Péťa Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 @Klemoň @PaKr Normální je nekrást Já dnes výměna oleje (to teda dělal servisman) a pak emise + STK s naftovým FoFo. Byl jsem chválen, což mě překvapilo, jelikož se s tím autem jen jezdí. Za dva roky od minulé technické najelo 9 tisíc km Fruktis, Charlie 1 a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
zbynek..s Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 Před chvílí jsem volal a posílal ženě, že u ní doma neprší, ale vlevo a vpravo kype jak cyp Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 před 5 hodinami, Klemoň napsal: Tak včera se mi po hoooodně dlouhé době vrátila ochota pomoci bezzištně jiným. Bylo už pozdě večer (Šárka už spala) když najednou zvonek u dveří a : "Tady městská policie, vlastníte červený Peugeot 308 ?" Tak ti ve mně hrklo jak v pendlovkách a já - ANO. A oni mohl by jste jít dolů máte otevřené vozidlo. Tak beru klíče a cestou po schodech si říkám - vždyť jsem zamykal a tahal za kliku No vylezu z baráku, u auta strážnice a já čumím, že mám řidičovo okno úplně dole Tak už cestou k autu mačkám odemknout/zamknout se zatažením oken a auto se opět zamyká a okno zavírá. Tak se ptám jak na to přišli a oni, že to my ne, nás zavolal tady ten pán (a tam se zubí 40tník se starým Fordem). Tak jsem mu srdečně poděkoval, on mávnul rukou a odjel. Strážnice na mne ať si ještě zkontroluji zda mi něco nechybí a já na to, že už je to stejně jedno, že je to moje blbost, ale ona na tom trvala. Všechno bylo na svém místě. Tak díky že ještě ochotní úplně nevymřeli PS: Zamykal jsem s věcmi v náručí od spolujezdce a tam okno vyjelo, ale stejně za to může @Scratch ty uz toho Birella nesmis pit ani redenyho Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 @Sawoy sorry , ale ty asi stejně pěšky nechodíš Péťa ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 (upraveno) @Pe.Tr ... dokonce mi nevadí ani ta trocha v silnici ... vyhovuje mi heliport za Rybičkama a louka v Lobko u Labe ... V.I.P. molo je hned vedle, přístav pro socky nebude ..., nákupy vozí Tesco, ostatní PPL a spol., já vlastně nepotřebuju už ani to auto jo a žena jezdí fiatím prckem, ten se vejde, holky když někdy táhnou od busu z Kojetický tak zahrádkama. A v prosinci 18, noty a bude další prcek nebo nějakej skútr ... tak si tam třeba vykopej atomovej kryt, mě to trápit nebude Upraveno 9. červen 2022 uživatelem Sawoy Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 Dneska jsem neudělal skoro nic, ale prvorozená dcera udělala řidičák, test bez chyby a jízdy na výbornou - celá tatínek Péťa, RichVa, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Sawoy Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 @pavelu96 Kolik ta sranda dneska stojí, jestli to není tajný? Po vánocích mě to čeká stereo ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 @Sawoy molíčko posunuli blíže ke mně , ale tady to bude vadit méně. Sawoy ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 (upraveno) Dnes po obědě přivezli uhlí na další sezónu. Trochu víc, než bylo objednáno. Sehnat ho je oříšek a tak jsem bral i bez pásu. Půlka skončila ve sklepě okny a zbytek uklidila má drahá, která je doma, protože Venda má neštovice. Na mě zbyl akorát úklid. Upraveno 9. červen 2022 uživatelem radim.1008 pavelu96 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 (upraveno) @Pe.Tr Však to taky byla dřina dostat to odsud zpátky tam kde to původně chtělo povodí a spol. než si jachtaři na městě usmysleli že to bude tady. To bylo schůzí, petic a nakonec i žalob ... A ty argumenty proč to musí bejt tady, to by nevymysleli ani v parlamentu. Jen teda nevím jestli to takhle budeš mít blíž ... možná nastejno, ale budeš moct zadem, to jo ... @radim.1008 Sehnat ořech je oříšek? Nebo blbě vidím a jsou to nějaký malý brikety ... Upraveno 9. červen 2022 uživatelem Sawoy Citovat
pavelu96 Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 @Sawoy loni v listopadu se platilo 12300,- autoškole a teď plus 700,- za zkoušku . Ale skupina co šla po nich v prosinci dávala kolem 14k... takže absolutně netuším co to stojí teď. Citovat
pavelu96 Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 (upraveno) Ještě že si dcera našla částečně sponzora (babičku ), ale dvojčata za 4 roky budou muset oslovit asi nějakou nadnárodní společnost, aby je zasponzorovala... Upraveno 9. červen 2022 uživatelem pavelu96 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 @Sawoy ad autoškola, my teď v Praze 17500,- na studentskou slevu ,ale placeno v breznu , ted uz chteji tusim 19. + 700,- zkousky ze. me pristav tady nevadi , ale jsem teda zvedavej na tu silnici pres Labe. jako na tu se tesim a snad se ji i dockam. Citovat
Sawoy Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 (upraveno) @Pe.Tr Jakože zbourají Žebráka a kus Riveru .... teda dneska Terasy ? TVL jestli ty budeš jezdit po tom mostě tak budeš starší než S.M. Lomos alias Nunýnek a bude to v něčem na vodík .... Upraveno 9. červen 2022 uživatelem Sawoy Citovat
radim.1008 Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 před 24 minutami, Sawoy napsal: @Pe.Tr @radim.1008 Sehnat ořech je oříšek? Nebo blbě vidím a jsou to nějaký malý brikety ... Je to ořech 2. Sehnat ho je opravdu oříšek. Doly prý zásobují přednostně elektrárny a v důsledku jarní odstávky chybí na trhu. To mi řekli dva prodejci. Tomu odpovídá i cena. Dnes už je za 560,-/1q. Já to stihl ještě relativně "lacino". Objednával jsem před víc jak měsícem. A včera telefon buď ber, když na tebe vyjde množství nebo ho dostane další. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 já se teď po dlouhé době podíval na Automotorevue, test sportovní audi a zadní kapota nelícuje s blatníkem , auto za 3.5 melounu v základu..., tak tu prosím už nepište, že nepasujou zadní vrata na pežotech či co Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 @ozzy56 Ne vse co se tvari ze je neslicovane je skutecne neslicovane.Takovej Karoq pate dvere ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2022 Odesláno 10. červen 2022 (upraveno) tak u nás bohužel nic, a to jsem ty banány dost přehraboval https://www.novinky.cz/krimi/clanek/v-supermarketech-na-jicinsku-a-rychnovsku-nasli-kokain-za-15-miliardy-40399764 Upraveno 10. červen 2022 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.