OK406 Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 Stříhal jsem rodičům jejich Ťapku (psa). Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 Mám dovolenou druhý týden minulí týden byl takový vcelku rozlítaný. A od včera je to klidnější včera jsem s tatíkovo pomocí dodělal okap na druhou stranu střechy garáže. Dnes jsme s tatíkem odvezli strejcovy zpátky žebřík a pak jsme se pustili do natírání plotu. V plánu jsem měl sice ještě nějakou práci na 807 ale holt to počká kovářova kobyla většinou chodí bosa. Citovat
parizov Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 No, tak já se dneska celý den válími v posteli, ale zítra se do mě hned ráno pustí doktoři nějakým robotem... Tak držte palce, ať se zase brzo ozvu [emoji1] Citovat
vendelinek Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 Po ránu dopoledne jsem coural po městě, na úp mi dali typ ,tak jsem objel co se dalo,tak snad něco vyjde,zítra jdu na první pohovor,uvidíme Citovat
Jaroslav Pavlata Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 Dneska na mazlíkovi vyměněna nádržka na aditivum pro filtr pevných částic Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 no rekl bych ue uz stojime na "vlastnich" nohach Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 No chlapče se neflákáš. Já měl dnes poslední ranní ze 4 vlastně ze tří pátek byl ještě dovolenkový. Všechny tři dny ráno budíček ve 2.35 dnes to bylo krátký a doma jsem byl ještě před 14. Zítra mám volno tak snad počasí dovolí abych mohl dodělat ty dvě sekce na plotě a natáhnout rákosovou zástěnu už mi to trochu vadí jak sem každej kdo jde kolem čumí co se na dvoře děje. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 tak ja taky vyjimecne skoncil brzo a chvilku po 3 hodine sem byl uz v Koline v Tescu a OBI pro matros v Tescu pro veceri s pivkem a v OBI spojovaci material Citovat
Medvěd Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 (upraveno) Během víkendu jsem dělal Pavlovi kormidelníka - v jeho oddíle nechtělo na vodáckou výpravu jet celé osazenstvo a kormidelníků se jaksi nedostávalo, tak byly povolány zálohy ze stran rodičovstva. V lodi jsem neseděl možná 20 let a tak první etapa z Majdaleny do campu pod Rožmberk (tuším Lužnice) po Staré řece byla celkem náročná (včetně přepádlování jihočeskýho móře prý cca 22 km), ale dali jsme to s jedním cvaknutím. Na neděli už byl v plánu jen asi 10 km úsek do Frahelže - takže pohoda. I přesto jsem ale spráskanej jak pes a o Staré řece už si nechám jen vyprávět. P.S. Litoval jsem, že už půjčovny nepůjčují laminátové kanoe - jízda na metrákových plasťácích je celkem únavná (hlavně když se musí přenášet jezy a v osádce 10ti lodí je 5 dospělých, zbytek potěr 9-12 let) Upraveno 20. červen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
punkac Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: no rekl bych ue uz stojime na "vlastnich" nohach Snad nebude ta prášková barva smrdět. Jinak hezký, ještě bych udělal pořádný madla na přenášení a hlavně otvírání deklu. On se ten plech dost rozpálí. Pak nějakej dvoupatrový rošt a asi fertig Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 barva az se opali tak pujde asi kamnarskej otvirani uz resim - viz ten jekl vepredu - jeste chybi mezikusy aby pod to sla strcit ruka a madla taky budou mozna Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 v planu je klasicka jehla na 2-4 kurata / v.kejtu popripade 1/2 rost a 1/2 kamen nebo tak nejak - ale zatim to je v ramci panovani Citovat
Medvěd Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 před 21 hodinami, Medvěd napsal: Během víkendu jsem dělal Pavlovi kormidelníka - v jeho oddíle nechtělo na vodáckou výpravu jet celé osazenstvo a kormidelníků se jaksi nedostávalo, tak byly povolány zálohy ze stran rodičovstva. V lodi jsem neseděl možná 20 let a tak první etapa z Majdaleny do campu pod Rožmberk (tuším Lužnice) po Staré řece byla celkem náročná (včetně přepádlování jihočeskýho móře prý cca 22 km), ale dali jsme to s jedním cvaknutím. Na neděli už byl v plánu jen asi 10 km úsek do Frahelže - takže pohoda. I přesto jsem ale spráskanej jak pes a o Staré řece už si nechám jen vyprávět. P.S. Litoval jsem, že už půjčovny nepůjčují laminátové kanoe - jízda na metrákových plasťácích je celkem únavná (hlavně když se musí přenášet jezy a v osádce 10ti lodí je 5 dospělých, zbytek potěr 9-12 let) Takhle nějak to vypadalo ... - aneb důkaz místo slibů Citovat
FrantaCV Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Tedy, že se nestydíš. Háček se může strhat a Ty se vezeš. Citovat
Medvěd Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Háček je motor ..... JInak ta fotka je bezprostředně po odjetí od břehu a já si teprve hledal takovou polohu, abych přežil Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Tak dnes jsem za tatíkovo pomoci dokončil natírání plotu na delší straně parcely ještě jsme zvládli na plot vyvázat rákosové rohože aby nebylo tolik vidět do zahrady z ulice. Ještě je v plánu tak kratší strana + dodělání výplně do vrat. To bych chtěl zvládnout do konce měsíce pokud bude dobrá konstelace okolností. Citovat
vendelinek Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 po ránu dopoledne coural po městě po svojich vyřizováních a po obědě jsem s maminou byl u mladých,bylo hezky,vydrželi jsme do 19 hod.,pak už rovnou domu,užili jsme si to,vyzkoušel jsem fotit Citovat
vendelinek Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 (upraveno) http://imgup.cz/images/2016/06/22/IMG_0059a.jpg Upraveno 22. červen 2016 uživatelem vendelinek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.