Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Odpoledne naprosto necekane pro  Pc nekam za CL snad bude par roku stacit na nase hrani s videem.
Cestou jsem daroval min problem v nemocnici jednomu motorkari - neuhnout trfil by me na C sloupek - bezmozek.

Jinak klid az nuda :)

Tam jsem protahl Mapy.cz - nevidelo to zadne zadrhele proste nic navic me navigoval tak ze kdyz jsem jel po nasich overenych cestach tak v Bele pod Bezdezem s kafem jsem byl oproti jejich propoctu cca o 20min drive na miste ?!!
Zpatky TomTom ale zklamal v MB se tak dokonale zamotal ze u Kosmonos nebyl schopen prepocitat trasu a zacal me navigoval zpatky na CL 🤣😂 ja potreboval na JC .... i tato app neni - dokonala- ikdyz je protezovana.

Odesláno

Protoze je za volantem "nuda" a kdyz uz to mam v tom zarizeni MT tak proc tomu nedat prostor.
A ac jsem vzdy on-line i ja se nestacim divit co to kolikrat dokaze udelat - jako napovedu mam zapnutou NEaktualizovakou Mio navigaci ktera funguje tak jak jsem si zadal tedy dlanice silnice 1tridy a je usmevne
kdyz app tahne 2kou a dokonce do zakazu jen protoze to vidi jako kratsi ;) a uzveru nevidi.

Odesláno (upraveno)

Třeba to nevidí protože je NEaktualizovaka.

Mapy neviděly zádrhele? Asi tam žádné nebyly. A dojezdový čas počítají pro jízdu podle předpisů, což - jak jsi sám už několikrát zmínil - není tvá nejsilnější stránka. Nejsem nijak úzkostlivý a mimo obec jezdím cca +15% nad limit, když to jde, ale o 20 minut rychlejší jsem nikdy nebyl. Ani bez kafe. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Tak dnes tomu jeden mladý vůl nasadil korunu. Zastavil jsem na parkovišti, vyndal mimino ze sedačky a v ruce jsem šel otevřít druhýmu dveře. Zrovinka vedle hned musel zaparkovat polovodič, ne spíš nevodič <>, na prázdném parkovišti. Musel zrovna vedle mě, přejet přes dvě řady chlívků a zastavit u mě...tak jsem zakroutil hlavou a otevřel dveře...a ten čurák se rozjede když vystupuje synátor? řekl jsem mu jestli je normální nebo si dělá prdel....a prý co se stalo, že odjel, že myslel(!),že mi udělal místo na otevření dveří...nemít v ruce mimino, tak mu jednu natachtím mezi voči, bukvici s rovným kšiltem....tak jsem se na něj jen zle podíval a radši utek :D  v obchodě se mi radši vyhnul obloukem, zle jsem se na něj díval, když mi nechtěl dát přednost zprava v uličce :D P.S. Koupím supermanovi laserové voči :D

Jinak klidná neděle, ráno hipoška, menší jel poprvé a nezdálo se mu když ta chlupatá divně řechtající věc stála a žrala trávu...tak řval...ale jak se koník rozjel tak to bylo ok a usnul mu na hřbetu :D 

A žárovka z tesca vydržela 1, slovy jeden jediný start :D tam si žárovku už nekoupím :D škoda, že nemám účtenku, bych jim to šel vrátit. 

Odesláno (upraveno)

@Sawoy Problem neniaktualizace? V aute Mio sice ma TMC prijimac ale prijem nikdy moc nefungoval tak ze jede jen off-line.
A dojezd omyl nejsem zas az takove cune - pokud to jde proc ne ale na druhe strane a uz jsem to psal nekolikrat - vse do +20 ano na dalnici tam bych mel skutecne smulu ale myslim ze nejen ja.
Spis je problem ze me naplanovala cestu "jako by" primo a pokud se budu motat po techto cestach neni problem prihodit v klidu +30min.
Pokud jedu pro nas beznou cestu Dka HK JC MB a CL budu rychlejsi to je a bude pravidlo.

A k rychlosti max byla 119 kdyz se predjizdelo pomalejsi auticko pred MB jinak dle gps kolem 100 plus minus nemel jsem kam spechat tam jsem si pro jistotu nechal 3/4hod a zpatky jsem jel domu ....
A zadrhele byly treba kolem Zahradky jsou semafory u Sosnove tez primo v MB u Kosmonos v CL prujezdne ale vyfrezovana silnice .....
To me prijde na ON-LINE mapu spatne,ale souhlasim ze je to o uzivatelske zakladne a zadavani informaci a vtom je skutecne neprekonatelny "waze"

Fotka Pc z rana ;)

20210719_083101[1].jpg

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

@LihousMapy nabízejí pro Dka-CL tři trasy, modrá se blíží tomu co píšeš, ovšem logicky se teď (pondělí 16:00) vyhýbá HK a MB, kde je husto. V sobotu/neděli ráno by možná šla přímo. O všech uzavírkách v MB a o semaforech v Zahrádkách i Sosnové mapy vědí. Nechci za každou cenu hájit nějakou apku, jezdi si třeba podle Krakonošovy Sojky práskačky, ale tím, co tady o např. Mapách.cz píšeš jen mateš lidi. Smzř. můžeš mít a měj názor jaký chceš, ale tak mizerný nejsou, to je zase názor můj, a věci dle tebe chybějící tam evidentně jsou. Howgh. :papa

IMG_20210719_160032.jpg

IMG_20210719_160830.jpg

IMG_20210719_160917.jpg

IMG_20210719_161053.jpg

IMG_20210719_161115.jpg

Odesláno
před 4 minutami, Fruktis napsal:

Nasel jsem tohle prekvapeni za dvermi do sklepa...

Mám husinu :bojim

Odesláno

Kolega mi posílal fotku z Chorvatska. V pokoji měli štíra 😮 Prý ho zašlápnul, ale i tak bych se obával, jestli někde neměl partnera a podobnou rodinku. Asi bych neměl klidné spaní. Pavouci jsou v pohodě, ale štvou mě ty jejich všudepřítomné pavučiny :(

Odesláno

Tam bych teda nespal. Mě jednotlivci nevadí..., ale tohle bylo moc...teda hlavně na manželku...a že ve sklepě jsou k vidění někdy pěkný kousci...

Odesláno (upraveno)

Jo, to potvrzuji...hnus ty potory...brrr :D

Upraveno uživatelem Návštěvník
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

@Sawoy Ja jen reaguju na to co se v aute za jizdy deje ci delo.
A MAPY.CZ jsou super a ted to myslim naprosto vazne pokud neco hledam klidne v lese tak nemaji chybu - komentar navadeni je trosku otravny ale ten se da vypnout tak ze Ok
Nemam s tim problem a myslim si ze nematu nikoho - vetsina jezdi dle toho co mu vyhovuje.

Muzeme dikutovat nad 3D a 2D zobrazenim - kdo nekdy pracoval s mapou bude preferovat 2D a nebo 3D ale bez zoomu jinak 3D naprosto k nepotrebe predevsim v aute a ve meste!
Steje tak zobrazeni na lezato ci stojato ;)

Konec koncu kazdy kdo by "pochyboval" muze app stahnout a zkusit klidne usek ktery ma najety a uvidime co komu prijde normalne nenormalni a nebo naopak nenormalne normalni.
Nemuzu zato ze mam takovou to "zalibu" a verte pratele mit vic casu vic drzaku  klidne si pustim vic navigaci a klidne zverejnim vse najednou.
Ale melo by to smysl? No prec nemelo :)

A ted me tak napadlo pokud se nezapne doprava automaticky v modu navigace auto - jel jsem asi bez dopravni ho info .... ted me to tak napadlo ....  :D ale pak bych se zeptal proc on-line a pro ne automaticky ?
Protoze app v MT? - Ne nebudeme se prat.

Odesláno

Za chvíli vyrážíme se ženou za kulturou.

Docela se těším, jak se Vojta Kotek popral se ztvárněním pana Wericha - jen mě hněte, že to vypadá, že nám asi v červenci na letní scéně nebude teplo. Ale snad to přežijeme 

Odesláno

Dnes trosku honka ale asi spokojenost.
Dopoledne odvoz brachy do nemocnice v Nachode - prijem bez problemu prijem a oddeleni taky - nova budova uz z casti funguje a musim vysmeknout pochvalu pokoje na urovni personal naprosto v pohode tak ze :super

Pak navsteva v Pl u jednoho znameho prez zeleninu - taky OK jak jinak. Zato v berusce jsem se stydel - fakt sem jezdit NEBUDU a radeji si zajedu prez kopec - kdyz uz.
Co ze tam ti nasi "spoluovcane" predvadeji no NO coment!!!

Pred praci navsteva na dilne - no nepotesilo me to co jsem tusil po te rane mame NE prave ale leve rameno KO tak ze vymena a zase geo v PRAZE - bozinku lehoulinke drcnuti a vic jak pulka prdni napravy po go :D

A zitra ....? Prisel hdd 4Tb tak budeme od rana kopirovat balicek cca 3,7Tb videa za cca 1 a 1/2 roku :( Aby se uvolnilo misto na dvou 2Tb HDD
4K je uzasne ale ......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...