Medvěd Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 Ozzy - tak tos mi mou radost ještě znásobil, páč Galaxa má kompresor umístěný do jednoho z mnoha podpodlahových prostor a já tak nebudu muset řešit jak vyfukovat a následně balit pytel voňavý od spálené nafty ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 já ten pytel budu používat jen s kompresorem na chajdě--pod zvedák musím dávat plech 5mm, jinak se proboří do trávy..., chtěl jsem ho už kdysi, ale nějak se zapomnělo Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 před 21 hodinami, HanysR napsal: Já to viděl asi dva dny zpět naživo a musím říct, že je to neskutečná podivnost. Předchozí generace co má @ozzy56vypadá mnohem lépe. Je zajímavé, že se nám většinou líbí ty předchozí generace.. možná asi trochu stárneme. Za mě se to správným směrem neubírá. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 @Péťa past dorazila a už se snaží na zahradě. Úspěch ale zatím nemám. Past sice už dvakrát sklapla, bez úlovku. Zdá se mi, že ten myšák do pasti před sebou natlačí vždy trochu země a tím past sklapne.. ?? Citovat
Péťa Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 (upraveno) To se naučíš a vychytáš to Já dělám tím vykružovákem vždycky o něco hlubší díru a pak tou kovovou tyčkou ještě vyčistím vodorovné nory, tím se dosype ta větší díra Upraveno 26. prosinec 2020 uživatelem Péťa ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 No však já nepolevím. hned zítra budou další pokusy.. jestli to teda nezmrzne na beton. Citovat
Medvěd Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 před 50 minutami, Petr 3008 napsal: Je zajímavé, že se nám většinou líbí ty předchozí generace.. možná asi trochu stárneme. Za mě se to správným směrem neubírá. U mě se to zlomilo asi kolem roku 2000, možná maximálně 2010 - ale to už opravdu s výhradama. Prostě jak se "eko-bojůvky" dostaly do stavu, kdy je i běžní a normální lidé začali poslouchat a nechávat se jejich "problémy" omezovat, šel pro mě vývoj automobilů (a vlastně téměř veškeré techniky) do kopru - čím míň blbin je potřeba pro to, aby věc fungovala, tím míň se bude kazit a tím levnější provoz bude mít. Současný vývoj ale nsbral přesně opačný směr - navěsíme na jinak jednoduchou věc milion pikačovin, zabalíme je do eko pozlátka a donutíme uživatele, že si to musí kupovat i když je provoz násobně dražší než by musel být a věc vydrží razantně míň Péťa, Charlie 1, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 (upraveno) V zásadě bych souhlasil, až na to, že spousta kurvítek není kvůli eko. Něco je pro bezpečnost, ale většina pro pohodlí. Upraveno 26. prosinec 2020 uživatelem Péťa Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 Před hodinou, Péťa napsal: To se naučíš a vychatáš to Já dělám tím vykružovákem vždycky o něco hlubší díru a pak tou kovovou tyčkou ještě vyčistím vodorovné nory, tím se dosype ta větší díra Ta past vypadá jak, potřebuju něco k máti? Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 mne nejvíce smolí, že výrobci ještě píšou, že lidi to chtěj , to mě fakt beru mory , platíš za něco co nechceš, a ten konfigurátor to je tež fajna fičura Péťa, Medvěd, Charlie 1 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 (upraveno) Jo, Ozzy, souhlas. Taky by Tě zajímalo jestli by se našel takový výrobce, co by povolil nakonfigurovat si takové auto, které by bylo de facto holotou srovnatelnou s auty z před 20ti let? Tzn. žádné start/stop systémy, žádné vypínání válců, žádný e-call - ale prostě jednoduché auto co nemá jinou ambici než Tě dovézt z bodu A do bodu B? Upraveno 26. prosinec 2020 uživatelem Medvěd ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 tak člověk chápe, že co je v zákoně, tak v autě musí být , ale to ostatní si vyberu sám--jsem si myslel pod slovem KONFIGURATOR-- ale někdy si nemůžeš vybrat ani barvu , což už není ani k smíchu Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 No právě.. Nedávno jsem koukal na konfigurátor nových modelů a tam fakt už není z čeho vybírat. Pevně stanovené výbavy, hodně osekané doplňky.. Já bych vybíral hodně těžko a spokojený bych rozhodně nebyl. To co nechci bych mít musel a to co chci mít nemůžu. Citovat
Sawoy Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 před 6 minutami, Petr 3008 napsal: Já bych vybíral hodně těžko a spokojený bych rozhodně nebyl. To co nechci bych mít musel a to co chci mít nemůžu. Takže vlastně typická ženská ... Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 jak píšu nahoře--když si už si nemůžu vybrat barvu, kterou samozřejmě chci taky zaplatit, tak potom k čemu je konfigurátor?? proč si mám kupovat nejvyšší výbavu, nebo motor který nechci, abych dostal požadovanou barvu?? kdysi tohle blbé dělení nebylo, dnes udělají balíčky a když nechceš, tak čau pipi Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 No jasně .. Ale proč mám mít červený auto, když zrovna chci bílý..??? Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 A třeba se ještě dočkáme dob minulých - dostaneš co na tebe vyjde.. pro jednoduchost všechno stříkneme jednou barvou, přidáme povinné asistenty a odjezd.. Citovat
Lihous Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 Treba je ta barva prave pro tento balicek "exklusivni" Pamatuju tusim jednickoveho Superba mozna dvojka ??? Tam byla k "SPORT-LINE" mimo jine jen cervena ale nikoliv metaliza .... Autu slusela ale bylo to jak z jine planety Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 (upraveno) @Petr3008 -- tohle jsem zažil už v 1986 --přijel celý vlak Š 120 v pěti barvách, ,,máme volnou jen bílou a pískovou pane, ostatní jsou už zamluvené , a nezdržujte, nejste tu sám'' , tak byla bílá... Upraveno 26. prosinec 2020 uživatelem ozzy56 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.