Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 5 hodinami, Klemoň napsal:

Tak včera se mi po hoooodně dlouhé době vrátila ochota pomoci bezzištně jiným. 👍 Bylo už pozdě večer (Šárka už spala) když najednou zvonek u dveří a : "Tady městská policie, vlastníte červený Peugeot 308 ?" 🚓 Tak ti ve mně hrklo jak v pendlovkách a já - ANO. A oni mohl by jste jít dolů máte otevřené vozidlo. Tak beru klíče a cestou po schodech si říkám - vždyť jsem zamykal a tahal za kliku 🤔  No vylezu z baráku, u auta strážnice a já čumím, že mám řidičovo okno úplně dole 🤯  Tak už cestou k autu mačkám odemknout/zamknout se zatažením oken a auto se opět zamyká a okno zavírá. Tak se ptám jak na to přišli a oni, že to my ne, nás zavolal tady ten pán (a tam se zubí 40tník se starým Fordem). Tak jsem mu srdečně poděkoval, on mávnul rukou a odjel. Strážnice na mne ať si ještě zkontroluji zda mi něco nechybí a já na to, že už je to stejně jedno, že je to moje blbost, ale ona na tom trvala. Všechno bylo na svém místě. Tak díky že ještě ochotní úplně nevymřeli 😍

PS: Zamykal jsem s věcmi v náručí od spolujezdce a tam okno vyjelo, ale stejně za to může @Scratch  😇

ty uz toho Birella nesmis pit ani redenyho :D

Odesláno (upraveno)

@Pe.Tr ... dokonce mi nevadí ani ta trocha v silnici ... vyhovuje mi heliport za Rybičkama 😜 a louka v Lobko u Labe ... V.I.P. molo je hned vedle, přístav pro socky nebude ..., nákupy vozí Tesco, ostatní PPL a spol., já vlastně nepotřebuju už ani to auto 🤣 jo a žena jezdí fiatím prckem, ten se vejde, holky když někdy táhnou od busu z Kojetický tak zahrádkama. A v prosinci 18, noty a bude další prcek nebo nějakej skútr ... tak si tam třeba vykopej atomovej kryt, mě to trápit nebude 🤟

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

@pavelu96 Kolik ta sranda dneska stojí, jestli to není tajný? Po vánocích mě to čeká stereo ...😱

Odesláno (upraveno)

Dnes po obědě přivezli uhlí na další sezónu. Trochu víc, než bylo objednáno. Sehnat ho je oříšek a tak jsem bral i bez pásu. ;) Půlka skončila ve sklepě okny a zbytek uklidila má drahá, která je doma, :o:super protože Venda má neštovice. :rollNa mě zbyl akorát úklid. :D

received_1198057324074213.jpeg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

@Pe.Tr Však to taky byla dřina dostat to odsud zpátky tam kde to původně chtělo povodí a spol. než si jachtaři na městě usmysleli že to bude tady. To bylo schůzí, petic a nakonec i žalob ... A ty argumenty proč to musí bejt tady, to by nevymysleli ani v parlamentu. Jen teda nevím jestli to takhle budeš mít blíž ... možná nastejno, ale budeš moct zadem, to jo ...

@radim.1008 Sehnat ořech je oříšek?🤣 Nebo blbě vidím a jsou to nějaký malý brikety ... 🤔

Odesláno

@Sawoy loni v listopadu se platilo 12300,- autoškole a teď plus 700,- za zkoušku :cool:. Ale skupina co šla po nich v prosinci dávala kolem 14k...:roll takže absolutně netuším co to stojí teď. 

Odesláno (upraveno)

Ještě že si dcera našla částečně sponzora (babičku :aut), ale dvojčata za 4 roky budou muset oslovit asi nějakou nadnárodní společnost, aby je zasponzorovala... :bacha

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

@Sawoy ad autoškola, my  teď v Praze 17500,- na studentskou slevu ,ale placeno v breznu , ted uz chteji tusim 19. + 700,- zkousky ze. 😁

me pristav tady nevadi , ale jsem teda zvedavej na tu silnici pres Labe. jako na tu se tesim a snad se ji i dockam. 😁

Odesláno (upraveno)

@Pe.Tr Jakože zbourají Žebráka a kus Riveru .... teda dneska Terasy ? TVL jestli ty budeš jezdit po tom mostě tak budeš starší než S.M. Lomos alias Nunýnek a bude to v něčem na vodík ....

Odesláno
před 24 minutami, Sawoy napsal:

@Pe.Tr

@radim.1008 Sehnat ořech je oříšek?🤣 Nebo blbě vidím a jsou to nějaký malý brikety ... 🤔

Je to ořech 2. Sehnat ho je opravdu oříšek. Doly prý zásobují přednostně elektrárny a v důsledku jarní odstávky chybí na trhu. To mi řekli dva prodejci. Tomu odpovídá i cena. :bacha Dnes už je za 560,-/1q. Já to stihl ještě relativně "lacino". :myslimObjednával jsem před víc jak měsícem. A včera telefon buď ber, když na tebe vyjde množství nebo ho dostane další. 

Odesláno

já se teď po dlouhé době podíval na Automotorevue, test sportovní audi a zadní kapota nelícuje s blatníkem 😯, auto za 3.5 melounu v základu..., tak tu prosím už nepište, že nepasujou zadní vrata na pežotech či co  🙈😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...