Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 12 hodinami, oddie napsal:

Vykopal jsem se z postele a pustil práci, teď to bude asi 10 hodin pracovat samo, aneb dřinu strojům :)

Kde se dá ta mašina koupit....? :D

Odesláno (upraveno)
V ‎30‎. ‎12‎. ‎2016 at 22:36, RichVa napsal:

S LED reflektory jako jediným osvětlením pracovních prostorů opatrně - může se stát, že neuvidíš roztočenou rozbrusku nebo vrták či jiné nástroje. Stroboskopický jev je sviňa.

Není to jediný zdroj světla je to jen doplňkové světlo. Už jsem ho i vyzkoušel a asi se budu zamýšlet že bych sehnal nějakou starší lampu ze které bych amputoval svítidlo a transplantoval bych tam ten reflektor aby byl trochu více využitelný. Nějakou takovou : http://aukro.cz/stolni-kloubova-lampa-i6664316122.html  samozřejmě že ne za takovou cenu.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

Ráno v 7hod a teď po nějakých 8956 krocích zhruba ve 20ti cm sněhu  ,poznáte rozdíl :D

Odesláno z Samsung J 5

20170105_153952.jpg

20170105_153847.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno (upraveno)

Zkolaudoval jsem dílnu... Bylo to náročný..

Upraveno uživatelem KoudaK
Odesláno

Tak já  od pátku mám " chcípavku ",paralen,coldrex čaj s medem, coldrex včera došel, tak  dneska ráno jsem zkusil babskou radu, včera o tom mluvili i ve zprávách, jemně nakrájená cibulka smichaná s medem, jsem zvedavej  jak to bude chutnat a jakej to bude mít léčivej efekt, zkoušel jste to už někdo?

Odesláno z Samsung J 5

20170108_111427.jpg

Odesláno

Já jen Paralen 500 a čaj. Dnes jsem ráno zatopil, vyhrnul sníh, nasypal kotel uhlí, natáhl se na gauč, po obědě jsme se šli vyvětrat, teď jsem opět nasypal kotel uhlím a jdu zpět na gauč. :D

Odesláno

Tak zkušenost je taková,že prvních 6 lžiček je dobrejch, další už jsou sladký a pak další už jsou vošklivý :nevim,takže, zas může někdo přijít na nějakou vychytávku :bacha

Zatím jsem se do dneška,vlastně včerejška vždycky čistil paralenem a čajem a budu tak činit vždycky když na mě něco poleze 

Klasika je asi nejlepší, čaj s citronem a medem a paralen  ,nebo čaj coldrex 

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno (upraveno)

Vendi, už bys mohl vědět, že všechny respirační nemoci se kurýrují podle chlapských rad, a né podle babských :), takže musíš vypít min. půl litru slivovice a pak jít spát--ráno vstaneš určitě zdravý, ale báby můžou převlíct postel, protože se dost zpotíš...:papa

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)
před 37 minutami, ozzy56 napsal:

včera jsem si udělal radost a koupil tohodle draka :), už se těším na jaro :super

Tak to bych uměl za lepší cenu silnější a větší záběr s dopravou až domů.ta jejich masirka reklama dělá své.

Upraveno uživatelem minimaxa
nešlo by to citovat bez toho šílenýho odkazu?
Odesláno

ano, kdyby teď neměli tu akci, tak ho nekoupím, jenže sleva byla docela dobrá:), jinak silnější traktor nepotřebuju a přivezou ho taky až na zahradu kdy budu chtít

Odesláno

Tak každý si vybere podle svého,jak jsem psal,jen mě překvapuje jak jim lidi věří tu šílenou slevu co píší a konkurence je na tom prakticky  stejně i bez slev.:)

Odesláno

tak asi poslední půlrok se těm traktorům dost věnuju (na netu) a za původní cenu by Mountfield neměl šanci,:) což jsou si velmi dobře vědomi (známý tam prodává), ale teď v akci ten můj vybraný traktor nemá sobě rovnou konkurenci v technických parametrech a za tu cenu--to jsem si 100% jist :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...