Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@LihousBingo! Dobrá práce, ty dvě ryby na kašně asi jinde nejsou.👍

IMG_20210722_161458.jpg

P.S. Když kašnu rozklikneš a zvětšíš co to jde tak ta přepadající voda řekl bych na mobil celkem slušný ne?:papa

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Tos asi nejel na kole.... 

Jinak v Soběslavi jsem měl babičku a tetu trávil jsem tam každoročně několik víkendů a prázdninových týdnů. 

Teta za komára vedla ty mega potraviny na náměstí, po revoluci pak měla soukromě malý obchod s potravinami kousek od náměstí. 

Zastavil ses v Soběslavi na oběd v kdysi vyhlášeném motorestu PALUBA? Už dávno jsem tam nebyl, tak nevím, jak a jestli vůbec ještě funguje - dálnice je pro tyhle podniky většinou zlo. 

Odesláno

@MedvědNa čtyřech kolech.

Každoročně pár víkendů a týden o prázdninách jsem trávil v sedmdesátých u pratety ve Veselí na Rafandě a vždycky jsem se těšil až se půjdem podívat na nádraží na mašiny a hlavně na točnu.

Kolem Paluby jsem jezdil dvě léta 2011/12 když jsme měli pronajatou chatu v Roudný, ale nikdy jsem nenašel odvahu stavit se tam s tehdy sedmiletýma dvojčatama, venku se hemžili takový týpci asi jako já s partou v osmdesátých na vandru, nic pro děti.🤣 Jednou jsme se stavili v hospodě v Jelenici :myslim ale pak jsme objevili "zahrádku" penzionu Na soutoku ve Veselí přímo na břehu Nežárky a nebylo co řešit.

BTW dneska v obci Paseky pěkná pastička viz video.

Odesláno

dnes v opravovaném úseku je 30, zákaz předjíždění, ale je tam nový koberec tak jedu 55, bohužel pro ostatní jsem ču.ák co jede pomalu a berou mě cca 80 s klepáním na čelo, troubením atd., úsek je dlouhý cca 700 metrů, snad týden co položili ten asfalt..., ale jinak dnes :super

Odesláno
Před hodinou, Sawoy napsal:

dneska v obci Paseky pěkná pastička

Ještě že jsem tam proti tobě nevyhnal bus.. 🤣🤣🤣 

Lihous je dobrej, že Vodňany poznal

Odesláno
před 15 minutami, ozzy56 napsal:

bohužel pro ostatní jsem ču.ák co jede pomalu

Taky mám, cestou z rachoty, jeden takový úsek.... Na 50 jedu 70 a též jsem za.... :roker

Odesláno
před 56 minutami, Petr 3008 napsal:

Ještě že jsem tam proti tobě nevyhnal bus.. 🤣🤣🤣

Pětku Protivín - Týn? Tý jsem jel po trase včera a ta díra tam nebyla ....

Odesláno

@Sawoy Ano na mobil to spatne neni sice og foto nemam ale takto OK

To se s tim pseudo kramem co mam ja asi srovnat neda /  za bezmala 18tis strasny - mu uz napadlo ze jde o vadny kousek  protoze toto by jim snad v celem svete neproslo :)
a pokud ano tak se svet uz  nadocista zblaznil.

A k hadance .... nedavno jsem tam projizdel tak me to bylo povedome jinak bych asi neuhadl.
Utkvel me v pameti tan kostelik s "atipickou" vezickou strechou.

Odesláno

Hele u toho Samsungu prostě tvrdě platíš za "značku" a jak vidno ne vždy je za co. Proto mám mobil za čtyřku kterej mi za dva tři roky nebude líto zahodit (rozuměj dát ženě nebo dětem). A vysloveně šmejd to není - dokonce umí zesilující vyzvánění 😋

Dokud byly od opa za korunu měl jsem Galaxy 1, 2 a 3, ale osmičku nebo kolik pak chtěli za G4 ani náhodou. Pro mě osobně to prostě tu hodnotu nemá. Ale co člověk, to jiná chuť.

Odesláno

@Sawoy Ja ho mam za pulku  jak jsem nekde uz asi psal ale fakt jsem zklamany.
Prvni matlaci tel. byla redmi 6? silene ale bylo to aspom levne = co od toho cekat.
Ale toto kdyz vemu starou Nokii 6220 tak nekdy udela i lepsi obrazek ....
No neni to spatne na makro coby videa  fotky tak do 1m dal je to uz jen a jen olejomalba - jak rika kolega - v idealnim prostredi foti i krabce od bot - a ma 100% pravdu.
Coz no chybama se ucime - ted jsem uz mel na dosah Honor20Pro s tim bych jako zarizenim na ted a tady asi spokojeny byl.

Jinak ja to mam jako nutne zlo a kdyz uz tak aby to fotilo a video udelalo v dostatecne kvalite jinak klidnebudu dal tahat zminenou Nokii 6220 na volani a na net zminenou redmi .....
Jsem jinej ale mam rad veci co proste funguji a ne jen ze se tvati .....

A :) to male drcnuti o obrubnik ma pokracovani utrzene leve rameno - tak ze vymena a zase v praze geometrie - boze proc kdyby to bylo alespon ve vetsi rychlosti ;)
Fackuje me hanba.

Odesláno

To jsem měl na mysli s tou fotkou kašny: že to není průšvih na Redmi Note 9 za čtyřku. Mně se o stačí.

Odesláno

Jasne - ja zase uveril reklame jen jedna recenze rikala JETO MEGA PODVOD no a je.
Ale to je ted uz jedno - jsem proste takovej a klidne se pochlubim jak jsem slepe naletel - stejne to mam i s app  - s tim problem neni.

A uprime nez MT za 35k ktery by uz byl slusnym zastancem pro tady a ted tak radeji lehce jetou kameru pro 4K a mam klid.
Bude sice vetsi tezsi ale bude delat obrazky ktere pujdou zpracovat a prohlednout na vetsi plose rekneme >120cm a ten detail ve vzdalenosti rekneme 30m uvidim ;)

Odesláno

To co dělá opravdovou kvalitu, např. ohnisko, světelnost atd. Podle mě nikdy nikdo do mobilu nenacpe ani kdyby byl za pade ...

Odesláno

To je rozumna uvaha ale ne pro stado co veri ze MT je plnohodnotna nahrada jakemukoliv fotaku - neresim top zrcadlovky staci ultrazoom bezzrcadlovka.
Ano na formatu 3x5cm je nadherne ostre i stare VHS video v treti kopii  ;(

Staci si to prohlednout na notasu tedy cca 15-17" a je videt ze to nebude top pokud to pustim na vetsi TV ....

A o tom clem to proste je nejde o super top zaznam ale o neco co snese prohlednuti prave na beznem formatu cca 120cm a to je pruser - ktery je komentovany nam staci foto v mobilu .....

Dnes vetsina zaznamu 4K/60snimku z mobilu je lepsi FullHD na vic to proste NEMA
Ale to je naprosto mimo tema - to chce videt a pak resit.

Stejne tak zminena tv kolik panelu je dnes 100Hz skoro zadny a pri 50Hz no ...... asi tak.

Odesláno

a takovy to domaci foceni momentky na dovoleny to imho staci, na jakykoliv seriozni foceni mobil je, byl a vzdycky bude uplne na prd. Jen vyrobci budou marketingove tvrdit opak.

Odesláno
před 11 hodinami, Sawoy napsal:

Pětku Protivín - Týn?

Ne ne, já tam jen zavážel lidi za nějaký vypadlý bus.  Jinak na těch našich silničkách o překvapení nouze nebývá, člověk až žasne co se tam dokáže vyklubat třeba i během dne,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...