Vena garážmistr Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 Před chvilkou jsem dovezl předčasný dárek k narozeninám které mám koncem března. A díky tomuto dárku se moje garáž může přejmenovat na skromně vybavenou autodílnu. Přivezl jsem si 3t zvedák dlouho jsem sháněl nějaký používaný protože nový stojí raketu ( neakční cena kolem 30 tis.) Mě vyšel na 12500 + nějaká drobná protislužba. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 No to asi nestojí tolik, před 5 lety jsem ho přímo v Velkém Meziříčí kupoval za 13 000,- s DPH. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 Jediná firma která ho nabízí na internetu ho má zde:http://shop.smartcoatings.cz/katalog/cz/zvedaky_671/produkt/autolift---naklapeci-zvedak-3000kg měli jsme ho před skoro 20 roky na učilišti stejná konstrukce jen tuten má ještě tři kolečka aby šel snadno zasunout pod auto. A tehdy stál něco okolo 15 tis. Takže jsem rád že jsem ho sehnal za tyhle prachy ten klučina si ho koupil na dílnu a zvednul na tom asi tři auta a teď dílnu pouští a vybavení které se mu nevejde do garáže prodává. Citovat
Milan+ Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 Tak třicet to opravdu nestojí http://www.naradi-pro.cz/nuzkovy-zvedak-preklapeci-hanttechnik Citovat
Milan+ Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 Jináč momentálně dělám rozvod tv signalu ve spodním patře, kdybych to náhodou po instalaci kuchyně pronajmul. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 Nehoupaci jsem sehnal od jednoho manika z xantia klubu za 3000,- skoro nepouzivany. S prodejem 207 jsem ho prodal bo na ix35 bych si snim netroufl.resp ten zdvih by nemel vyznam ani na prezuti Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 dnes jsem dělal pořádek a natrefil jsem na vystřihovačku závodního tahače LIAZ,měl jsem ho víc jak 15 let,Šimon ho chtěl zlepit tak jsem se do toho pustil ještě máme doma policejní auto ze srazu v Liberci-kdo byl tak ví byla tam PČR a pro děti tam byli nějaké věci . . . to až budeme stříhat,skládat,lepit,tak to mě u toho klepne . . . máte ji už někdo hotovou? Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 (upraveno) V pátek předán od středy stávkující PC Péťovy, následně odjezd na zabijačku do Orlického Záhoří. Dnes vyzvednutí popraveného PC v Hronově spojené s obědem a cesta domů. Péťovy tímto děkuji. Upraveno 7. únor 2016 uživatelem Medvěd Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 dneska bylo hlídání dvou prcků,ten starší měl dneska zápasy okresním městě,,vyhráli boj o první místo,měli tři zápasy,hráli už od rána od10 hodin,skončili ve čtyři odpoledne,opět přinesl už po druhý zlato,jsou to šikovný kluci ráno jsme s maminou připravovali oběd svíčkovou až zapasnici ,kdy vydavaji takovy energie,přijedou aby se pěkně najedli ,odpoledne. jsem pustil pohádky ykacera a odpočívali jsme všichni,mláďata po chvilce usnula tak byl klidek pohoda,pak jsem si stáhnu nejakky fily a teď vecir jsem kouknul na Rychle a zběsile 5, dobrej filn já si stáhl film rychle a zběsile 5. ,před chvilkou jssem dokoukal,musím říct ,super film odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 Začnu včerejškem,byl jsem v Ledči u doktora,dal mi jiný pilulky než jsem do teď měl,ráno jsem si jeden vzal,no a zjistil jsem že je to nějakej driják,tak jsem celý dopoledne odpočíval v poledne jsem vyrazil do města na nákup,nakoupil jsem ingredience a po příchodu domu sem se pustil do salátu bramborového,takže zítra bude řízek k obědu,salátek už se chladí na balkoně,vyměnil jsem olej ve fritaku,nastrouhal z rohlíků strouhanku,ráno obalim plátky masika a bude se smažit,to bude mamina koukat ,až se za ni stavím v poledne s obědem odesláno z Lumie Citovat
FrantaCV Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 Po dvoudenním martýriu jsem opět zprovoznil pro známého 10 let starý NTB "AUŠUS". W-XP nahradil W-7, ale najít ovladače to je běs a víc než 200 aktualizací, které většinou vyžadují restart.... Málem jsem si ukousal nejen nehty, ale i prsty. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Ve čtvrtek a v pátek jsem měl pravidelné volno. Ve čtvrtek jsem ráno dořešoval reklamaci pračky pro kamarádovo babičku. Pak jsem byl zalezlý v garáži a tvořil jsem, po obědě jsem zapřáhnul vozejk za 807 a s druhým kamarádem jsme vezli vyřazené radiátory ke společnému známému na šroťárnu. Pak jsem ještě chvilku tvořil v garáži. V pátek jsem se ráno opět zavřel v garáži a dokončil jsem čtvrteční práci nainstaloval jsem novou pracovní desku na ponk, dotřel jsem ponk a douložil jsem nějakou droboť co jsem měl venku z důvodu nedokončeného ponku. Teď už zbývá jen vymyslet jeden regál nápad zrealizovat, nainstalovat ještě nějakou elektroniku a budu v garáži moct vegetovat třeba celý dny. Když bude teplo protože instalaci topidla jsem zatím odložil. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 na postudo kaufudomuna STK do Kolina - zavrenona STK do Velimy - moc aut predemnoudo tescadomuvycistit kyselinou citronovou chladici okruh v Tranzitu cislo 3a ted se chystam varit obed Citovat
vendelinek Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 po ránu vaření pečení smažení už je hotovo,za chvilinku jdu baštit a pak dovezu mamině oběd do práce Citovat
Haryk Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 (upraveno) dneska relax, návštěva Velkých Losin termál http://www.termaly-losiny.cz/24849-vnitrni-termalni-bazeny Upraveno 13. únor 2016 uživatelem Haryk Citovat
Medvěd Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 (upraveno) Po celodenním poletování mezi obchody s nábytkem v matičce Praze koupen nový stolek do obyvaku. Občas si taky rikam, jestli ten šokiálizmus, kdy byl člověk nucen vzít to co zrovna je nebo smolík, nebyl v něčem lepší .... Nakonec tedy vybrán tento kousek - http://www.moebelix.cz/ob-vac-pokoje/konferen-n-stolky/c2c6/konferen-n-stolek-bern.produkt-000096011601 - jeden by ani neřekl, jak se zcela jasnou specifikací (konferenční stolek zvedací v rozmezí 50 - 70 cm a v tmavém designu) zúží výběr. Nakonec tedy tmavý není, ale ta šedá zas nevypadá až tak zle = i v 21. století je třeba dělat kompromisy. Ve hře bylo několik dalších stolů - nemám ale dostatek odvahy, abych si věc v hodnotě kolem 5000,- Kč objednal jen tak na webu bez toho, abych ten stůl fyzicky viděll. Takže jsme ráno vyjeli na kolečko MOBELIX, IKEA, ASKO, SCONTO, KIKA a nakonec tedy koupili v MOBELIXU. Ještě byl ve hře i docela zajímavý stůl z IKEY - http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00242594/, ale ten byl proklatě nízký ..... Upraveno 13. únor 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Medvěd Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 (upraveno) No a dneska výlet vlakem a busem za Mikešem do Hrusic a pak pěšky do Čerčan - bylo tak hezky, že by byl hřích zůstat v brlohu Upraveno 14. únor 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 dnes jsem byl s rodinou v http://www.bazenmb.cz/ a bylo super-děti+voda cestou domů oba zaspali v autě a byl klid Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Po celodenním poletování mezi obchody s nábytkem v matičce Praze koupen nový stolek do obyvaku. Občas si taky rikam, jestli ten šokiálizmus, kdy byl člověk nucen vzít to co zrovna je nebo smolík, nebyl v něčem lepší .... Nakonec tedy vybrán tento kousek - http://www.moebelix.cz/ob-vac-pokoje/konferen-n-stolky/c2c6/konferen-n-stolek-bern.produkt-000096011601 - jeden by ani neřekl, jak se zcela jasnou specifikací (konferenční stolek zvedací v rozmezí 50 - 70 cm a v tmavém designu) zúží výběr. Nakonec tedy tmavý není, ale ta šedá zas nevypadá až tak zle = i v 21. století je třeba dělat kompromisy. Ve hře bylo několik dalších stolů - nemám ale dostatek odvahy, abych si věc v hodnotě kolem 5000,- Kč objednal jen tak na webu bez toho, abych ten stůl fyzicky viděll. Takže jsme ráno vyjeli na kolečko MOBELIX, IKEA, ASKO, SCONTO, KIKA a nakonec tedy koupili v MOBELIXU. Ještě byl ve hře i docela zajímavý stůl z IKEY - http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00242594/, ale ten byl proklatě nízký ..... strašný oba. Proč jsi nezkusil zas to Brno? Citovat
Medvěd Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Brno - myslíš Šaldu??? Nebo si mě s někým pleteš??Nějak si žádnou akci Brno (krom dovozu dveří na 306ku a Šaldou vyrobenou deskou na pověšení TZ) nevybavuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.