Guest StibTo Odesláno 27. leden 2016 Odesláno 27. leden 2016 Kousek od toho se stykaji Malesice se Strasnicemi a Zizkovem ... Ale to je detail - spis mi jen ta scena byla povedoma, jezdim tam taky mejt auto. Citovat
HanzWayne Odesláno 27. leden 2016 Odesláno 27. leden 2016 (upraveno) Jo to je ono za tim mostem pres trat se to nejak puli tak sem se spletl Jinak treba se tam nekdy potkame Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Upraveno 27. leden 2016 uživatelem HanzWayne Citovat
Aluška Odesláno 27. leden 2016 Odesláno 27. leden 2016 Já su zas tak akorát vytočená z práce, člověk by nevěřil, jak jeden jedinej člověk dokáže zhnusit někomu den a asi z toho má snad ještě radost nebo co , kdybych aspoň něco provedla, ale takhle, to pak ani ta práca nebaví, když je takový ovzduší Citovat
FrantaCV Odesláno 28. leden 2016 Odesláno 28. leden 2016 Aluško, na vojně jsme tomu říkali, že jeden iniciativní blbec je horší jako nepřátelská divize v týlu. Bohužel jsou takoví jedinci, kteří mají tohle chování snad jako životní náplň. Taky mám ve svém regionu některé jedince, u kterých když mi přijde požadavek na servisní zásah, tak mám už dopředu vyrážku jako pralinky. Nenech si zkazit náladu jedním debilem. Citovat
Medvěd Odesláno 28. leden 2016 Odesláno 28. leden 2016 (upraveno) Včera i dneska jsem byl ve Mšeně a zavzpomínal jsem na Kokořínský sraz P-C. Taky jsem zjistil, že kósek od Mšena (v Lobči) je znovuobnovený parostrojní pivovar, v sobotu by měl mít i prohlídku pro turisty s degustací ... http://www.lobec.cz/prohlidky. Upraveno 28. leden 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Haryk Odesláno 28. leden 2016 Odesláno 28. leden 2016 jo jak se říká-nejhorší je srážka s blbcem Citovat
vendelinek Odesláno 28. leden 2016 Odesláno 28. leden 2016 tak a ted jdu stahovat pohádky od kačera skrblíka a pod,zítra se bude koukat na jiný,to bude aspon do večera ,stahuju jich 17 najednou Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 uz to bylo fakt potreba - by clovek neveril jak bila barva muze byt krasna Citovat
vendelinek Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 hlavne kdyz je umyta a nerezne odeslano z Lumie Citovat
FrantaCV Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 (upraveno) jo jak se říká-nejhorší je srážka s blbcem Celé znění je že: Kůň je nebezpečný zezadu, osel zepředu a blbec ze všech stran. Popřípadě že: na světě je spousta těžkých a tragických havárií, ale nehorší je srážka s blbcem. Upraveno 30. leden 2016 uživatelem FrantaCV Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 hlavne kdyz je umyta a nerezne odeslano z Lumie no nerezne ta uz primo hnije Citovat
Aluška Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Já se dneska po dlouhé době nudím, ráno jsem nakoupila, vyprala, navařila, pouklízela a teď už teda nevím, co mám dělat , už ani na tom netu mě to nebaví . Asi si pustím tv nebo kouknu na nějakou sudoku. Citovat
vendelinek Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 dneska probehla navsteva tchyne,byli tam maskaradi,odpoledne bylo fajnovy odeslano z Lumie Citovat
elton Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Dnes zatím pěkná exkurze v pivovaru Černá Hora, za plavání v bazénku, vybublani ve vířivce. A za chvíli super papání a pivecko. Chatzy sraz je super. Citovat
Medvěd Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 (upraveno) Dneska jsme s Pavlem odvezli manželkomaminku na lázeňský pobyt do Karle-Varle. Snad se jí tam bude líbit a vrátí se k nám zase plná sil. Upraveno 30. leden 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Dneska jsem si odjezdil druhou ze čtyř ranních po šichtě jsem pomáhal bráchovy odvézt rozebranou kuchyňskou linku mojí vlastnoruční výroby od něj z bytu bude rekonstruovat kuchyň a koupelnu a je na tom z penězma o trochu líp než když koupil byt tak bude mít linku koupenou. Citovat
vendelinek Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Medvěde,jen aby se ji tam nezalibilo a nezustala tam odeslano z Lumie Citovat
Milan+ Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Tak já dnes po včerejší oslavě pade kámoše vstal asi v deset a pak jsem se přinutil a šel malovat spodní kuchyň,kam budu instalovat linku co máme v patře. Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Asi jsem trapnej ale vzal jsem obe dcery a sel s nima bobovat na Aldrov??? Jo a praskly mi boby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.