Sawoy Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 No však jsem čekal jestli se ozveš Zelená vlna Byško - Nera - Lobko? TVL vždyť je to tam hůř průjezdný než předtím. Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 Ježíííš . . . V těch Neratkách jsou cíťové Dva semafory v celým městě a maj z toho traumata . Mě trvá projet celou Prahu z východu na západ stejně dlouho, jako zbytek cesty na Šumavu Medvěd a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 no já jsem zvědav na provoz v Lobko az se zastaví a zabydlí plochy za hřbitovem a pak hlavně vedle hřiště Citovat
Sawoy Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 před 17 minutami, Klemoň napsal: Ježíííš . . . V těch Neratkách jsou cíťové Dva semafory v celým městě a maj z toho traumata . Tak teď sis na..al do bot!! A koukej si ten příspěvek s motovejletem opravit bo podle odkazu končíte v Libiši, žádný v Nerátkách !! @Pe.Tr Co já vím tak stavět se má v Trativodech ... u pole za hřištěm snad jen nějaká šestibytovka. Spíš jsem zvědavej jak to bude s přístavem. Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 já myslel že přístav už byl smeten ze stolu..... jinak naproti se uz vesele jede.... Citovat
Sawoy Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 Zatím předběžný opatření ... povodí by to klidně sneslo pod jezem, ale kdosi má tipuju lodě kotvený v Brendyči a měli by to přes komory tak se bráněj zuby nehty. Že se utratily předem nějaký městský prachy za předběžný geostudie apod. nechávám v kategorii stará Blažková. Kde naproti roste ta nádhera? Citovat
Klemoň Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 (upraveno) Před hodinou, Sawoy napsal: Tak teď sis na..al do bot!! A koukej si ten příspěvek s motovejletem opravit bo podle odkazu končíte v Libiši, žádný v Nerátkách !! Libiš - no to je takový Újezd nad Lesy pro Prahu Stejně tam všichni jezdíte tankovat A nepsal jsem Nerááátky , ale Neratky (tedy Neratovice) Nic urážlivého či hanlivého . . . Upraveno 15. srpen 2021 uživatelem Klemoň Citovat
Sawoy Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 (upraveno) TOS to vylepšil A já tankuju zásadně u Benziny v LOBKOVICÍCH Upraveno 16. srpen 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek! Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 @Sawoy jo a dám pak echo až bude lepší jezdit do Nera přes Čakovičky , budu potřebovat na hlavní takový menší záborek Citovat
ozzy56 Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 @Sawoy píšu normální proto, že tak mě předjedou třikrát na trase Jeseníky-Ostrava , někdy i polský tirák, ti se s tím neserou vůbec Citovat
Sawoy Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 (upraveno) @Pe.TrBudeš přistavovat pro zeťáky nebo co? Upraveno 15. srpen 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Sawoy Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 Povolení na menší úpravu? Ty bývají na ohlášení. Od SŽDC a ČD máš papír taky? Citovat
Sawoy Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 Hmm ... tak už to vidím: pilíř s výtahovou šachtou bude u Penny a patro nad silnicí a tratí budem podjíždět jak v Abú Dhabi. Vena garážmistr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 V 14. 8. 2021 at 13:34, Klemoň napsal: Tak to, že to není jen sezení na kase mohu taktéž potvrdit ( z dámských úst ) Proto tam už ta moje nechce . . . Ona je šťastná v České televizi za zákldní výplatu a já táhnu finančně ten zbytek . . . Včetně splácení bytu . Tak proto potřebuji "jistý" příjem . . . Jedni z posledních kolegů, kteří k nám přišli při přirozené výměně (odchody do důchodů), šli dva s penězma trochu dolů, ale větší pohoda a menší honička.... Třetí (zaměstnán předtím u dvou soukromníků) šel s penězma trochu nahoru a zase větší pohoda a menší honička.... Samozřejmě někdy se ta šichta nepovede, ale to je minimálně.... Já bych to tu rád taky doklepnul do důchodu.... A tlačej mně zase na vyšší funkci, ale už to odmítám.... Těžší zkoušky a větší odpovědnost.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 před 18 hodinami, Sawoy napsal: ...tak tam nasr..li ty debilni zelenobílý sloupky aby se stojící kolona nedala rovně podjet ale zase můžeš zaparkovat hned u rákosky. A že tam každou chvilkou fakt někdo stojí , včetně zásobování . jestli si ty sloupky nekoupil on Citovat
Sawoy Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 Tak ono obecně tady s tím kde kdo ... všechny ty plácky po pravý straně dál na Lobko ... tam kolikrát na různých místech stojí všelijaký existence ... hned za přechodem, u pohřebky/elektra - tam má snad někdo z majitelů Hyundai, stojí tam každou chvíli .. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 @Sawoy tak to je sprostá pomluva Klemoň, radim.1008 a Sawoy ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.