, ale o to, že modrá je obsažena v logu, modrou se prezentuje i Peugeot jako firma a najednou máme mít červenou kartičku? Proč? Protože RCZko bylo na srazu červené? To přece mohlo být klidně bílé nebo černé - pak bychom taky měli kartičku v jeho barvě? Citovat
Béďa Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Červené RCZ je tam z důvodu toho, že tak vypadal originální podklad, zbytek už je \"uměle\" dotvořená kopie od ChouLu. Proto byla výchozí barva na kartičky zvolena v originálním provedení a upravený barevný design za příplatek. Opravdu mě zaráží, na jakých malichernostech se dá bazírovat. Citovat
Šalda Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 To není malichernost, jen nevím proč se mění barva když klub i Peugeot má za svoji barvu modrou, a je to tak několik let. Kdyby to RCZ bylo růžový tak budeme mít růžovou kartičku? Takže vlastně každej rok budeme mít základní barvu jinou, podle auta jaký tam bude? Kdysi jsem psal že souhlasím s barvou modrou pro mužskou část klubu a červenou pro ženskou část klubu, to že každej může mít kartičku z jiné barvy (těch 5 co je k mání) se mě vůbec nelíbí, je to jak u cirkusu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Nikoliv, kartu budeme mít takovou, jakou jí připravíme. Rozhodli jsme se v aktuální edici použít RCR R, auto na podkladové fotografii bylo červené (mimochodem drobnost - modré se ani nevyrábí), výsledek je tedy červený. Chtěli jsme vám vyjít vstříc a nabídnout i jiné varianty, jak vidno každá iniciativa musí být po zásluze potrestána. Abych to shrnul - varianty karet jsou takto DEFINITIVNÍ, kdo chce modrou a připlatí 50,-Kč berte to jako trénink na lehké zvýšení členského poplatku, o kterém se již uvažovalo ale dle stanov bychom to museli stihnout před 1/7 což jsme letos nestihli. Citovat
Šalda Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Však píšu, že kartičky budou jak v cirkusu, 2014 modrá, 2015 červená, dle rcz, 2016 třeba černá dle 308, 2017 třeba bílá dle 508, atd. Ale je to rozhodnutí vedení které respektuji, jen se mě nelíbí. A členství si dobrovolně zvyšuji na 400.- Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Jak bylo vyse uvedeno ... jak casto kartu vytahujes ? A v cem je problem v jine barevne variante ? Ja od zacatku roku nekolikrat nakupoval v Auto Kelly, clenskou kartu jsem mel (mam) tu hnedou variantu a nebyl v zivote problem. Tak je to jen o tom ze nekdo proste MUSI mit modrou protoze modra je barva Peugeota ? Pripomina mi to nesmysly typu pytel s ceskou vlajkou na zpetnych zrcatkach aut radobypatriotu atd. ... [upravil dne 21/7/14 13:08 od StibTo] Citovat
Guest servisman Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Já osobně kartičku za poslední 3 roky ani nevytahoval max jsem jí pujčil dceři když šla kupovat dárek pro mne. Ta červená není špatná. Citovat
ChouLu Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 A já myslel, že jde o to podpořit něco co mám rád a né honba za barvou kousku plastu, který se za rok v peněžence značně ošoupe Citovat
Medvěd Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 ChouLu - klub podporuju si myslím celkem dlouho a rád, ale opravdu NECHÁPU ono šlapání po jakýchkoli tradicích ve smyslu: \"Hele, vo*e, jak jsme inovativní\". Dle mého názoru se ani neměla připustit jakákoli diskuze o uvolnění barevné škály - prostě modrá je v logu klubu, proto i modrý podklad karty. To za rok budu mít jako základ růžovou s muchomůrkou, protože se Vám to bude zdát jako super cool výstřelek hodný veřejné prezentace? Citovat
Šalda Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Za tu dobu co jsem řádný člen jsem kartičku použil jen jednou, a při nákupu na slevu je pochopitelně jedno jaká je barva. Jde mě o princip. A podpořit něco co mám rád je fajn, proto jsem si dobrovolně zvýšil členství na 400,- Citovat
ChouLu Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 RCZ R je na pozadí z důvodu, že na sraze a poté když jsem začal připravovat grafický design s přítelkyní, tak se mě pár lidí dotazovalo, zda tam skutečně bude Rko... Přípravil jsem 4 varianty, které jsem představil vedení. A červená jako základ mi nepřijde špatná ani nijak pohoršující. Právě naopak, Rko se dělá červené, černé a nebo bílé. Zkoušel jsem všechny 3 možnosti ale červená tam pasovala prostě nejlépe. Ostatní barvy jsou již pouze odvozeny. Osobně si budu brát také modrou a vůbec těch 50Kč neřeším a rád je přidám Citovat
Guest servisman Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Taky si rád klidně připlatím za tu modrou variantu, ale chtělo by se zamyslet jak zvýšit počet platících členů do naší základny. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 A takhle by to nešlo v základu?? Jinak mě osobně je to fuk, ale když to tu tak čtu:myslim Citovat
Guest servisman Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Otevřeně ta by se mi líbila Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.