Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Babské rady - Bolest po odstranění krčních mandlí

Recommended Posts

Odesláno

už nevím kudy kam, na netu ad tohle moc není.

zkusím tady.

v pondělí jsem podstoupil vyndání krčních mandlí , + mi upravovali horní patro včetně zkrácení toho boxovacího pytle.

Dnes je neděle a bolesti krku jsou stále stejné včetně vystřelování bolesti do zubů a hlavně do uší , v noci mě to budí.

Nemluvím o tom že stále polykání je problém , nedá se jíst , snažím se aspoň pít ale jde to jen po douškách a max tři doušky pak se krk rozpálí až až.

Krom penicilinu po 8 hodinách mám na bolest kapky Algifen Neo , které na bolest po 15 min zaberou , ale jist a pít se po nich stejně furt nedá a bolest se po třech hodinách vrátí. kapky lze aplikovat pouze při sestihodinovem rozestupu !

paralen ani ibumax na bolest nepomáhají , snazim se ledovat krk coz krk neboli ale jist pit se zase neda.

zmrzlina je pomoc na 10minut.

začal jsem cucat panthenol na urychleni hojeni ale na bolest to nemá vliv.

nemluvim, muzu ale je to takove huhnani a hlavne 3 minty mluveni = 3 hodiny bolestí.

zítra jdu už do práce a jsem celkem z te bolesti zoufalej.

někdo kdo to podstoupil a něco co by poradil co by mi pomohlo aspoň minimalne ale pomohlo?

Odesláno

ibalgin by mohl spustit krvacení toho se bojim

mam ted nejake návrhy

kapky tramal a nebo nejake kapky trable bene nebo tak nejak.

mam doma i tantum verde forte ale toho se tez bojim , umi spalit sliznici

Odesláno

kolega z práce rikal ze mel kapky , dal 4 kapky decku vody a vypil a bylo 6 hodin klid ale nevzpomene si na nazev , to je to něco jako Trable Bene jenze net mlčí :D s tim se řídit da

Odesláno

Tak Helče zabíral Ketonal. Měla ho brát max. 3x denně, ale brala ho i 5 - 6x. Nicméně je NA RECEPT a určitě se po něm nedá řídit - prý je to dost silný oblbovadlo

Odesláno

Mě dávali kloktat acylpyrinový prášek, ale je to už 28 let. Zkusil bych kloktat kapky Florsalmin, podle návodu. Já je teď používám, když mě začne škrábat v krku, pomáhají. Je to extrakt ze šalvěje.

Odesláno

To ti nezávidím, kámoška po trhání byla propuštěna ze špitálu, ale měla stále bolesti a nakonec tam skončila na 14 dní. Měla hrozný bolesti a pořád ji to krvácelo. Vím, že ji to několikrát škvařili pájkou :blicismajlik a zhubla asi 10kg.

Jestli máš pořád takový bolesti, tak radši zajeď na pohotovost, ať se ti na to někdo podívá. Ona to taky tak nechala a pak ji na kontrole ještě seřvali, proč nepřišla dřív :nevim

Odesláno

Pokud to stále bolí je něco špatně, mě to kdysi rvali dohromady jak krční tak nosní mandle ale za živa bez uspání či umrtvení, to byla bolest a shodou okolností na stejném místě kde mi skoro doku.vily koleno.

Po zákorku jsem 2 dny musel futrovat jenom zmrzlinu a po velkých kusech co nejdéle podržet v hrdle a potom jsem dostal takový bílý (jako mlíko) roztok na kloktání a vím že to do cca týdne přestalo kompletně bolet

Odesláno

800 888 155 zavolej je to call centrum zdravotnický záchranný služby středočeského kraje. Neblokuješ tím 155 a pokud budou vědět tak Ti poradí. Nebo to zkusí zjistit a řeknou zavolej te si tam a tam. Tohle číslo se zřídilo za hejtmanování Dr. Ratha aby se nepřetěžovala 155 zbytečnostmi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...