brixtr Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 2medved...vim o tom ze uz tu na strakiho bylo par stiznosti,me se jen jedna o to ze si myslim ze sme lidi a ty maj dar reci od toho aby se pokusily domluvit a ne jen na sebe stekaly coz se deje v celym tomhle vlaknu...jako jo souhlasim stebou ze kdyz za neco zaplatis a ono presne neni ono a pak stebou dotycny nekomunikuje ze to nas**e. Jen uz me proste docela stve co se tady posledni dobou deje..podivej se na posledni 2 vlakna jak na sebe lidi akorat stekaj nic vic..straki tady byl rano nevim teda na jak dlouho ale napsat moh takze ho timhle prosim at se vyjadri at uz tu je klid!!! Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Sleduji to \"z dalky\". Nemam chut se vyjadrovat. Snazim se vyhovet kazdemu ale nedokazu se roztrhnout. Bohuzel ne. Tesi mne akorat to ze lidi kterym jsem vytrhl trn z paty byli u toho a videli co presne delam a jak delam....... Ze se tady ozve nekdo po nekolika letech co jsem mu prodal auto ktere jsem poradne ani nevlastnil a pak jsem mu nevysel okamzite vstric tak to mne zamrzi ze to napise sem. To ze tady pisou lidi s kteryma jsem v zivote neprisel do styku a pomlouvaji tak o tom jsem psal kdysi ve vlaknech ktere tady uz o mne byli,a opakovat se nbudu protoze jsou tady zas stejni ldi. Ze vam nejaky clovek tady namluvi ohledne FApu a DPF ze to delam spoatne,a vy mu verite tak to nechavam na vas.Ja vim ze me upravy funguji a pokud se nepovede neco (ano nekdy se nepovede napoprve FAP) tak se snazim to dat dohromady. Jsem proste prase ktere se snazi lidem pomahat a tady je vdek. Mam ale silene prace na to aby jsem tady porad dokola nekomu neco dokazoval a vyvsetloval a stejne by se dospelo k tomu ze neketeri jedinci by psali to same dokola. Ono asi by bylo nejlepsi udelat si \"slavny sraz pezot clubu\" a tam si to vysvetlit osobne. Tady resit veci pres sklo mi prijde docela neosobne a muze to vyznit uplne jinak nez je to mysleno. Nikomu nezabranim aby siril pomluvy a proto..............klidne pokracujte dal pokud si tim ulevite. Houk..... Citovat
brixtr Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 To ze nemas cas se uz vi z minulych prispevku ale vi se i tvuj nezajem o komunikaci. Souhasim stebou proste si to vyrikejte mezi 4ma ocima a je klid Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 to nejde mezi 4 ocima. To by muselo byt mezi snad 12 ocima. O tom fora proste asi jsou. Ted tomu uplne rozumim.Mam smisene pocity z nekterych lidi ale vim ze bohuzel s tim nehnu a porad se to bude tocit dokola. Pokud bude nekdo potrebovat pomoct tak se ozve,ale komu nevyhovim okamzite tak bude proste pomlouvat a hazet spinu.Co tomu ale predchazelo,bude zapomenuto. Vid priklad Hugo (ktery mel stejne jeste tu silu mne zadat o dalsi pomoc a cekal ze se mu ozvu) a zbytek jedincu davno znamych tady na foru....... Myslim ze stejne nejste u konce a budte pokracovat ve spine dal (vzdyt o nic jineho neslo) a proto ja budu klidne pokracovat dal v tom ze lidi muzou klidne u mne stat kdyz budu neco delat a klidne jim vse budu vysvetlovat a ukazovat co jak pracovalo pred upravou-oparvou a po uprave-oprave. S tim mam proste svedomi naprosto ciste.:papa Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Jinak. Silene moc se omlouvam lidem kteri meli se mnou spatnou komunikaci !!!! Vysvetlim to tak. Mam i HF no nejde proste porad telefonovat.Snazim se lidem volat zpet pokud to stihnu a poamatuji si. Neziju proste jen pro tohle forum a delam i pro jine firmy (zasadne ne z CZ a SK) a jine lidi. Jsem blba povaha v tom ze kdyz si vezmu praci a nestiham to tak je mi blbe se \"vymlouvat\" ze to nestiham tak nezvednu telefon...... Citovat
alex44 Odesláno 7. červenec 2014 Autor Odesláno 7. červenec 2014 kecy, kecy a kecy... jaké špinění , vždyt ty někomu (mnoha lidem) nahráváš do aut nesmysly , bereš si za to peníze a pak nereaguješ ? vždyt ty jenom zneužíváš situace že tomu ti chudáci nerozumějí a žerou ti tvoje nesmyslné kecy.. i ten nejsprasenější palivovej čip pojede o něco víc jak originál a proto ti to každej žere jakej jsi vlastně odborník na ladění aut.. dokud lidé nedokážou rozeznat pravdu od lži a budou ji brát jako nějaký konkurenční boj , tak takoví jako ty z nich budou tahat prachy pořád... prostě je to tak že dokud jsou prachy u zákazníka tak komunikuješ a chceš je a když už je máš v kapse, tak máš ty lidi v píči a nejsi schopen jim ani poskytnout original softwer .. já vím proč , protože pokud nemáš originál tak tčžko srovnáš origo a čip., nezapomínej ale na různa zahraniční fora , tam je originálu dostatek . to co jsem uvedl ohledně fapů je realita , sám víš dobře kolik jsi toho za pomoci ecusafe sprasil.... tak asi tak a co týká toho \"vyhovět všem\" to je fakt vtip ne ? nejvíc se snaží vyhovět vlastní peněžence a kdo si myslí něco jiného , měl by zajít k doktoru.. :D [upravil dne 7/7/14 07:46 od alex44] [upravil dne 7/7/14 07:46 od alex44] Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Jo jo. Lidi se na mne divaji a cekaji se mnou nez se to vytahne a kdyz to upravuji tak nekteri ketri tomu co by jen trocha rozumi tak se ptaji co zrovna upravuji tak jim to vysvetluji...... A pak se to nahrava zpet....... Ty si vytahnes nejaky soft z nejakeho auta ktere jsem pred vic nez rokem delal( a nevime jestli po mne jeste nekdo)pak ho porovnavate s jinym softem ktery ani nepatri do toho auta a ktery jsem nevytahl z auta ja a podle ketereho jsem neupravoval a jdete vypravet jak jsem to zkurvil. A ani mne neznas.Ani ja tebe dikybohu a netouzim po tom. Zrovna zitra jdu po nekom delat FAP na RHR a vim po kom. Ale je mi tezko u prdele to tady psat a nekoho hanit (ikdyz vim 100% ze to zkurvil protoze vim cerstve podorobnosti). Ale vo tom to je. Ikdyby upravovala auto firma ktera je nejlepsi na svete tak dokazete vy chiptuneri (kteri jste bohove) pohanit a rict ze je to na picu. A stalo se mi i to ze dotycny pohanil svoji upravu....... Jsou tady na foru lidi kteri za mnou prijeli na upravu a meli to uz nachipovane a bylo to ok tak se normalne reklo ze to upravene je a neni to blbe tak jsem nechipoval........ To ze jsem nekde nekomu nepovolil limitery turba neznamena to ze to neumim. Nepridam nekomu na turbu aby tlacilo jak WRC kdyz vim ze auto ma hodne najeto bez vymeny turba,aby pak na mne hazel ze jsem mu turbo zkurvil chipem....... Kdyz vim ze jsou auta v cajku tak neni ptroblem pridavat vsude. Citovat
milanrejpid Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 tak 306 od tebe bych radeji nerozmazaval. ale cekal jsem na vstrik mesic a ty jsi nebyl schopen ho poslat. a rozumne se s tebou dohodnou neslo protoze jsi nekomunikoval. pritom jsi rikal ze na ne mas zaruku tak stacilo zvednou tel a doresit to. a to ze jsi auto nevlastnil je uplne jina vec ze si jezdil na poloprevod. ale ve smlouve si byl vlastnik ty ne? nebo sem snad to auto ukrad? Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 To ted uz nevratim. Bohuzel. Vstrik jsem mel no na 80 kw. A ten jsem ti dat nechtel protoze byl s jinym cislem.Aby nebylo zle tak jsem ho neposilal. Pak jsem to bohuzel vypustil.Potom nestihal.A uz jsem byl v tom.Proste jsem to nedal. too alex44: ECU safe vime jak funguje.Vyzkousel jsem ho na cca 4 autech a videl jsem krasne vysledky.Zasadne ne. A nejsem sam ktery si ho koupil \"original\". Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 A ted mne teda omluvte. Jdu pracovat a zvedat telefony. Myslim ze takove vyjadreniu staci. Kdo veri lidem kteri se vyznaji lepe tak brat jim to nebudu. Ja delam poctive ale tady to vysvetlit a dokazat nepujde protoze se to tady toci porad dokola a pak se zacnou resit uplne jine veci nez ty podstatne a na toto ja cas nemam. A ani chut. Citovat
milanrejpid Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 tak si mi ho mohl poslat a ja tenhle tobe ty ho dat reklamovat a pak zase opacne. byl to hrozny problem? ja vim ze jsem pro tebe ted cur...! ale proste takhle se to nedela! a vse jde napravit. Citovat
Bjukemen Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 OK406 jej si nedovede vynachválit. Jen nevím k čemu tato debata dospěje . Že se někdo neozval dříve ,ani se nedivím , protože by to bylo stejně na nic a nic by se podle mne nevyřešilo. Jako nyní jen se to tu bude hádati. OK406 si ho nevie vynachvalit iba preto ze nic ine este nevidel resp v aute nemal, ale to je bezne u ludi co sa prd rozumeju profi uprave sw dospeje to k tomu ze vide pravda na svetlo bozie, a tí co maju kusok rozumu pochopia ze nieje vsetko zlato co sa blistí Citovat
razor Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Pánové, ale to už se dostáváte uplně jinam... To že straki nekomunikuje je prostě pravda a většina lidí tady to ví. Tohle téma ale založil někdo s cílem pošpinit strakiho práci, což podle mě není fér-navíc není vůbec jsité, že to co tu ten Alex44 vytahuje dělal straki.. Mě to připadá jako když to někdo udělal blbě a vydává to za strakiho práci. Přečtěte si znovu původní příspěvek.. Dělá že o tom nic neví a ptá se co si tu o tom myslíme a pak se z něj vyklube člověk co to dělá údajně 20 let.. Podle mě je to sviňárna.. Tole mi trochu vadí. Nejde o osbní zkušenost, ale o konkurenci která chce strakiho pošpinit. Podle mě straki ví co dělá a své práci rozumí. Jo a straki - když víš že to nestíháš, tak to prostě neslibuj. Chápu že když tě každejch pět minut někdo otravuje mobilem, tak je to asi hrozný, ale pokud máš k těm lidem závazek a nekomunikuješ, tak to není dobrý.. Sežeň si sekretářku , ať ti vyřizuje hovory, když to nestíháš.. Citovat
djrjay Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 zas nestiha.Jeho typicke vyjadrenie k vsetkemu. treba ist domrvit nejake auta na SR. Aspon je co opravovat. Jeho chrapunske jednanie nepotrebuje komentar. Vsak mi sa raz niekde stretneme. [upravil dne 7/7/14 10:58 od djrjay] Citovat
MJSytic Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 OK406 si ho nevie vynachvalit iba preto ze nic ine este nevidel resp v aute nemal, ale to je bezne u ludi co sa prd rozumeju profi uprave sw Pobavils Citovat
elton Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Koukám, že dnes se konkurenční boje nedělají poctivou prací, ale pomluvama. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Rozor, promiň, ale tebe bych nazval Hloupím, osobní zkušenost se strakim máš, dobrá není, a stále se ho budeš zastávat? Ty víš negativum, máš negativní skušenost ale přesto věříš v pozitivum? Toto se u nás nazívá hloupostí člověče... Co se dále týče... Straki má na svých vlastních stránkách že každá mapa je individuální a že pošle zálohu originálního softu na email, což by se dalo brát jako klamavá reklama, protože jsem od více lidí slyšel že mapy vybírá z databáze a přiznám že jsem ani jednou neslyšel o poslání zálohy na email (pokud se mi pouze nezmínili, tak se omlouvám) Co se týče stavby individuální mapy, tak to se dá provést jen a pouze na dynamometru (brzdě) protože veškerá čidla která v motoru jsou daleko předaleko před spalovací komorou a jediný výstup výsledku spalovací komory je výkon na setrvačníku (kolech) nikde jinde ;-) Dobrý mechanik odhadne stav motoru z diagnostiky, ale NIKDY nebude tvrdit že stav motoru ZNÁ!! Protože diagnostika neukáže zanesení výfukového systému, diagnostika neukáže vůli na ložisku turbodmychadla, diagnosta prostě NEVÍ, v jakém stavu motor je ;-) Dále povšiměte si že straki se více méně drží jen nafotvých motorů (pokud má někdo od strakiho individuální mapu benzínového motoru, byl bych rád aby se ozval), čím to bude? Tím že nafta je na tohle více méně blbuvzdornej motor a když se něco posere na mapě nafty tak to není tolik znát jako na mapě benzínu, benzínovej motor je náchylnej i na zkrácení sacího systému o 5 cm když u turbo nafty vyhodíte všechno až po turbo tak se vlastně nic moc nezmění!!! Více méně jsem již několikrát slyšel jak někdo chtěl po strakim sladit dohromady benzínový motor, na kterém byly měněny vačky, kompletní sací potrubí a výfukové potrubí, vždy byla odpověď arogantní a negativní!!! A jen pro informace, stavbou sportovních motorů, se zabívám pouze pro své vlastní potěšení a mapováním jednotek taktéž, rozhodně se do toho v nejbližší době nehodlám pouštět jako do živnosti, tudíž nemám důvod jakkoliv strakiho špinit jako konkurenci. Jen prostě nemám rád když nějakej ****** vydělává na neznalosti lidí a dělá to fakt prasecky! Citovat
Kubajz.B Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Dela to na picu, ale pro jeho honibrky z P-c bude porad buh onanie. Citovat
gronholmm Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Kubajz - co tím sleduješ, že začneš urážet lidi který absolutně neznáš a hned o nich začneš psát že jsou to \"honibrkové\"? Trochu mi to připomíná takový ten spor kdy majitelé koncernu se před francouzem osypou a začnou vyzývat všechny svatý aby toho ďábla vyhnali. Neznám žádnýho člověka který by se zavděčil všem - takový člověk neexistuje - vždy se najde někdo kdo najdu na počínání toho druhého nějakou chybu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.