Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No však jsem čekal jestli se ozveš 😂 Zelená vlna Byško - Nera - Lobko?

TVL vždyť je to tam hůř průjezdný než předtím.

Odesláno

Ježíííš . . .   V těch Neratkách jsou cíťové 😂      Dva semafory v celým městě a maj z toho traumata .   🙃

Mě trvá projet celou Prahu z východu na západ stejně dlouho, jako zbytek cesty na Šumavu 🙊

Odesláno
před 17 minutami, Klemoň napsal:

Ježíííš . . .   V těch Neratkách jsou cíťové 😂      Dva semafory v celým městě a maj z toho traumata .   🙃

Tak teď sis na..al do bot!!🤣 A koukej si ten příspěvek s motovejletem opravit bo podle odkazu končíte v Libiši, žádný v Nerátkách !! :bojim 

@Pe.Tr Co já vím tak stavět se má v Trativodech ... u pole za hřištěm snad jen nějaká šestibytovka. Spíš jsem zvědavej jak to bude s přístavem.

Odesláno

Zatím předběžný opatření ... povodí by to klidně sneslo pod jezem, ale kdosi má tipuju lodě kotvený v Brendyči a měli by to přes komory tak se bráněj zuby nehty. Že se utratily předem nějaký městský prachy za předběžný geostudie apod. nechávám v kategorii stará Blažková.

Kde naproti roste ta nádhera?

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Sawoy napsal:

Tak teď sis na..al do bot!!🤣 A koukej si ten příspěvek s motovejletem opravit bo podle odkazu končíte v Libiši, žádný v Nerátkách !! :bojim 

Libiš - no to je takový Újezd nad Lesy pro Prahu 😂         Stejně tam všichni jezdíte tankovat 🙃 

A nepsal jsem Nerááátky , ale Neratky (tedy Neratovice)                    Nic urážlivého či hanlivého   . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

TOS to vylepšil 🤣😂 A já tankuju zásadně u Benziny v LOBKOVICÍCH :papa

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno (upraveno)

@Pe.TrBudeš přistavovat pro zeťáky nebo co?

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Povolení na menší úpravu? Ty bývají na ohlášení. Od SŽDC a ČD máš papír taky?🤣

Odesláno

Hmm ... tak už to vidím: pilíř s výtahovou šachtou bude u Penny a patro nad silnicí a tratí budem podjíždět jak v Abú Dhabi.🤣

Odesláno
V 14. 8. 2021 at 13:34, Klemoň napsal:

Tak to, že to není jen sezení na kase mohu taktéž potvrdit ( z dámských úst )   Proto tam už ta moje nechce . . .  Ona je šťastná v České televizi za zákldní výplatu a já táhnu finančně ten zbytek . . . Včetně splácení bytu .

Tak proto potřebuji "jistý" příjem . . .

Jedni z posledních kolegů, kteří k nám přišli při přirozené výměně (odchody do důchodů), šli dva s penězma trochu dolů, ale větší pohoda a menší honička.... Třetí (zaměstnán předtím u dvou soukromníků) šel s penězma trochu nahoru a zase větší pohoda a menší honička.... Samozřejmě někdy se ta šichta nepovede, ale to je minimálně.... Já bych to tu rád taky doklepnul do důchodu.... A tlačej mně zase na vyšší funkci, ale už to odmítám.... Těžší zkoušky a větší odpovědnost....

Odesláno
před 18 hodinami, Sawoy napsal:

...tak tam nasr..li ty debilni zelenobílý sloupky aby se stojící kolona nedala rovně podjet :roll

ale zase můžeš zaparkovat hned u rákosky. A že tam každou chvilkou fakt někdo stojí 🤦 , včetně zásobování 😁 . jestli si ty sloupky nekoupil on 😁

IMG_20210816_063503.jpg

Odesláno

Tak ono obecně tady s tím kde kdo ... všechny ty plácky po pravý straně dál na Lobko ... tam kolikrát na různých místech stojí všelijaký existence 👉 🤣 ... hned za přechodem, u pohřebky/elektra - tam má snad někdo z majitelů Hyundai, stojí tam každou chvíli .. 😂😆😇

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...