Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
V 5/14/2017 at 9:13, radim.1008 napsal:

Dík, ještě je jeden takový štůsek na zahradě, o něco větší, ze kterého se už letos bude řezat. :D Z vody strach nemám, i při povodních v roce 2000 bylo u nás koryto plný tak do 2/3. Ono se to nezdá, ale je poměrně hluboké a široké. ;)

Pekna zasobicka :)

Odesláno

V lese už je zasazena nová. Jen se nejspíš nedočkáme dřeva, max z probírky.
Dnes jsem měl velký plány, nakonec obroušený a natřený hřeben, a jeden bok. Nešlo to tak rychle, jak jsem si představoval. Plus umytý auto na víkend. Zase je modrý. :D

Odesláno

Týdnu jsem byl koupil koberec,rozebral jsem ložnici vyházel skříně vyluxoval do čistá podlahu vymalovat krásnou bananovou barvou ,natahnu novej koberec 

Zítra pokud bude dobře ulozenej koberec,tak dám lišty hranovy a teď budu čekat asi do středy az přivezou novou ložnici 

Mám toho docela dost za ze den,teď jsem povečeřel hemenex a jdu spát, ráno brzo vstávám 

Odesláno z Samsung J 5 

20170518_223503.jpg

Odesláno

Uzivam si kolegou z prace .....
Jen neni pripojeni wifi maji ale na muj praprastalety mininotas s W XP tam proste nefunguje :(
It pracovnik neni a UFOn sice ma 100% signal ale kvalita je uspesne na 0% a nacist stranku seznamu.cz za peknych 45min me neba.
Tak ze relax ve vsem - bomba.

160520171689.jpg

Odesláno
Před hodinou, Havlicek.Lukas napsal:

Pan andrejko babis

A to je kdo ten andrejko ? Máme ho znát ?

Odesláno
před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

Pan andrejko babis

S ním bych se zrovna moc nechlubil,byl u nás ve firmě také.Ani jsem tam z Paky na zakladnu  nejel.Dokonce mu u nas zašívaly kalhoty,jelikož povolil šev. A když od sousedky vím jakým způsobem získal firmu jejího zaměstnavatele,ted už jsou oba v důchodu,tak jim to je jedno,tak ten jeho usměv je jen řádná přetvářka.

Odesláno

A jak bylo na letišti? 

Tady kousek za městem 7km ,měli dneska lítat balóny a neviděl jsem ani jednoho, asi měli blbý počasí, bylo jen pár aut a lidu, žádnej balón ani nafouklej, nic,jen tam bokem stály  dvě malý letadla 

Odesláno z Samsung J 5

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...