Tony Stark Odesláno 27. červen 2014 Odesláno 27. červen 2014 Já právě taky něco podobného sháním ale bez externího trafa za rozumný peníz. Citovat
oddie Odesláno 27. červen 2014 Odesláno 27. červen 2014 http://prenosne-lednice.heureka.cz/waeco-tropicool-tc-21-fl/specifikace/ Citovat
Stifler Odesláno 27. červen 2014 Odesláno 27. červen 2014 Tak jsem si dal tu práci a hledal za wojtěcha...tady je to vlákno: Citovat
Almanil Odesláno 27. červen 2014 Odesláno 27. červen 2014 Doma máme nějakou noname lednici dovezenou z Německa a funguje už od 90. let, spíš bych to bral, že dnes je spolehlivost trochu loterie. Citovat
OK406 Odesláno 27. červen 2014 Odesláno 27. červen 2014 Mám jak píše Scratch taky obyčejný chaldící box, kdy musím zamrazit dvě desky, které dám na dno. Cesty do Chorvatska vydrží, tak jsem spokojen:super Citovat
Lihous Odesláno 27. červen 2014 Odesláno 27. červen 2014 Ciste nahodou jsem poridil toto http://www.icera.cz/autolednicky-autolednicka-waeco-my-fridge-mf-15-15l?vypis=popis kde byl pozadavek 1, aby se vesla pod plato a dala se otevrit bez nejakeho vyndavani. 2, veslo se tam \"hodne\" veci - tady se vejde 6x 0,5l PET dolu a nahoru 9x 0,5l plechovek. bez prihradek ve dverich. 3,aby fungovala. Zkusenosti minule leto dokazala udrzet v 30°C teple po cely den obsah od 12 do 15°C ( samozrejme byl predem nachlazen ) A taky se tam \"lezlo\" a neco bralo. Kupovala se jako pouzita na inzerat za zlomek ceny .... Jedinne MINUS je ze neni sledovani baterky a jede stale - nutnost dokoupit \"hlidac napeti\". Citovat
wojtěch Odesláno 27. červen 2014 Odesláno 27. červen 2014 Omlouvam se za duplicitu mužů poprosit o spojení vláken diky.. jinak tu za 4t jsem koukal ale to už je moc peněz na to ze se využije 2x do roku.. Hledam tak do 2t Citovat
Lihous Odesláno 27. červen 2014 Odesláno 27. červen 2014 Nez se spoji vlakna mam tam nasi zkusenost s danym typem. V aute je vice mene trvale a vyndava se jen pokud vezu neco vetsiho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.