Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Před chvilkou jsem dovezl předčasný dárek k narozeninám které mám koncem března.  A díky tomuto dárku se moje garáž může přejmenovat na skromně vybavenou autodílnu. Přivezl jsem si  3t zvedák dlouho jsem sháněl nějaký používaný protože nový stojí raketu ( neakční cena kolem 30 tis.) Mě vyšel na 12500 + nějaká drobná protislužba. 

post-46567-0-42771800-1454856858_thumb.j

post-46567-0-76144200-1454856921_thumb.j

Návštěvník
Odesláno

No to asi nestojí tolik, před 5 lety jsem ho přímo v Velkém Meziříčí kupoval za 13 000,- s DPH.

Odesláno

Jediná firma která ho nabízí na internetu ho má zde:http://shop.smartcoatings.cz/katalog/cz/zvedaky_671/produkt/autolift---naklapeci-zvedak-3000kg    měli jsme ho před skoro 20 roky na učilišti stejná konstrukce jen tuten má ještě tři kolečka aby šel snadno zasunout pod auto. A tehdy stál něco okolo 15 tis. Takže jsem rád že jsem ho sehnal za tyhle prachy ten klučina si ho koupil na dílnu a zvednul na tom asi tři auta a teď dílnu pouští a vybavení které se mu nevejde do garáže prodává.

Odesláno

Nehoupaci jsem sehnal od jednoho manika z xantia klubu za 3000,- skoro nepouzivany. S prodejem 207 jsem ho prodal bo na ix35 bych si snim netroufl.resp ten zdvih by nemel vyznam ani na prezuti :)

Odesláno

dnes jsem dělal pořádek a natrefil jsem na vystřihovačku závodního tahače LIAZ,měl jsem ho víc jak 15 let,Šimon ho chtěl zlepit tak jsem se do toho pustil

ještě máme doma policejní auto ze srazu v Liberci-kdo byl tak ví byla tam PČR a pro děti tam byli nějaké věci  ;):super . . .  to až budeme stříhat,skládat,lepit,tak to mě u toho klepne . . .  máte ji už někdo hotovou?

post-21598-0-30398700-1454875939_thumb.j

post-21598-0-23842600-1454875948_thumb.j

Odesláno (upraveno)

V pátek předán od středy stávkující PC Péťovy, následně odjezd na zabijačku do Orlického Záhoří. Dnes vyzvednutí popraveného PC v Hronově spojené s obědem a cesta domů. Péťovy tímto děkuji.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

dneska bylo hlídání dvou prcků,ten starší měl dneska zápasy okresním městě,,vyhráli boj o první místo,měli tři zápasy,hráli už od rána od10 hodin,skončili ve čtyři odpoledne,opět přinesl už po druhý zlato,jsou to šikovný kluci

ráno jsme s maminou připravovali oběd svíčkovou až zapasnici ,kdy vydavaji takovy energie,přijedou aby se pěkně najedli ,odpoledne. jsem pustil pohádky ykacera a odpočívali jsme všichni,mláďata po chvilce usnula tak byl klidek pohoda,pak jsem si stáhnu nejakky fily a teď vecir jsem kouknul na Rychle a zběsile 5, dobrej filn

já si stáhl film rychle a zběsile 5. ,před chvilkou jssem dokoukal,musím říct ,super film

odesláno z Lumie

Odesláno

Začnu včerejškem,byl jsem v Ledči u doktora,dal mi jiný pilulky než jsem do teď měl,ráno jsem si jeden vzal,no a zjistil jsem že je to nějakej driják,tak jsem celý dopoledne odpočíval v poledne jsem vyrazil do města na nákup,nakoupil jsem ingredience a po příchodu domu sem se pustil do salátu bramborového,takže zítra bude řízek k obědu,salátek už se chladí na balkoně,vyměnil jsem olej ve fritaku,nastrouhal z rohlíků strouhanku,ráno obalim plátky masika a bude se smažit,to bude mamina koukat ,až se za ni stavím v poledne s obědem :)

odesláno z Lumie

Odesláno

Po dvoudenním martýriu jsem opět zprovoznil pro známého 10 let starý NTB "AUŠUS". W-XP nahradil W-7, ale najít ovladače to je běs a víc než 200 aktualizací, které většinou vyžadují restart.... Málem jsem si ukousal nejen nehty, ale i prsty. :(  

Odesláno

Ve čtvrtek a v pátek jsem měl pravidelné volno. Ve čtvrtek jsem ráno dořešoval reklamaci pračky pro kamarádovo babičku. Pak jsem byl zalezlý v garáži a tvořil jsem, po obědě jsem zapřáhnul vozejk za 807 a s druhým kamarádem jsme vezli vyřazené radiátory ke společnému známému na šroťárnu. Pak jsem ještě chvilku tvořil v garáži. V pátek jsem se ráno opět zavřel v garáži a dokončil jsem čtvrteční práci nainstaloval jsem novou pracovní desku na ponk, dotřel jsem ponk a douložil jsem nějakou droboť co jsem měl venku z důvodu nedokončeného ponku. Teď už zbývá jen vymyslet jeden regál nápad zrealizovat, nainstalovat ještě nějakou elektroniku a budu v garáži moct vegetovat třeba celý dny. Když bude teplo protože instalaci topidla jsem zatím odložil.

Odesláno (upraveno)

Po celodenním poletování mezi obchody s nábytkem v matičce Praze koupen nový stolek do obyvaku. Občas si taky rikam, jestli ten šokiálizmus, kdy byl člověk nucen vzít to co zrovna je nebo smolík, nebyl v něčem lepší ....

Nakonec tedy vybrán tento kousek - http://www.moebelix.cz/ob-vac-pokoje/konferen-n-stolky/c2c6/konferen-n-stolek-bern.produkt-000096011601 - jeden by ani neřekl, jak se zcela jasnou specifikací (konferenční stolek zvedací v rozmezí 50 - 70 cm a v tmavém designu) zúží výběr. Nakonec tedy tmavý není, ale ta šedá zas nevypadá až tak zle = i v 21. století je třeba dělat kompromisy.
 Ve hře bylo několik dalších stolů - nemám ale dostatek odvahy, abych si věc v hodnotě kolem 5000,- Kč objednal jen tak na webu bez toho, abych ten stůl fyzicky viděll. Takže jsme ráno vyjeli na kolečko MOBELIX, IKEA, ASKO, SCONTO, KIKA a nakonec tedy koupili v MOBELIXU. Ještě byl ve hře i docela zajímavý stůl z IKEY - http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00242594/, ale ten byl proklatě nízký .....

Odesláno (upraveno)

No a dneska výlet vlakem a busem za Mikešem do Hrusic a pak pěšky do Čerčan - bylo tak hezky, že by byl hřích zůstat v brlohu

Odesláno

Po celodenním poletování mezi obchody s nábytkem v matičce Praze koupen nový stolek do obyvaku. Občas si taky rikam, jestli ten šokiálizmus, kdy byl člověk nucen vzít to co zrovna je nebo smolík, nebyl v něčem lepší ....

Nakonec tedy vybrán tento kousek - http://www.moebelix.cz/ob-vac-pokoje/konferen-n-stolky/c2c6/konferen-n-stolek-bern.produkt-000096011601 - jeden by ani neřekl, jak se zcela jasnou specifikací (konferenční stolek zvedací v rozmezí 50 - 70 cm a v tmavém designu) zúží výběr. Nakonec tedy tmavý není, ale ta šedá zas nevypadá až tak zle = i v 21. století je třeba dělat kompromisy.

Ve hře bylo několik dalších stolů - nemám ale dostatek odvahy, abych si věc v hodnotě kolem 5000,- Kč objednal jen tak na webu bez toho, abych ten stůl fyzicky viděll. Takže jsme ráno vyjeli na kolečko MOBELIX, IKEA, ASKO, SCONTO, KIKA a nakonec tedy koupili v MOBELIXU. Ještě byl ve hře i docela zajímavý stůl z IKEY - http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00242594/, ale ten byl proklatě nízký .....

strašný oba. Proč jsi nezkusil zas to Brno?
Odesláno

Brno - myslíš Šaldu???

Nebo si mě s někým pleteš??

Nějak si žádnou akci Brno (krom dovozu dveří na 306ku a Šaldou vyrobenou deskou na pověšení TZ) nevybavuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...