Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se dnes po nucené pauze zase trochu pověnoval práci dopoledne jsem udělal objednávku a od oběda do teď jsem byl na dílně. Od před vánoc jsem tam měl rozdělanou novou polici na krabičky s drobným spojovacím materiálem tak jsem ji natřel a ještě jsem přidělal jeden foch do stávajícího regálu.  

Odesláno

Za chvíli budeš pilnější než já - dnes jsem byl krom jedné slabé hodinky poprvé od 22.12. venku. Je tam čerstvej vzduch a jinak jak ten vejlet na severní pól  - nic moc, nedrncalo to, krajina neubíhala ....

Odesláno

Dřu jak mezek , a chystám se na první letošní pracovní sobotu. Už dva dny se chystám vyměnit nějaké ledky v int. auta a nějak se mi do toho nechce.

Odesláno

Dnes dopoledne jsem ometl 20cm sněhu ❄ z Bobíka, že prý odpoledne pojedeme na nákup. Pak přišla žena, že jede s pantátou, abych nemusel s tou rýmou nikde courat... To mám hodnou ženu 😂 ,ale moha to říct dřív ☠🤣

Odesláno (upraveno)

no pokud to nebyl prespolni beh na lince v nejake robotarne tak bych to nezverejnoval aby na to neprisla manzelka :P

EDIT:  tak sem nasel v telefonu skoro 19 tisic kroku - cca 14 km bylo to 10 zari tak sem premyslel co to bylo
a on to byl prvni skolni den holek pak cesta do mesta na zmrzlinu a prochazka po meste

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Už jsem si vzpomněl.😃

Dělal jsem 12ku a zavřeli nám kvůli rekonstrukci průchod na vedlejší halu, kde sedí soudružka vedoucí a ten den byla ještě víc jeblá než obvykle 🙃

A jako mistr na výrobní lince v auromotive se někdy naběhám (když se něco kaká) 😂🤣

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

Na krokovani jsem mel nejake externi hodne asi nepresne zarizeni ale denne me to ukazalo od 12 do 16km s tim ze na parkoviste to mame cca jednu cestu prez kilometr :C(
Kazdy den kdyz odpocitam nejakou nepresnost rekneme 1/4 jsem taky na zajimavem cislu.

Odesláno

taky sem mel aplikaci kterou sem musel spoustet
tahle je automaticky a mozna celkem sedi protoze kdyz kouknu na 27 kdy jsme byly na prochazce tak to cca sedi usli jsme 7,8 km ale za cely den mam nachozeno 9,55 kdy rano jsem byl v obchode a nekolik stovek metru bylo chozeni po baraku

Odesláno (upraveno)

Tak že rada jak si DO..... páteční večer 😡😡 Psal jsem že se chystám veměnit zbytek ledek v int 508 , no inu nedočkavost se vyplácí. Jdu teď před chvilkou vyměnit jednu do kufru na zkoušku, inu šlo to hladce udělám i tu druhou , no jdu i na tu netopíří polohu na středovém tunelu vzadu , zbývají už jen ve dveřích a u nohou vepředu , ve dveřích OK netopíří poloha u nohou řidiče u nohou spolujezdce a zbývá pohodička ve dveřích spolujezdce . Je tma, mokro dělám to na ulici za rozsvícených w5w  tak že vyndavám horké žárovičky. Kurňa poslední byla tak teplá že jsem jí nemohl vyndat prstama tak jsem použil šroubováček na vydloubnutí 😪😓 Jiskra a tma , nesvítí to ani u řidiče ............... Auto uvidím za světla až v pondělí , mám dva krásné dny ve kterých budu přemýšlet co s tím 😡 Raději jsem měl napsat že jsem nedělal vůbec nic !!!

Upraveno uživatelem Davidak79
Odesláno (upraveno)

doufám že se vypálila pojistka , ale za tmy na to dnes nesáhnu !!! :D Jinak jsem odemykal zamykal otevíral zavíral a nic

Upraveno uživatelem Davidak79
Odesláno

Kdyz se plynovej kotel zepta - "cojsi pro me udelal v lete ? odpovim mu nic jako kazdy rok" :D
Ano dnes od zhruba 4,00 byl pokus o "presvedceni" ventilatoru aby nam jeste alespon par dnu foukal - ee rozhodl se ze proste ee.

Myslim ze to  bylo pred rokem kdy jsem resil podobnou vec.Nu cas sel letel .... a ja si dnes zajel pro jine nove pro jistotu s regulaci do nejakeho velkoskladu
u Hermanova Mestce a me prekvapeni bylo ze byla i ochota dnes neco prodat navic skald mel inventuru.

Je po vymene a snad zase budeme alespon dalsich 10roku topit.

IMG_20190105_130416.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...