Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kousek od toho se stykaji Malesice se Strasnicemi a Zizkovem ... Ale to je detail - spis mi jen ta scena byla povedoma, jezdim tam taky mejt auto.

Odesláno (upraveno)

Jo to je ono ;) za tim mostem pres trat se to nejak puli ;) tak sem se spletl ;)

Jinak treba se tam nekdy potkame ;)

Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem HanzWayne
Odesláno

Já su zas tak akorát vytočená z práce, člověk by nevěřil, jak jeden jedinej člověk dokáže zhnusit někomu den a asi z toho má snad ještě radost nebo co :bojim , kdybych aspoň něco provedla, ale takhle, to pak ani ta práca nebaví, když je takový ovzduší :(

Odesláno

Aluško, na vojně jsme tomu říkali, že jeden iniciativní blbec je horší jako nepřátelská divize v týlu. Bohužel jsou takoví jedinci, kteří mají tohle chování snad jako životní náplň. Taky mám ve svém regionu některé jedince, u kterých když mi přijde požadavek na servisní zásah, tak mám už dopředu vyrážku jako pralinky. Nenech si zkazit náladu jedním debilem. :papa

Odesláno (upraveno)

Včera i dneska jsem byl ve Mšeně a zavzpomínal jsem na Kokořínský sraz P-C. Taky jsem zjistil, že kósek od Mšena (v Lobči) je znovuobnovený parostrojní pivovar, v sobotu by měl mít i prohlídku pro turisty s degustací ...

http://www.lobec.cz/prohlidky.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

tak a ted jdu stahovat pohádky od kačera skrblíka a pod,zítra se bude koukat na jiný,to bude aspon do večera :D ,stahuju jich 17 najednou :D

Odesláno (upraveno)

jo jak se říká-nejhorší je srážka s blbcem :papa

Celé znění je že:

Kůň je nebezpečný zezadu, osel zepředu a blbec ze všech stran. :P

Popřípadě že: na světě je spousta těžkých a tragických havárií, ale nehorší je srážka s blbcem. :bacha  

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odesláno

Já se dneska po dlouhé době nudím, ráno jsem nakoupila, vyprala, navařila, pouklízela a teď už teda nevím, co mám dělat :myslim , už ani na tom netu mě to nebaví :( . Asi si pustím tv nebo kouknu na nějakou sudoku.

Odesláno

Dnes zatím pěkná exkurze v pivovaru Černá Hora, za plavání v bazénku, vybublani ve vířivce. A za chvíli super papání a pivecko. Chatzy sraz je super.

Odesláno (upraveno)

Dneska jsme s Pavlem odvezli manželkomaminku na lázeňský pobyt do Karle-Varle. Snad se jí tam bude líbit a vrátí se k nám zase plná sil. :D

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Dneska jsem si odjezdil druhou ze čtyř ranních po šichtě jsem pomáhal bráchovy odvézt rozebranou kuchyňskou linku mojí vlastnoruční výroby od něj z bytu bude rekonstruovat kuchyň a koupelnu a je na tom z penězma o trochu líp než když koupil byt tak bude mít linku koupenou.

Odesláno

Tak já dnes po včerejší oslavě pade kámoše vstal asi v deset a pak jsem se přinutil a šel malovat spodní kuchyň,kam budu instalovat linku co máme v patře.

Guest Scratch
Odesláno

Asi jsem trapnej ale vzal jsem obe dcery a sel s nima bobovat na Aldrov??? Jo a praskly mi boby :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...