rgot Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 (upraveno) Neberou Upraveno 2. květen 2015 uživatelem rgot Citovat
Medvěd Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 (upraveno) Dneska jsme se jako rodina rozhodli poctít návštěvou nám blízké Hradčany - věřte nebo ne, ale Helča byla v chrámu sv. Víta a Zlaté uličce poprvé (čekali jsme totiž, až z toho i kluk bude něco mít - když už rodinný lupen vyjde na 500,- Kč). Šli jsme méně náročný okruh B a vynechali jsme kapli sv. Václava se Svatovítským pokladem, kam je dodinný vlez za dalších 600,- Kč. Cestou z hradu jsme se ještě zastavili ve Vrtbovské zahradě a - TO SE PROSTĚ MUSÍ VIDĚT. Zahrada je umístěna do vnitrobloku v petřínské stráni kousek od Malostranského náměstí - vydržel bych v ní tiše sedět a dumat klidně i několik hodin. Včera jsme s Pavlem zamířili na sraz veteránů do Vratislavic u Liberce. Z akce v podstatě zklamání (počasí na prd, muzeum v pivovaru NIC MOC, venku pár desítek aut chaoticky přijíždějících a zase odjíždějících ...) krom asi hodinové projížďky městským, krásně zrekonstruovaným RTOčkem. To, co PAN řidič předváděl zasloužilo ohromný hlubokosklon - ať už vzpomenu na jeho ruce, které hrozily zamotáním do vánočky, když projížděl bez serva kruháky, nebo řazení s meziplynem či dvojí vyšlapávání spojky. Co jsem ale VŮBEC nechápal byl fakt, že při řazení NAHORU v neutrálu krátce přibrzdil motorovkou - až když jsem se zeptal u profíků jsem se dozvěděl, že tím rychleji klesnou otáčky motoru a snáze se řadí. Koukal jsem na to jeko TELE NA NOVÝ VRATA. I kdybych jel z Prahy do Liberce jen kvůli jízdě RTOčkem, nelitoval bych Upraveno 2. květen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Haryk Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 s rodinou a vnoučaty na opékačce v Pískovně, foukalo pěkně ze severu Citovat
radim.1008 Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 Dopoledne jsem se byl podívat u řeky na vodácké závody a potom celé odpoledne štípal dřevo. Elektrikář zase konečně pokračoval v tahání kabelů. Ložnice a obývák komplet natahaný, kolem krabiček má začištěno... Dnes to byl velmi plodný den ze kterého mám dobrý pocit. Citovat
Stejsn Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 Našel jsem konečně v krabicích po stěhování svojí milovanou Amigu, rozbalil, nainstaloval a připojil jí k internetu. Kvůli tahání kabelů to byla práce na půl dne. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Vrtbovska zahrada je nadherna, ucil jsem se o ni ve Francouzstine, najdete ji cestou od malostranskeho po kolejich smerem k Ujezdu. Jeste krasnejsi mi ale prijde na podzim, je tam i mene lidi a na vrsku jsem vydrzel sedet asi hodinu . Navrhoval ji nejaky francouz ale jmeno si nepamatuju Citovat
vendelinek Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 no,tak já dneska pomáhal v přípravě oběda,následně k likvidaci snědením ,potom následovalo trochu úklidu s vysavačem a ted jsem začal s balením všeho co je potřeba k zítřejšímu nást. hospit. a ted si pujdu chvilku lehnout a odpočinout si Citovat
FrantaCV Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Čerpám vodu a vysouším vyplavený sklep. Kleklo čerpadlo. Super zábava. Citovat
OK406 Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 (upraveno) Medvěd: za mě to bylo zadarmo Zlatá ulička a okolí. Dneska jsme klukovi navařil na kolej a vše mu připravil. Uvařil jsem půlku vepřové hlavy a vývaru jsem udšla polévku s kroupama. A z jater jsem udělal omáčku . A ještě jsem udělal mísu mrkvového salátu a část dal synkovi na kolej, aby měl vitamín A ! Ono se to nezdá, ale dá to zabrat. Stejně bylo počasí venku nic moc. Upraveno 3. květen 2015 uživatelem OK406 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 nic moc?Kolin celej den slunicko - deti od rana do ted behali po zahrade Citovat
FrantaCV Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Tady - Chomutov - od rána pod mrakem a teď začalo pršet. Citovat
Medvěd Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Dneska jsme se jeli podívat na Slavnosti svobody do města piva - teda hlavně na průjezd konvoje cca 300 ks vojenské techniky. Tolik Willysů jsem pohromadě ještě neviděl (krom nich i tanky, náklaďáky, motorky, kola .....). Podle RZek někteří majitelé přijeli opravdu z daleka (Chorvatsko, Slovinsko, Belgie, Velká Britanie ....). Náladu nám nezkazilo ani víc než hodinové "zaseknutí" na D5 cestou zpět - zúžení do jednoho pruhu a v polovině uzavírky se připojuje pruh s těmi, kteří uhli už u Rokycan a kolonu objeli - samozřejmě zipovat čecháčkům nejde a tak se skáče a skáče a skáče ..... Citovat
Medvěd Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 to je peknej hnus tohle řekl Pavlík, když ochutnal NASTAVOVANOU kaši podávanou k řízku v jedné plzeňské restauraci. Po ochutnání jsem mu kdesi sám sobě uvnitř musel dát za pravdu, nicméně vně jsem nehnul ani brvou a polovinu jeho porce snědl, abych mu dokázal, že ta kejda opravdu jest poživatelná. V ostatních restauracích bylo samozřejmě plno a já po 50 minutách čekání už neměl sílu po servírce požadovat jinou (jedlejší) přílohu. Citovat
Almanil Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Já jsem konečně přestěhoval a teď začíná veselá zábava vybalování a hledání veškerého možného materiálu Každopádně Parťák se celkem osvědčil, takže oprava 406 mi teď přijde méně reálná a začínám se aktivně dívat po nějakém novějším Parťakovi. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 1.5. zprovoznění chaty včetně sekání trávy,venkovního úklidu po zimě atd. 2.5. grilovačka, pivo,víno,slivovice-- zpěv 3.5. rozjezdit včerejšek--cca 60km na kole Osoblažskem, ke konci to už šlo Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Medvede, jelikoz mam hotelovku, tak vim, ze bramborovou kasi a podobne prilohy si v restauraci nikdy nedavam..... ad kolona, dival jsem se na to na CT24 a muselo to byt super , byl tam i nas znamej z ulice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.