Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vcera odpoledne chvilku s veteranama v Opocne.
Dnes dopoledne na jednom "z prilehlich parkovist" OC v Nachode pomerne hlasite prez stazene okenko vysvetlil jednomu ridici BeeEmWee ze prednost z prava plati pro vsechny - doslova na me najel a jeste rozhazoval rukama   :D  .....

Jinak priserne teplo tak ze prezivam ....
No a tesim se po dovolene "zase" do te nasi prace - mame stesti zrovna odpoledne ;) a 6x tak to bude TOP obzvlast pokud bube tak pekne teplo.

Odesláno

Že se vůbec u obchoďáku rozčiluješ, když už tam jedeš, to holkám tluču doma do hlavy kolem dokola, když pospícha nech ho jet. Nebudu muset alespoň nic opravovat. Přijedou z vesnic okolo a neberou to v potaz, bláznivé akce je berou více. 

Odesláno
Před hodinou, Milan+ napsal:

Asi to nečtou, co? 

Jak by mohly když jsou tam? Ale jinak ... klidně. Žena se zasměje a puberťačky přinejhorším řeknou že jsem trapnej ... WTF ... OMG apod.

Odesláno

No ja bych se nehadal resim to vetsinou tak jak pisete - poustim - "ale" jel rychleji nez bylo zdravo a brzdit proste nehodlal - asi proto ze mel bmw a ja jen peska  ..... :myslim
A pozor nebylo to mlade jak je v teto znacce bezne ...

Odesláno

vcera s kolegou vyjimecne v praci - od hlavaku do holesovic na sobotni provoz cekacka na 30 minut minimalne - OK vytrpel sem to 1x pak sjizdim do ulice Na Porici
asi za hodinku sem to vzal ulickama bohuzel sem kousek musel po tom nadjezdu zase do te same ulice
z prdele rikam kolegovi - to by byla prdel preskocit tu hromadu nasypaneho sterku - najednou z leva neco maleho cerveneho s blondynou za volantem - a skoro sem v te hromade sterku skoncil kdybych to strhnul vic
ta krava ani nekouka a pres plnou caru do vzala do odbocovaku

druhy pruser asi o 4 hodiny pozdeji kdy jsme se rozdelily s tim ze kolega dojede svym sluzebakem k nam na kafe
prijedu domu a hned hlasi - sem bez spojky takze v pondeli rano odtah na firmu

a do tretice - konecne se chystam probudit evasiona k zivotu a dostat ho zase do provozu - ve stredu nastartuje smes naturalu a E85 a v sobotu ani nesktynul -
dnes
vstriky ven - OK
svicky ven - OK
palivak ven - OK
cerpadlo na primo - OK
cerpadlo jede ale netahne palivo asi ta sracka babisovska rozpustila ten stary benzin a ucpala sitko - doufam

nejhorsi je ze u Eviny/806 je nadrz pod autem bez pristupoveho otvoru takze nadrz musi dolu

hold vikend fakt skvelej !!!

Odesláno

Tak nejak to bylo ale prezili jsme to auta mame cela tak snad si pan uvedomil ze na parkovisti je to trosku jinak - a pokud ne tak mu preju aby potkaval jen klidne ridice :)

Odesláno

Nejsem nějak hákliv na zmiňování věku ale s ohledem že jsem se do této kategorie na jaře také zařadil tak bych byl s podobnými řečmi také opatrnější. I když věk je jen číslovka v občance. Někdy se cítím na 18 jindy na 99 ale většinou je to tak nějak v normálu.

Odesláno (upraveno)

Co hur je tam dodatkova znacka ktera na tuto prednost / dnes uz celkem vzitou / v arealu parkoviste upozornuje.

A k veku kolegove bez mala uz 50 tak ze taky zadna slava  :papa

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

nic proti veku ale prijde mi nejhorsi kategorie jsou
chlapy
18-25 BMW,  PASSAT, Skoda OFCE 1,9TDi
26-40 cokoliv nad 2 litry obsahu nejcasteji BMW, AUDI 2,5 TDi (SUPERB)
41-60 Alfa, BMW, AUDI, PASSAT, atd
61-99 cokoliv co ma 4 kola a volant

zeny
18-40 cokoliv co ma 4 kola a volant
41-99 cokoliv co ji manzel koupi - priklad jedna cca 70+ jezdi u nas v cervenem malem aute mozna Getz prechod pro chodne asi nezna 2x sem uprostred prechodu a ona stale jede a nezajem ze jsem uprostred silnice - jediny rozdil je ten ze zalezi kudy meoblede - ale to zalezi jak daleko sem ten prechod uz presel - a mam 2 lidi co se jim stalo to samy

Odesláno
před 1 hodinou, Havlicek.Lukas napsal:

od 40´+ to je jeste horsi to kouka jen rovne cokoliv co je vic jak primej smer to nevidi

Vrrrrr ... :bacha .... a myslím že tu nejsem jediný 50+ s podobným názorem :roker

Jiní slovy: od určitého věku (řekl bych právě asi tak 40+ soudě podle sebe) to vůbec není otázka.věku. Věkově příslušní mi porozumí, ostatní si musí počkat. Někteří možná marně :D

Odesláno
před 1 hodinou, Havlicek.Lukas napsal:

nic proti veku ale prijde mi nejhorsi kategorie jsou
chlapy
18-25 BMW,  PASSAT, Skoda OFCE 1,9TDi
26-40 cokoliv nad 2 litry obsahu nejcasteji BMW, AUDI 2,5 TDi (SUPERB)
41-60 Alfa, BMW, AUDI, PASSAT, atd
61-99 cokoliv co ma 4 kola a volant

zeny
18-40 cokoliv co ma 4 kola a volant
41-99 cokoliv co ji manzel koupi - priklad jedna cca 70+ jezdi u nas v cervenem malem aute mozna Getz prechod pro chodne asi nezna 2x sem uprostred prechodu a ona stale jede a nezajem ze jsem uprostred silnice - jediny rozdil je ten ze zalezi kudy meoblede - ale to zalezi jak daleko sem ten prechod uz presel - a mam 2 lidi co se jim stalo to samy

Cokoliv 20-důchod v dodávce :D

Odesláno
před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

Nejsem nějak hákliv na zmiňování věku ale s ohledem že jsem se do této kategorie na jaře také zařadil tak bych byl s podobnými řečmi také opatrnější. I když věk je jen číslovka v občance. Někdy se cítím na 18 jindy na 99 ale většinou je to tak nějak v normálu.

ještě máš do chlapů daleko:D

Odesláno

@Sawoy myslím že tahle myšlenka by se měla tesat do kamene.

Je fakt že podobné s prominutím bláboly jsem z huby v Lukášovo letech pouštěl taky často no spíš když jsem byl ještě mladší. Do jisté doby pro mě bylo sci-fi taková číslovka u věku začínající  pětkou a šestkou no však to byli důchodci který neměli páru o světě a žili si ve svých dimenzích. Pak postupem času mi to nepřišlo jako taková sci-fi číslovka od 5 no a dnes asi jak jsem dozrál tak říkám i o chlapech jejichž číslovka začíná 6 že to jsou kluci.   Dá se říct že velká poznání v tomto směru jsem získal prací u DP kde byli kolegové věkově velmi širokého spektra a poznal jsem tam spoustu " kluků " o kterých si troufnu říct že to jsou celoživotní rošťáci v dobrém slova smyslu přestože mají v občance číslovku s šestkou na začátku pak jsem tam poznal i kluky mladší než já o kterých bych tohle v životě neřekl protože ty byli ještě před třicítkou zapšklí a dá se říct že ty spadly do důchodcovských manírů v okamžiku kdy jim bylo 18.   A pak dost kluků který tzv. honili ujíždějící vlak....  A proto si myslím že 40 + je jen číslovka a důležitý je jak se ten člověk cítí. Jedna známá říká no a co už jsem recyklovatelná na dvě dvacítky popravdě o té recyklaci mluví  už od třiceti s tím že tehdy říkala no a co už jsem recyklovatelná na dvě holčičky který už můžou.  A já když se mě někdo ptá říkám že jsem dvacetiletej kluk s dvacetiletýma zkušenostma.  A někdy si tak říkám kdybych jako měl ten Arabelin prsten  a mohl s ním otočit a posunout se třeba v čase zpátky tak si říkám že to vlastně nepotřebuju. Že bych stejně asi nic neudělal jinak.

Odesláno

@Milan+  z mého pohledu abych se zařadil do kategorie " chlapů " tak chybí jedna jediná věc. Stromů jsem v dobách učňovských zasadil na dvou pasekách dnes už by to mohl být pěkně vzrostlý les ( jen kdybych si pamatoval kde ho hledat), dům jsem sice nepostavil vlastníma rukama udělala to firma ale za moje peníze a já se snažím ho zvelebovat svejma rukama. Takže teď fakt ta jedna jediná věc. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...