Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes se slavilo a baštilo,vnouček slavil 4 narozeniny ,které má zítra,já mám dnes,tak se to spojilo na dnešní den,dort,chlebíčky,takže dneska už jíst nebudu,jsem plný :D

odesláno z Lumie

Odesláno

Byl sem si přehlásit mazla na mě a dal sem mu nové pražské SPZ... :) Teď ještě nové rámečky :)

e5886a67121c8ce441b66b855efd4a14.jpg

Odesláno z mého Samsung Galaxy S4 Mini pomoci Tapatalk

Odesláno

Byl sem si rano pro holter (bo ako sa tomu nadava), aby mi 24h meril tlak... Hold asi budu muset nechat rizeni autobusu pac mi ten tlak nebezpecne stoupa... A to stve... :( 

Odesláno

Hele pritelkyne je doma :D to jest 70km ode me takze to nehrozi :D jen sem se rozciloval kvuli tatovi :) Spis si myslim ze to mam preventivne aby doktorka vedela co a jak kdyby se mi to vratilo :) Asi by to chtelo zmenit praci... Treba se postesti v breznu :) Presedlam na 20 mistny Sprinter :)

Odesláno

Taky sem ho měl asi před 5ti lety, a doktorka říkala že mám dělat úplně vše co bych normálně dělal, a tak sem i večer trochu zašpásoval, doktorka to tam poznala, a dokonce mě říkala že je to dobře, že aspoň byli výsledky i se zátěží, teda asi jen 5 minut a aspoň něco :D

Odesláno

Asi by to chtelo zmenit praci... Treba se postesti v breznu :) Presedlam na 20 mistny Sprinter :)

Hele a jak to dopadlo u nás jak jsem Ti posílal číslo nedomluvil jsi se nebo chceš opravdu na takový prdítko. Chvilku jsem s dvacítkovým Sprinterem jezdil na vedlejšku a nic moc se mi to nelíbilo. Nejvíc mě sra.. transfery z/na letiště z pražskejch hotelů. Ale transfery z krumlova to bylo jiný kafe.

Odesláno (upraveno)

Hele já se ted potrebuju zahrabat na Sprintera vozit turisty aby se mi srovnal ten tlak... Pac me fakt brutálně ti kastani nevdecni vytáčeji... DP bude vždycky a mužů tam kdykoliv zavolat :) každopádně ti dekuju ještě jednou ;):)

Odesláno z mého Samsung Galaxy S4 Mini pomoci Tapatalk

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek. Děkuji, Péťa
Odesláno

Jo tak to chápu já bych to taky vyměnil už se i něco hodně zajímavýho rýsovalo ale nakonec když jsem zvážil pro a proti tak mi vyšlo že zatím je pro mě nejlíp zůstat u DP. A ještě počkat, protože ta doba kdy si bude vybírat firmu řidič a ne firma řidiče a pokud si firma bude chtít udržet schopný šoféry tak je bude muset začít platit jinak než teď, není tak daleko jako se to zdálo před rokem nebo dvěma.

A dneska jsem jel rodičům pro koberce pomohl tatíkovi vyklidit ložnici, stáhnout starý koberec. Teď tam tatík maluje a asi v neděli budeme pokládat nový koberec.

Odesláno

Dopoledne jsem coural po H.Brodu,před polednem jsme přijeli,najedli se ještě že jsem si musel odskočit,na zemi byla půl metrová louz vody,bylo slyšet tapkani vody ve stupačkách,následovala chůze do patra k sousedovi nademnou a oznámit mu,že mi kape voda od něho,zjistil,že je prasklá priivodni trubka,asi po hodině sehnal číslo na domovníka,ten sehnal asi za hodinku servizaky,zítra přijdou opravovat teplou vodu,hlavně aby to rychle udělali,protože se musí zastavit celá stupacka pro celou naší větev

odesláno z Lumie

Odesláno

Zítra jedu "na výlet" do Rožnova pod Radhoštěm - povezu ze servisu nějaký přístroj za víc než mego Kč. Pan profesor se skoro urazil, když jsem mu dnes mailem potvrzoval, že mu tu vývěvu zítra určitě vyzvednu .....

"Dobrý den pane Svobodo, děkuji předem za dovoz zařízení. Jenom pro úplnost, nejedná se o vývěvy, ale o stolní naprašovací zařízení v celkové ceně cca 1.000.000,- Kč.
Děkuji, s pozdravem "

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...