Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Dopoledne jsem spichnul mnamozni rostenou na houbach a odpoledne jsme slupnuli Adams Family v HDK ;)

Odesláno

V Hudebním Divadle Karlín ???... V Hradeckém Demokratickém Klubu ?.....

Odesláno

No, já jsem se k cestě do práce na kole zatím dokopal přesně 1x. Spíš kvůli problému vstát, protože přes Prahu je třeba jet hodně brzy, vyjet tak v 5, dokud není provoz. No, možná příští týden...

Odesláno

Lukáši sem Ti to říkal aby jsi nebláznil jezdit na kole. Včera jsem byl ráno na FÚ podat opravné daňové přiznání pak jsem se zastavil na nákupu a pak jsem čekal na Pepína ségra měla mít nějaký pohovor kvůli práci či co tak volala jestli bych mlaďase neohlídal nakonec ani nedojeli no co chci ona je blonďatá a ten její škoda slov.

Guest Scratch
Odesláno

Tak ja si hezky pospal. Dopolko me uspali a zrevidocali mi kolenko a odpolko jsem se dospal a ted se proste valim a cekam na ortezu ;)

Odesláno (upraveno)

dnes podobně jako včera nejdřív naležato,potom najedeno a opět přišla pošta,nový přístroj k PC skener,takže instalace,pak zkouška a zkouška a hotovo :)

jo vlastně,ještě se pralo dopoledne,takže jsem věšel prádlo :D

post-7148-0-81868000-1430239311_thumb.jp

Upraveno uživatelem vendelinek
Guest Scratch
Odesláno

Ono to je pak jako nic. Vem si ze ja jalo regeneraci najel na kole nejdriv 3 pak 5 a pak koidne 8-10 a s nohou po operaci. Takze za chvili tech 5 km pojedes za 12 minut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...