Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dovolenou druhý týden minulí týden byl takový vcelku rozlítaný. A od včera je to klidnější včera jsem s tatíkovo pomocí dodělal okap na druhou stranu střechy garáže. Dnes jsme s tatíkem odvezli strejcovy zpátky žebřík a pak jsme se pustili do natírání plotu. V plánu jsem měl sice ještě nějakou práci na 807 ale holt to počká kovářova kobyla většinou chodí bosa.

Odesláno

No, tak já se dneska celý den válími v posteli, ale zítra se do mě hned ráno pustí doktoři nějakým robotem... Tak držte palce, ať se zase brzo ozvu [emoji1]

Odesláno

Po ránu dopoledne jsem coural po městě, na úp mi dali typ ,tak jsem objel co se dalo,tak snad něco vyjde,zítra jdu na první pohovor,uvidíme

Odesláno

No chlapče se neflákáš. Já měl dnes poslední ranní ze 4 vlastně ze tří pátek byl ještě dovolenkový. Všechny tři dny ráno budíček ve 2.35 dnes to bylo krátký a doma jsem byl ještě před 14. Zítra mám volno tak snad počasí dovolí abych mohl dodělat ty dvě sekce na plotě a natáhnout rákosovou zástěnu už mi to trochu vadí jak sem každej kdo jde kolem čumí co se na dvoře děje.

Odesláno (upraveno)

Během víkendu jsem dělal Pavlovi kormidelníka - v jeho oddíle nechtělo na vodáckou výpravu jet celé osazenstvo a kormidelníků se jaksi nedostávalo, tak byly povolány zálohy ze stran rodičovstva.

V lodi jsem neseděl možná 20 let a tak první etapa z Majdaleny do campu pod Rožmberk (tuším Lužnice) po Staré řece byla celkem náročná (včetně přepádlování jihočeskýho móře prý cca 22 km), ale dali jsme to s jedním cvaknutím. Na neděli už byl v plánu jen asi 10 km úsek do Frahelže - takže pohoda. I přesto jsem ale spráskanej jak pes a o Staré řece už si nechám jen vyprávět.

P.S.

Litoval jsem, že už půjčovny nepůjčují laminátové kanoe - jízda na metrákových plasťácích je celkem únavná (hlavně když se musí přenášet jezy a v osádce 10ti lodí je 5 dospělých, zbytek potěr 9-12 let)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

no rekl bych ue uz stojime na "vlastnich" nohach

IMG_20160620_175157.jpg

IMG_20160620_175207.jpg

Snad nebude ta prášková barva smrdět. Jinak hezký, ještě bych udělal pořádný madla na přenášení a hlavně otvírání deklu. On se ten plech dost rozpálí. Pak nějakej dvoupatrový rošt a asi fertig 

Odesláno
před 21 hodinami, Medvěd napsal:

Během víkendu jsem dělal Pavlovi kormidelníka - v jeho oddíle nechtělo na vodáckou výpravu jet celé osazenstvo a kormidelníků se jaksi nedostávalo, tak byly povolány zálohy ze stran rodičovstva.

V lodi jsem neseděl možná 20 let a tak první etapa z Majdaleny do campu pod Rožmberk (tuším Lužnice) po Staré řece byla celkem náročná (včetně přepádlování jihočeskýho móře prý cca 22 km), ale dali jsme to s jedním cvaknutím. Na neděli už byl v plánu jen asi 10 km úsek do Frahelže - takže pohoda. I přesto jsem ale spráskanej jak pes a o Staré řece už si nechám jen vyprávět.

P.S.

Litoval jsem, že už půjčovny nepůjčují laminátové kanoe - jízda na metrákových plasťácích je celkem únavná (hlavně když se musí přenášet jezy a v osádce 10ti lodí je 5 dospělých, zbytek potěr 9-12 let)

Takhle nějak to vypadalo ... - aneb důkaz místo slibů :D

na lodi.JPG

Odesláno

Tak dnes jsem za tatíkovo pomoci dokončil natírání plotu na delší straně parcely ještě jsme zvládli na plot vyvázat rákosové rohože aby nebylo tolik vidět do zahrady z ulice. Ještě je v plánu tak kratší strana + dodělání výplně do vrat. To bych chtěl zvládnout do konce měsíce pokud bude dobrá konstelace okolností.

Odesláno

po ránu dopoledne coural po městě po svojich vyřizováních a po obědě jsem s maminou byl u mladých,bylo hezky,vydrželi jsme do 19 hod.,pak už rovnou domu,užili jsme si to,vyzkoušel jsem fotit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...