Zodiak Odesláno 21. listopad 2018 Odesláno 21. listopad 2018 (upraveno) Netušil jsem, že by věc za celkem nerozumnou cenu měla dělat takové rošambó... Mám k tomu záručák, tudíž - podělá se = reklamace. Upraveno 21. listopad 2018 uživatelem Zodiak Citovat
pesastor Odesláno 21. listopad 2018 Odesláno 21. listopad 2018 @Zodiak v pripade vylitani vaty a jeji vzasne nedoplneni je Ti zarucak platnej jak mrtvymu holinky! To mas neco podobnyho jako by chtel reklamovat vylagrovany auto s tim zes nekontroloval a nedoplnil vcas motorovy olej. Citovat
Zodiak Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 Pokud je to v záruce, tak to tedy rozhodně rozebírat nehodlám, mavíc mrkni pořádně na fotku, je to zanejtovaný, tak se do toho asi bez následků těžko dostanu. Citovat
Fruktis Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 Uhasil jsem požár nevraživosti mezi tchyni a manželkou...příště se radši prihlasim na ironmena..budu míň vyšťavenej.. ozzy56, Klemoň, pesastor a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 Máš moje plné pochopení. Musím říci , že je to jeden z nejnáročnějších diplomatických úkolů . . . Kór když to bylo jako v mém případě mezi matkou a manželkou . Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 @Klemoň No jako doufám že už to nikdy řešit nebudu...NIKDY...NIKDY... Citovat
Klemoň Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 No my jsme kvůli tomu měli rozhádanou dovolenou a trvalo to snad rok než si to tak nějak sedlo . . . No comment Citovat
Sawoy Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 před 31 minutami, Fruktis napsal: @Klemoň No jako doufám že už to nikdy řešit nebudu...NIKDY...NIKDY... To záleží na tom jak rychle pochopíš že je to a) smrtelně nebezpečný b) úplně marný a zbytečný Citovat
ozzy56 Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 ráno jsem v Kaufu koupil 4 flašky rumu Republika v akci -- život zas bude nějakou dobu hezčí Citovat
Klemoň Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 No já mám doma originál rum Legendario z Kuby. Když říkám originál tak tím myslím opravdu dovezený z Kuby , vezený ve starém Chevroletu a zahřívaný na prsou mladé Kubánky. regius, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 @Klemoň to je snad i škoda vypít ne? Citovat
Klemoň Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 No mám ji od letošního léta a zatím jsem ji nechal být. Ale skladovat to nemá smysl . . . Až se najde někdo kdo ocení tu autenticitu , tak ji ztrestáme . Sám to dělat nebudu . Když mne honí mlsná tak si dám Honey Jacka nebo víno. Fruktis ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 ta Republika není špatná, tak jsem se předzásobil Citovat
Klemoň Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 No někteří to trochu přirovnávají k Morganovi . . . Já to ale ještě nepil . . . Citovat
Sawoy Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 před 33 minutami, Klemoň napsal: No já mám doma originál rum Legendario z Kuby .... zahřívaný na prsou mladé Kubánky. před 22 minutami, Klemoň napsal: ... mám ji od letošního léta .... ... a.ta Kubánka byla mladá když se narodil Castro viď? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 Ty jsi tam byl taky ? Sawoy ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 Ne ale myslím že mladý Kubánky na Kubě nejsou Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 (upraveno) před 1 hodinou, Klemoň napsal: No někteří to trochu přirovnávají k Morganovi . . . Já to ale ještě nepil . . . Z Morgana to má akorát tu barvu (Teda z Morgana Spiced), jinak je to uplně něco jinýho. Je to rum ve kterým se měsíc válely rozinky a ještě nějaký přísady, má nasládlou chuť a moc dobře se to pije. Se hlásím na to ztrestání kdyžtak Pár českejch jsme už vypili tak zkusime i tu z Cuby . Teda ale taky záleží kterej máš, je jich trochu víc - https://www.alkohol.cz/legendario/ Klasika je 7 letej Elixir a nebo 9 letej Aňejo Upraveno 22. listopad 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. listopad 2018 Odesláno 23. listopad 2018 Dnes nad ránem jsem se vrátil z pracovní cesty. Při které jsem odhalil některé své limity, některé jsem dokázal překonat. A došel jsem i k celkem zajímavým zjištěním. Jak většina ví tak jsem momentálně na volné noze a ve stadiu hledání dalšího uplatnění. A tak jsem v rámci tohoto hledání přijal nabídku od známého a se skorobráškou jsme se nechali ukecat jako brigádníci k jeho dřívějšímu zaměstnavateli. A od pondělí jsme pro ně rozjížděli zkušební provoz na kamionové lince. Pro nejmenovanou firmu jsme vozili zboží mezi jejich sklady z CZ do SK a zpět . V CZ jsme se motali Zdiby - H.Počernice a na SK v Senci u Bratislavy, V nočních hodinách naložit v CZ a ráno být v SK a obráceně dopoledne naložit v SK a v podvečer být zpět v CZ. No zážitků za ty skoro čtyři dny mám spoustu až to vše trochu vstřebám tak o tom asi napíšu povídku. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.