Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Opustil nás kamarád... - Poslední rozloučení ve středu 9.7.2014 v Trutnově

Recommended Posts

Odesláno

Ty blaho hoši co se tu děje... člověk tu tejden není a hned tohle... :(

No co napsat... je to kruty :roll tak snad ti tam bude líp a davej tam nahoře na nas klubaky pozor!

Nevím, jak to bude vypadat v práci, ale po dovoleny bude asi hukot, ale udělám vše pro to, abych mohl dorazit...

Odesláno

Džáni mi je opravdu líto :( A bude mi nejen na srazech chybět :mad:

A jak již psala Radka S. výše, tak samozřejmě dorazím.

Mimo tema:

Dostal jsem SZ, zda bych na sraz něpřivezl vlaječky. Nemám s tím problém. Ale pošlete mi SZ prosím, ať netahám celou krabici.

Osobně si beru ještě odznáček PEUGEOT na sako, tož taková malá inspirace (také mohu vzít).

Odesláno

Odznáček beru, vlastně ho mám v autě. Vlajky mám v plánu taky a co ta černá pentle na anténu? Mám se zeptat, jestli je vhodné, aby Zuzka měla sólo jednu kytku. Chce jet se mnou a já jsem zato rád.

Potom mám menší problém. Nemám oblek, teda mám, ale do 16.7. v čistírně. Tudíž budou muset stačit černé kalhoty a černá bunda.

Odesláno
Odznáček beru, vlastně ho mám v autě. Vlajky mám v plánu taky a co ta černá pentle na anténu? Mám se zeptat, jestli je vhodné, aby Zuzka měla sólo jednu kytku. Chce jet se mnou a já jsem zato rád.

Potom mám menší problém. Nemám oblek, teda mám, ale do 16.7. v čistírně. Tudíž budou muset stačit černé kalhoty a černá bunda.

Oblek nemám taky, černé kalhoty a černá košile, ja myslim že to nijak nevadí, hlavně že přijdeme
Odesláno

Určitě se chvíli zdržíme.

Přemo, myslím, že se nebudeme \"cpát\" někde dopředu, ale budeme stát, v pozadí, takže myslím, že Pežo bunda nebude vadit a dáš tím i najevo svoji náklonnost a stejný zájem o Peugeoty jako měl Džáňa.

Odesláno
Určitě se chvíli zdržíme.

Přemo, myslím, že se nebudeme \"cpát\" někde dopředu, ale budeme stát, v pozadí, takže myslím, že Pežo bunda nebude vadit a dáš tím i najevo svoji náklonnost a stejný zájem o Peugeoty jako měl Džáňa.

Právě proto si ji chci vzít..... ;)

Odesláno

Prijedeme autem, ktere si Dzana zamiloval, a mrzi me, ze to neni peugeot, je to V8 a v cerne barve a Dzana s nim chtel prijet se mnou do Trutnova, mel z nej respekt a nechtel jej ridit....pry az v Trutnove, kde to zna..........proto vas ZADAM, ABY TOHLE AUTO, mohlo jet v cele Peugeot kolony.

[upravil dne 7/7/2014 00:10 od Scratch]

[upravil dne 7/7/2014 00:26 od Scratch]

post-5813-14109638580946_thumb.jpg

post-5813-14109638581386_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...