Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Netušil jsem, že by věc za celkem nerozumnou cenu měla dělat takové rošambó...  Mám k tomu záručák, tudíž - podělá se = reklamace.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

@Zodiak v pripade vylitani vaty a jeji vzasne nedoplneni je Ti zarucak platnej jak mrtvymu holinky!   To mas neco podobnyho jako by chtel reklamovat vylagrovany auto s tim zes nekontroloval a nedoplnil vcas motorovy olej. :roker 

Odesláno

Pokud je to v záruce, tak to tedy rozhodně rozebírat nehodlám, mavíc mrkni pořádně na fotku, je to zanejtovaný, tak se do toho asi bez následků těžko dostanu.

Odesláno

Máš moje plné pochopení.  Musím říci , že je to jeden z nejnáročnějších diplomatických úkolů . . .      :ticho          Kór když to bylo jako v mém případě mezi matkou a manželkou .   :(

Odesláno
před 31 minutami, Fruktis napsal:

@Klemoň

No jako doufám že už to nikdy řešit nebudu...NIKDY...NIKDY...:roll

To záleží na tom jak rychle pochopíš že je to

a) smrtelně nebezpečný

b) úplně marný a zbytečný

Odesláno

No já mám doma originál rum Legendario z Kuby.    Když říkám originál tak tím myslím opravdu dovezený z Kuby , vezený ve starém Chevroletu a zahřívaný na prsou mladé Kubánky.  :mad:

Odesláno

No mám ji od letošního léta a zatím jsem ji nechal být. Ale skladovat to nemá smysl . . .  :bojim  Až se najde někdo kdo ocení tu autenticitu , tak ji ztrestáme .  :roker        Sám to dělat nebudu . Když mne honí mlsná tak si dám Honey Jacka nebo víno.  :mrk

Odesláno
před 33 minutami, Klemoň napsal:

No já mám doma originál rum Legendario z Kuby .... zahřívaný na prsou mladé Kubánky.  :mad:

před 22 minutami, Klemoň napsal:

... mám ji od letošního léta ....

... a.ta Kubánka byla mladá když se narodil Castro viď? :D:D

Odesláno

Ne ale myslím že mladý Kubánky na Kubě nejsou 

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Klemoň napsal:

No někteří to trochu přirovnávají k Morganovi . . .  :myslim       Já to ale ještě nepil . . .

Z Morgana to má akorát tu barvu (Teda z Morgana Spiced), jinak je to uplně něco jinýho. Je to rum ve kterým se měsíc válely rozinky a ještě nějaký přísady, má nasládlou chuť a moc dobře se to pije. Se hlásím na to ztrestání kdyžtak :D:D 
Pár českejch jsme už vypili tak zkusime i tu z Cuby :D.

Teda ale taky záleží kterej máš, je jich trochu víc - https://www.alkohol.cz/legendario/

Klasika je 7 letej Elixir a nebo 9 letej Aňejo

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Dnes nad ránem jsem se vrátil z pracovní cesty. Při které jsem odhalil některé své limity, některé jsem dokázal překonat. A došel jsem i k celkem zajímavým zjištěním. Jak většina ví tak jsem momentálně na volné noze a ve stadiu hledání dalšího uplatnění. A tak jsem v rámci tohoto hledání přijal nabídku od známého a se skorobráškou jsme se nechali ukecat jako brigádníci k jeho dřívějšímu zaměstnavateli. A od pondělí  jsme pro ně rozjížděli zkušební provoz na kamionové lince. Pro nejmenovanou firmu jsme vozili zboží mezi jejich sklady z CZ do SK a zpět . V CZ jsme se motali  Zdiby - H.Počernice a na SK v Senci u Bratislavy,  V nočních hodinách naložit v CZ a ráno být v SK a obráceně dopoledne naložit v SK a v podvečer být zpět v CZ.   No zážitků za ty skoro čtyři dny mám spoustu až to vše trochu vstřebám tak o tom asi napíšu povídku. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...