Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Celej ten peugeot club je plnej šašků! už jen se směju tomu zjištování IP adresy :)) k čemu ti to je šašku, mě to je pro smích, když něco posral straki tak se k tomu postavím čelem a ne že se najednou k ničemu nebudu vyjadřovat, a snažit se pouštět do člověka kterej vám tady jasně poukázal u 406 že to prostě posral.

Je vidět že jste sežraly všechnu moudrost a všude jste byly všeználkové.

Hele ty chytrolíne, přijdeš sem jen tak na konec a budeš tu pouštět rozumy? Za ty šašky a tvoje vyjadřování máš výstrahu!! Laskavě se zklidni

[upravil dne 6/7/14 22:51 od Radek Hurvajz]

To jako dostanu černej mráček jak ve škole :D , mi připomínáš městkou polici který dostaly určitý pravomoce a rádi buzerujou co si myslí že jsou víc, ty si klaun zjisti si IP adresu aby si byl v klidu, z toho tvého vyhrožování neusnu ta výstrahaaaa, radši si toho banána výhružného strč do prdele a když budeš v tom banování vymaž mi prosím tě profil, ty vaše božský peugeoty nemám ;)

Odesláno

Tady se fakt zastavil čas :D to je jak za komunistů taky musím čekat na ty banány :D tak šup šaškové :D

Odesláno
...

v něčem s tebou nemohu souhlasit : znalosti assembleru nejsou k ladění aut potřeba, protože už xx let dělají výrobci systémů at už Bosch, Siemens, Delphi apod svoje systemy laditelne uživatelem který dostane konfigurační data a zabývá se pouze jejich parametrizací.

výrobce se na zkušebně nezabývá tvorbou řídídího programu ale jen laděním parametrů ,a to je něco jiného ...

co se týká editačních softwarů tak některé jsou vysoce sofistikované a pokud máš k dispozici patřičný konfigurační popis dat tak jsi schopen editovat ty samé věci co výrobce..

další kapitola jsou volně programovatelné ecu jako třeba Halltech, Motec a další , tam taky výrobce poskytuje editační software k vlastnímu ladění .více třeba zde : http://www.motec.com.au/software/latestreleases/

ale pravdou je že je to povětšinou reverzní koumání a šmoulení ,ovšem v situaci kdy výrobce aut neposkytuje a nikdy nebude poskytovat volně konfigurační data ,to bohužel jinak nejde

jinak zde screen z konfigurace sw v audi 30tdi (nenáviděný koncern :-)) schválně si všimni kolik různých možnoistí jue tam jen k nastavení egr ventilu

to superadmin : otázka kdo co hulí , pije či fetuje mi přijde stejně primitivní jako když se zeptáš jestli je někdo Cikán , a při vší úctě , většinou ji vyslovují lidé kteří to nemají v hlavě úplně v pořádku :)

[upravil dne 6/7/14 22:07 od alex44]

To ale je poněkud mimo záběr těch přematlávačů. Ti žádný původní systém od výrobce nemají, ti mají cosi, co někdo slepil na přematlávání části dat, ostatně sám jsi ty programy jmenoval. A navíc většina z nich ani neví, co vlastně dělá, když mění nějaký parametr, kdo dneska má vůbec nějaké solidní základy toho, jak vůbec funguje motor... Takže sice má možnost editovat to co výrobce, o tom se nepřu, podstatné je ale JAK, co k tomu je k dispozici za znalosti a zpětnou vazbu. A o tom to je - většina z nich má zkreslené informace získané metodou pokus omyl, což je vražedná kombinace. Programovatelné ecu jsou mimo záběr běžného zákazníka úplně, no a že výrobce aut neposkytuje konfigurační data považuji za nanejvýš pochopitelné. Osobně považuji za situaci, když si každý matlák může něco volně přematlávat v řj za dost šílenou, kdysi, když to byla záležitost převážně mechanická to mohl dělat jen někdo, kdo tomu skutečně rozuměl, dnes to přematlá každý pologramotný blb, co dokáže něco stáhnout z netu. A podle toho to taky pak vypadá.

Odesláno

to superadmin : otázka kdo co hulí , pije či fetuje mi přijde stejně primitivní jako když se zeptáš jestli je někdo Cikán , a při vší úctě , většinou ji vyslovují lidé kteří to nemají v hlavě úplně v pořádku :)

[upravil dne 6/7/14 22:07 od alex44]

No tak si přečti to co jsi tam vyplodil a nediv se že jsem napsal cosi o hulení, vždyť to nedává smysl. A važ slova, taky ti nepišu že jsi magor!

[upravil dne 6/7/14 23:44 od Radek Hurvajz]

Odesláno

mně spíše nedávají smysl ty všelijaké funkce co tady máte : předseda, tajemník , náměstek , kecka a podobně ...

ale jsem rád že jsem rozpoutal debatu na určité téma, o to šlo.

měj se :-)

p.s a přečti si ty zprávy co mi chodí , přístupová práva na to určitě máš ... :super

[upravil dne 6/7/14 22:48 od alex44]

Odesláno

tvoje IP adresa je hned vedle příspěvku... stačí na ní kliknout a ono tě to vyhledá ;) A u tvého profilu se ani nedivím, že se Radek podíval co si zač...

A pokud nechápeš co znamená tajemník, předseda atd.. tak si přečti zákon o Občanských sdruženích (dnes o Spolcích), tam dostaneš i info k transparentnímu účetnictví mimo jiné... Ale to je na tvoje chápání asi moc ;)

Odesláno

Podivej se, u lidí který přijdou ať už s takovouhle pravdou, nebo špínou je dobrý vědět kdo za tím stojí, takže si to přeber jak chceš. Prostě tohle forum je vcelku pohodový, a když se objeví něco podobnýho jako jsi napsal ty tak se pak logicky kouká jestli je to pravda nebo je to jen někdo kdo chce někoho poškodit. Na Strakiho už tu negativní ohlasy byli, slepí nejsme, možná někdo jo, ale ne všichni, takže za upozornění by se dalo poděkovat, ale zpusob jakým jsi to prezentoval byl poměrně drsnej, tak se nediv.

Odesláno

ono věci musíš podat trochu drsně a s nadsázkou , protože jinak se jim nevěnuje ta správná pozornost

jinak nikoho jsem nenazval prasetem , jen tento druh softwaru bývá slangově označován jako \"prasetunynk\" :mrk

[upravil dne 6/7/14 22:59 od alex44]

Odesláno

a kde je nejaka reakcia pana STRAKIho??:D

Zas po tyzdni napise ze bol mimo a potichu tu sleduje ako sa to vyvija.

[upravil dne 7/7/14 00:23 od djrjay]

Odesláno

Ahoj, původně jsem nechtěl vůbec nic psát, ale nakonec přecejen přdám osobní zkušenost se strakim.

Měnil mi motor na 406 coupe. To, že straki nekomunikuje je absolutně bez debat.. Auto měl u sebe snad dva měsíce )nevím už přesně) a kontaktovat ho jakýmkoli způsobem bylo prakticky nemožné.. Na 10 nepřijatých hovorů denně nereagovat, to už chce odvahu. Mail a sz uplně zbytečné. Komunikace proběhla max 1x týdně... To mě štvalo opravdu hodně.

Po výměně motoru mi auto už vůbec netáhlo a motor byl slabý, což dávám jednoznačně za vinu SOBĚ, protože jsem strakiho výslovně žádal, aby mi neměnil ani neupravoval jednotku(původní majitel mi nakeceal, že je to nějaká superjednotka s nějakou úpravou) Právě proto, že jsem strakiho žádal aby to neupravoval (i když m iříkal, že by se to mělo udělat), nakonec to auto asi nejelo, což už je jedno, protože už tam mám zase jiný motor i jednotku a je to ok...

Taky mi vadilo, že jsme se předem dohodli na ceně 16 000, což mi sice připadalo dost, ale nikoho jiného jsem neznal a reference měl straki dobré. Konečná cena byla ale 22 000.. O 6 000 víc, než byla domluva, to mi přišlo dost.. údajně byly nějaké komplikace či co.. Když mi auto vracel, tak na laku (na střeše a kufru) byly vyžrané nějaké fleky, což jsem neřešil, protože byl lak KO už předtím, ale pokud bych měl nový auto, asi by mě to dost sr.lo...

Shrnuto - moje zkušenost je vesměs neutrální. Svojí práci u mě odvedl.. Podle mě je straki chlapík, co umí svou práci a stal se bohužel obětí svého vlastního úspěchu. Podle mě bere i zakázky o kterých dopředu ví, že je nemůže včas stihnout, nebo se mu něco zkomplikuje a už se mu to celý posune a on pak prostě nestíhá, protože je toho na něj moc. Straki se asi snaží vyhovět všem, což prostě nejde.

Co se týká práce, tak pokud se podíváte kolik věcí dělal a kolik je negativních reakci, je to podle mě jen mizivé procento. Když uděláš 2000 aut a budeš mít 50 nespokojených lidí, tak je to podle mě velký úspěch.. Tři vlasy na hlavě je relativně málo. Tři vlasy v polévce je relativně hodně.. Záleží pouze na tom, jek se na to budeme dívat. Největší problém vidím v té komunikaci. Svou práci ale straki podle mě umí.

Toto vlákno je cílená provokace a ten člověk co to sem napal moc dobře ví co tomu autu je a napsal to prostě naschvál aby strakiho pošpinil. Napsal to jako že o tom nic neví a dělal blbého a vyklube se z něj odborník.. Prostě UBOHOST.:roll:roll

Odesláno

co sa tyka jeho prace je jeho problem a to nech sudia jeho zakaznici.

Nech sa postavi priamo k problemom.

A samozrejme slusnost a komunikacia so zakaznikmi je prvorada vec.

Ja len cakam 5 rokov na to kedy sa spamata a uzna co mi visi za to dnes vobec robi.

Vtedy by mi do riti vliezol aby som ukazal ako ovladat OLS.

Odesláno

To do toho ale nepleť, to je mezi váma osobní spor..Tady se haní jeho práce, kterou podle mě zvládá... Ta jeho (ne)komunikace je peklo, ale pokud se dostaneš \"na řadu\" a bude s tebou řešit problém, tak ho podle mě vyřeší.

Odesláno
Podivej se, u lidí který přijdou ať už s takovouhle pravdou, nebo špínou je dobrý vědět kdo za tím stojí, takže si to přeber jak chceš. Prostě tohle forum je vcelku pohodový, a když se objeví něco podobnýho jako jsi napsal ty tak se pak logicky kouká jestli je to pravda nebo je to jen někdo kdo chce někoho poškodit. Na Strakiho už tu negativní ohlasy byli, slepí nejsme, možná někdo jo, ale ne všichni, takže za upozornění by se dalo poděkovat, ale zpusob jakým jsi to prezentoval byl poměrně drsnej, tak se nediv.

Ten způsob, jakým to napsal nebyl jen drsný, ale byl hlavně zavádějící s cílem poškodit strakiho. Dělal že tomu nerozumí a ptal se jako laik, co si o tom myslíme a pak se z něj vyklube odborník.. :blicismajlik

Odesláno
To do toho ale nepleť, to je mezi váma osobní spor..Tady se haní jeho práce, kterou podle mě zvládá... Ta jeho (ne)komunikace je peklo, ale pokud se dostaneš \"na řadu\" a bude s tebou řešit problém, tak ho podle mě vyřeší.

Ja som bol na rade ako PRVY a nie je to schopny doriesit 3 roky.

Vtedy este ludom nalieval moje upravy.

Zrejme vtedy si vybudoval meno.

Nie je problem dokazat.

Uz som to tu raz predlozil a zamietlo sa to pod koberec.

Toto nemoze zapriet a presne vie o co sa jedna.

Keby si splnil svoje pohladavky tak serem na neho a nech si ho tu roznasaju v zuboch.

:roker

[upravil dne 7/7/14 01:00 od djrjay]

Odesláno

Tohle vlakno je plny emoci jak koukam.

Hadate se tady jak maly deti o bonbony,myslel jsem ze tohle je forum kde se neco projednava a resi tak se nad tim uz sakra zamyslete...zbytecne hazeni spiny a arogantni jednani mi neprijde dvakrat normalni.

Misto toho abyste tady na sebe stekaly tak bych pockal jak se k tomu vyjadri straki007.

Snad by to stalo za uvahu ne?!

[upravil dne 7/7/14 06:26 od brixtr]

Odesláno

Brixtr - možná by se mohlo čekat na Strakiho vyjádření, ale je otázkou kdy a zda vůbec bychom se nějakého vyjádření dočkali. Vlákno, ve kterém si Strakiho zákazníci stěžují na obtížnou komunikaci s ním v momentu, kdy se něco pohnojí, tu není poprvé - pamatuju si, že před časem to vyvrcholilo až teatrálním odchodem z klubu (a po krátkém čase zase návratem, páč penízky jsou potřeba a klubáci jich u něj zase tak málo nenechávají).

Dobrej mechoš (dle mého názoru) není jen ten, který umí auto opravit, ale docela podstatné je i to, jak se staví k případným reklamacím, páč stát se může všechno.

Osobně jsem rád, že jsem žádný chips ťunink nikdy nepotřeboval a tak jsem ani problém Straki nikdy neměl tu \"čest\" řešit na vlastní kůži - chápu ale, že pokud někdo za něco zaplatí, ono to následně tak ouplně nefunguje a mechanik přestane komunikovat, tak zákazníkovi začnou cákat nervíky a řeší to následně až nepěkným vláknem na fóru.

Jak psáno výše - kdyby Straki komunikoval až do konce, podobné problémy by vůbec mít nemusel.

[upravil dne 7/7/2014 07:41 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...