Milan+ Odesláno 2. prosinec 2021 Odesláno 2. prosinec 2021 Tak teprve budu dělat,letos u tohoto podruhé a to je tam 1000km přetažených. Citovat
Sawoy Odesláno 2. prosinec 2021 Odesláno 2. prosinec 2021 Dnes? Filé s brkaší, na sobotu kotlety na zelenině a na zítra a na neděli koprovku. Vystaráno. Citovat
Sawoy Odesláno 2. prosinec 2021 Odesláno 2. prosinec 2021 Já píšu co jsem dnes udělal, ne recept, a dokonce - pamětliv Pavlova - ani nedávám foto Péťa ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 2. prosinec 2021 Odesláno 2. prosinec 2021 Dnes jsem "opravil" jedny zničené vchodové dveře do bytu. Citovat
Klemoň Odesláno 2. prosinec 2021 Odesláno 2. prosinec 2021 (upraveno) No na to , že jsou to vchodové dveře , tak určitě Ale zase to bylo za chvilku hotové . . . Upraveno 2. prosinec 2021 uživatelem Klemoň Citovat
pavelu96 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 (upraveno) No je to lepší, než kdyby chudá sousedka důchodkyně musela kupovat celý nový dveře... Ale chápu, že do vašich luxusních multimilionových nemovitostí by se to nehodilo Upraveno 3. prosinec 2021 uživatelem pavelu96 Doplnění VojtouNerCZ, Péťa a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 No to ne , ale vzhledem k tomu , že už jsou stejně polepené tapetou , tak by 10 čísel tapety shora až dolů asi tolik netlouklo do očí Citovat
pavelu96 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 (upraveno) To není tapeta, to je origo polep těch dveří, šlo o tu vypáčenou hranu a opravit zaseklý jazýček zámku. Upraveno 3. prosinec 2021 uživatelem pavelu96 Citovat
Sawoy Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 před 3 hodinami, pavelu96 napsal: No je to lepší, než kdyby chudá sousedka důchodkyně musela kupovat celý nový dveře. To by se celkem prohnula s tou požární odolností ... v dekoru dřeva tipuju tak sedmičku ... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 Tak já se cca před hodinou vrátil z rehabilitace . . . A musím říct , že jsem tedy pěkně dobitej . Ani ohnout pro papírek na zemi se mi nechce To by mne zajímalo , zda je lepší když přijdu z rehabky takovej rozvolněnej a nebo takto dobitej . . . ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 @Sawoy Jo koukal jsem na netu a výjdou na 6353,- bez dopravy. Mohl jsem jí tam nechat mlátit s dveřma do ohnutých futer a zavírat je jen na klíč. Mohla si říct nezaměstnané dceři, ať jí k Vánocům koupí nové dveře. Nebo mohla říct zfetovanému vnukovi, aby jí je opravil, když je on vypáčil a vykopl, když jí šel okrást o důchod... Ale to už je jiný příběh... ozzy56 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 Bezva lidi .... vždycky si říkám kde asi "soudruzi rodiče" udělali chybu a pak mi dojde jaká sázka do loterie je výchova ... samozřejmě pokud vůbec nějaká je ... Milan+, pavelu96, Fruktis a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 před 13 minutami, Sawoy napsal: pak mi dojde jaká sázka do loterie je výchova Jsem rád za toto konstatování , protože jsem přesvědčený , že jsme holku i kluka vychovávali schodně a přesto jsou tak strašně rozdílní , že si říkám s kterým sousedem toho kluka Kůstka má . . . Mluvím o synovi Jakubovi , protože kdo zná moji dceru Katku , tak ví že tu prostě nezapřu Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 (upraveno) před 3 hodinami, Klemoň napsal: Tak já se cca před hodinou vrátil z rehabilitace . . . A musím říct , že jsem tedy pěkně dobitej . Ani ohnout pro papírek na zemi se mi nechce To by mne zajímalo , zda je lepší když přijdu z rehabky takovej rozvolněnej a nebo takto dobitej . . . no my jezdíme na ozdravné pobyty, jako s procedurama bazénem a tak, má nás to posílit ale vždycky přijedeme dobití jak psi , prosím nezaměňovat s ,,dobitím'' baterií--to se taky často používá ve smyslu ,dobili jsme si tam baterie' , byli jsme týden na Studánce u Rychnova n.K. a bylo fajn, bo jsme tam byli skoro sami Upraveno 3. prosinec 2021 uživatelem ozzy56 Citovat
Lihous Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 @Klemoň Vetsinou prvnich par procedur je zhorseni a nasledne by se to melo spis zlepsovat a cca po mesici po skonceni byt Ok , ale zalezi co a jak je moc v ... Pepito, Klemoň a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 no já mám zkušenost, že se nezlepší nic, protože rehabilitace ano--má to samozřejmě vliv, ale musel bys rehabilitovat furt a taky pořád cvičit cviky na páteř , aby svaly páteře držely tu páteř tam kde mají, jenže to každý vydrží týden měsíc a pak se vrátí k obvyklému životu, bohužel--mám s páteří 50 leté zkušenosti Citovat
Klemoň Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 Hele Ozzy , ty máš u nás doma někde schovanou web kameru , že to tak přesně popisuješ ??? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 kameru nemám, ale jak píšu zkušenosti , ale pořád jsem si říkal, že až přestanu makat, zlepší se to..., tak ano--pokud nic nedělám, tak páteř super, ale jen začne jaro a vytáhnu třeba míchačku na beton a páteř tu míchačku vidí, už se ozývá Pepito a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.