vendelinek Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 dneska skoro nic,ráno vstal,po ranní kávě do města na nákup,pak připravit oběd,po obědě odpočinek,pak stahoval par filmů a sledoval hokej,včera to bylo víc zábavný,venku na sluníčku jsem se vyřádil s opravama kosmetickejma na autě,ještě se nedostatky najdou,ale ty zase někdy příště odesláno z Lumie Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2016 Odesláno 13. květen 2016 Včera jsem odvezl prorektora na slavnostní shromáždění představitelů Univerzity Karlovy a evropských a světových univerzit u příležitosti 700. výročí narození Karla IV. a při parkování na zcela zaplněném náměstí před universitou jsem si se Supem konečně nepřipadal jako chudej příbuznej. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. květen 2016 Odesláno 13. květen 2016 Měl jsem ranní, po práci jsem měl nějaké zařizování které jsem díky hokeji nestihnul protože kdo mohl tak z práce utekl kdo nemohl tak se snažil být neviditelným a alespoň někde schovaný poslouchat hokej z rozhlasu. Večer jsem si vyzvedl Elu a jeli jsme na představení Křížíkovy fontány. Původní plán od 20 na filmové melodie mi Ela zavrhla protože od 21 hráli nějaké současné hity ve kterých se já nevyznám neb nejsem ten nejmodernější otec alespoň co se hudby týče. Měl jsem z toho trochu obavu co to bude ale nakonec to šlo i poslouchat ale hlavně fakt klobouk dolů před člověkem který dokáže sladit tu fontánu s hudbou. A nakonec od těch 21 to bylo lepší vidět hlavně ty světelné efekty. Pamatuju si že jsme byli na fontáně kdysi jako malí haranti. A tenkrát tam hráli jen nějakou vážnou hudbu což byla tehdy asi trochu efektnější podívaná. Co mě teda ale nepotěšilo tak řekl bych celkově dost zanedbané výstaviště. I prostor samotné fontány na to že na tom musí solidně rejžovat (230 Kč vstup) a odhadem tam bylo do 20 čechů a asi 5-7 autobusů cizinců. Jeden automat na placení parkovného ( necelé 2 hod 80 Kč). Ale co důležité bylo že Ela byla spokojená protože to ještě neviděla. já má celkem cukání se tam vydat na Scorpions+ Metallica se symfonickým orchestrem. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2016 Odesláno 15. květen 2016 sme se konečně dobalili a za chvíli letíme do tepla--Rudé moře, tak se tu mějte jak chcete Citovat
Haryk Odesláno 15. květen 2016 Odesláno 15. květen 2016 (upraveno) syma x8c dostal jsem dárek k narozkám, tak jsem si hrál a málem mě mrsklo, lítá si jak chce, jsem už asi starej nebo blbej, koupím basu piv a půjdu trénovat na louku návod v anglině a polštině, na dvě věci Upraveno 15. květen 2016 uživatelem Haryk Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. květen 2016 Odesláno 15. květen 2016 Na drony je expert Péťa, jistě Ti poradí Citovat
Péťa Odesláno 15. květen 2016 Odesláno 15. květen 2016 Ta hračka nemá žádného asistenta, který by ho držel ve vzduchu. Takže doporučuji simulátor a trénovat Citovat
FrantaCV Odesláno 16. květen 2016 Odesláno 16. květen 2016 Haryku, nic si z toho nedělej. Já zase dostal "Helikopotvoru" a ač mám dost prostorný obývák, tak vydržela asi 2 hodiny. Pár karambolů o zdi a podlahu a už má pomníček. A nepomohl ani návod v češtině. Na trénování to chce halu nebo volný prostor. Citovat
Haryk Odesláno 16. květen 2016 Odesláno 16. květen 2016 Helipotvory máme doma dvě a jen se na ně práší,až bude teplo a bez větří jdu na pole Citovat
vendelinek Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 dopoledne jsem byl ve městě a při zpáteční cestě kolem auta jsem si myslel že umeju ty hovna od ptáků,na přední kapotě bylo jedno menší a pak na pravých dveřích spolujezdce rozprsklý,jsem umyl,a jak jsem kouknul po dveřích,a objevil todlento,volal jsem na policajty,aby si to zapsali,fotili,no ztvrdnul jsem venku s nima přes hodinu a v tu ránu jsem byl rozhozenej odesláno z Lumie Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 Nic moc co by stálo za zmínku ale večer jsme zašli do Cinestar na Captain America - Civil War ve 2D v originále s českými titulky. Není to nic náročného, ale spokojenost byla Jen ty kina už nevědí, co za to chtít ... 1 vstupenka za 184,- Citovat
Medvěd Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 (upraveno) StibTo - pamatuju lupen za 6,- Kčs (běžný biják), 12,- Kčs premiérové kino (typicky Blaník, Hradby, Sevastopol) a dokonce i za 1,- Kčs (dětské promítání).Jo a představ si, že do takové Hvězdy na Vencaplacu se dalo zajít už dopoledne na NON-STOP promítání. To jsi zaplatil za lístek, přišel jsi klidně v půlce filmu, někam sis sedl a až Tě to přestalo bavit, tak ses zase zvedl. Tuším, že to fungovalo od 10ti do 16ti, páč v 17,30 už šel normálně film jako v jiných kinech. Obávám se, že dneska by se v tom kině dík přetlaku bezdomovců nejenže nepromítalo, ale ani smradem nedalo vydržet. Upraveno 18. květen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 No jo no asi "starý dobrý časy" ... Já toho sice zatím moc nepamatuju ale i když nejde o tu sumu jako takovou se kterou problém nemám s čím problém mám je ten princip. Nepřijde mi, že by se od dob uvedení HD formátu a surround-sound nějak kvalita posunula (mluvím o 2D) za to ceny ... ceny ty lezou stále .. Citovat
Medvěd Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 (upraveno) Taky s cenou lupenů nemám problém, byť kino s rodinkou pak vyjde na cca 500. Ale mám problém se šustily, hrabači do pop-cornů a srakači limonád, kteří si zásadně sedají do mé blízkosti a ruší mé kruhy. Upraveno 18. květen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 To máš blby protože v sále kde je 200 míst tak nějak "hrozí" že bude někdo v Tvé bezprostřední blízkosti a s tímhle tam prostě musíš jít Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 (upraveno) Když bude sedět v mé blízkosti a sledovat film (což by snad mělo být hlavním účelem návštěvy kina) - nemám s takovým přísedícím problém. Když ale vidím rodinku s rukama narvanýma kelímkama tak, že je sotva unesou - jímá mě děs a hrůza a už předem vím, že zamíří těsně vedle nás nebo za nás a ani extra zvuk v kinosále je nezahluší. I před lety byli v kině šustiči - ale reagovali na první (max. druhé) SYKNUTÍ - možná proto, že bonbony se běžně v kině neprodávaly (na rozdíl od situace dnes, kdy je Ti pop-corn a cola téměř vnucován), možná i proto, že Ti lidé chápali, že se chovají "přes čáru" a že to tedy může někomu vadit. Upraveno 19. květen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 (upraveno) Taky pamatuju že když jsem se šoural ze školy na autobus tak jsem se zastavil v sámošce koupil si žlutou Káranku a 4 rohlíky a platil jsem 5 korunou a tuším že mi ještě i vraceli. Ale ta doba je dávno pryč a nic není jako bejvalo. Slovy klasika už ani ty větve nejsou co bejvaly aby ses na ní moh pověsit. Včera jsem jezdil krátkou odpolední parťák mě nepotěšil protože přivezl na střídání sice náš vůz ale s poškozenou rampou pro vozíky ale dalo se s tím jezdit tak jsem to až tak neřešil jen sem nechtěl včera na kanál neb tam měla být ta nepříjemná parta. Asi hodinu před koncem šichty jsem si všimnul že od motoru jde nějaký divný zvuk tak jsem to na konečné kontroloval ale kromě toho že dřel kryt řemenice o tu řemenici sem nic nenašel tak jsem to několika ranami trubkou na kola upravil s tím že to do konce šichty vydrží. před odjezdem na poslední půlkolo jsem pro jistotu volal dispečera že mám problém a že bych aby nebyl zbytečný prostoj vyvezl linku z Českomoravské nahoru na Prosek kde se dá přestoupit na jiné linky jedoucí podobným směrem a z Proseka to zatáhnout rovnou do garáže. Což bylo po konzultaci s garážmistrem zamítnuto s tím že maximálně ulítne řemen dobíjení a že ten kousek co mám před sebou že to vydrží a dá se to odjet jen na baterky a měnit vůz na to nemá cenu protože by se to časově nestihlo. Po zatažení na garáž jsme na kanále hledali co to mu je a zjistili jsme že jen trošinku upadnul motor praskli dva silentbloky a spadnul asi o 5 cm níž. Tak jsem to postavil k dílně a uvidíme jestli to dílna zvládla udělat do ranního výjezdu. Upraveno 19. květen 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 dnes nic,ale včera jsem se byl projet Forzou v 22:00 Milovice-Mladá Boleslav . . . otestovat jak maká ABS ze 100 na 0 (abych věděl v krizové situaci co to udělá) a otestovat jak svítí Forza v noci http://gabriel307.rajce.idnes.cz/Milovice-Boleslav_nocny_test_Forzy Citovat
vendelinek Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 Pěkný Gábo dnešek ?,byl jsem na pojištovně kvuli autu a hned po ránu dopoledne jsem se tam s babou pohádal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.